tiistai 21. lokakuuta 2014

Elämää suurempaa

Minä Marcus puhun tänään elämääsi suuremmista asioista. Haluan antaa ulottuvuutta tai mahdollisuutta ajatella hieman laajemmin. Kykenet siihen, kun saat tosiasiallista tietoa, mitä voit pohtia ja ihmetellä. Ihmettely on kyky, jota voi harjoittaa ja harjoitella. Rutinoitunut ja tavanomainen elämä, huolineen, kiireineen ja suorituksineen, ei juurikaan anna tilaa ihmeille tai ihmetykselle.

Ihme tarkoittaa asiaa, jolle ei löydy selitystä tai joka tapahtuu yllättäen tilanteissa, joissa on elementtejä moneen eri lopputulokseen. Ihme pelastuminen, ihme sattuma, ihme juttu-me tällä, jotka rakastamme naurua, nimittelemme toisiamme sattumaksi, ihmeiden aikaansaajiksi, jutun tekijöiksi.  Usein ihmeet ovat alkujaan aikaansaannoksiamme ja niillä on suuri merkitys niin sinulle kokijana, kuin meille aikaansaajina. Puutumme harvoin elämääsi, mutta ihmeiden ilmaantuessa, voit olla aivan varma, että asialla ovat enkelit.

Emme voi puuttua elämääsi, vaikka näemme ja tunnemme, että olet menossa kohti suuria vaikeuksia. Emme voi muuttaa suunnitelmiasi suoraan, koska olet itse pääosassa elämässäsi. Sinä, rakas ihminen, luot,  panet toimeksi ja saat seuraukset koettaviksesi. Ei ole olemassa kärsimystä, millä ei ole alkua ajatuksissa, sanoissa ja teoissa. Vastaat kaikesta itsellesi, siinä elämässä missä nyt olet, mutta  isommissa asioissa, myös tulevissa.

Läksysi eli oppimisen alaiset asiat, ovat elämässäsi, juuri nyt. Ne olet kutsunut luoksesi syystä. Mitä teet? Elämässä on kyse tekemisestä, ryhtymisestä, korjaamisesta ja karman maksusta tai kuittaamisesta. Elämää suuremalla tasolla kaikki on nähtävillä, kuultavilla ja aistittavissa. Sinulla on myös kykyä ymmärtää seuraukset, jos alkaisit pohtimaan elämääsi vähän hartaammin. Hartaus tarkoittaa sydämen tasoa, koska siellä on linkki todelliseen elämän tasoon, henkiseen olemukseesi, joka on ikuinen. Eläessäsi sitä vaihetta, että et juurikaan kiinnitä huomiota henkiseen puoleen, keräät karmaa oppiläksyjäsi varten. Teet valintoja, joiden seurauksena ovat vaikeudet ja kärsimykset. Sen täytyy menän niin, koska muuten et koskaan alkaisi ajatella elämää suuremilla tavoilla.

Elämä on paljon laajempi ja moniulotteisempi, kuin se mistä tiedät nyt. Siksi pyydämme sinua ihmettelemään, löytämään asioita, joita voit ihmetellä. Älä pidä kaikkea itsestään selvänä, äläkä varsinkaan uskottele itsellesi, että tiedät ja ymmärrät kaikesta kaiken. Voin kertoa, että hyvin harvalla maallisessa piirissä elävällä, ovat kanavat auki, elämää suuremmille tasoille. Materiaalinen maailma vetää henkeä alaspäin ja jos ihmisellä ei ole tahdonvoimaa ja selväjärkisyyttä, materiasta ilmiöineen tulee väksin ainoa olemassa olon muoto. Sehän ei pidä paikkaansa, mutta ihminen uskottelee itselleen niin. Se mitä uskottelet muodostaa elämäsi.

Ne, joilla on jo aavistus tai tietämys henkisistä sfääreistä, elävät sen kokemuksen pohjalta, mitä pitävät totena. He ovat yhteistyössä meidän kanssamme. He ovat niitä maanpäällä olevia enkeleitä ilman siipiä. Näinä kivuliaina aikoina, juuri heidän panoksensa, on merkittävä. Meidän on helppoa työskennellä heidän kanssaan, koska he kykenevät ottamaan hienovaraista ohjausta vastaan. Heillä on aistit avoinna uudistaville energioille ja heidän kauttaan taivasta tuodaan laajempaan tietoisuuteen.

Tällä hetkellä enkelikunnat kokoavat eri ryhmiä yhteen. Kukaan ei yksin jaksa eikä kykene parahaimpaansa, mutta yhdessä heistä tulee vahvoja. Ne alut, joita on ilmaantumassa fyysiselle tasolle, ovat sitä tulevaisuuden varuskuntaa, josta ihmiset tulevat löytämään lohdun ja tarvitsemansa tiedon omasta todellisesta itsestään. Nyt on aika tuoda näkyville elämää suuremmat tasot ja tilat. Me täällä olemme innoissamme, koska työmme hedelmät alkavat näkyä.

Liitymme kaikki toisiimme, vaikka sinä et välttämättä ole samaa mieltä. Erillisyytesi kokemus kuuluu asiaan tai tilaasi olennaisena. Muistutamme kuitenkin sinua itsestämme, varsinkin niinä yksinäisinä yön tunteina, kun tuskailet tavoitteidesi toteuttamisen kanssa. Et silloinkaan ole yksin. Juuri silloin voisit vähän lievittää oloasi rentoutumalla ja pyytämällä meitä vahvistamaan sinua. Me emme tee puolestasi asioita, vaan tuomme tietoisuuteesi ideoita ja ajatuksia, toimia enemmän rakkaudellisesti niin itseäsi,
kuin muita kohtaan. Kaikessa elämisessä lopulta on kyse rakkaudesta. Rakastamisen taso on elämää suuremman tason kivijalka ja perustus. Vasta sitten, kun tunnistat tämän, alat rakentua henkisesti, siksi mikä olet. Niin kauan, kun operoit ilman rakkautta, keräät kielteisyyttä ja kärsimystä itseesi ja elämääsi.

Tänä taianomaisena hetkenä, valon säde taittuu tajuntasi valkokankaalle, olkoonkin, että valkokankaasi voi näyttää harmaalta miltei mustalta. Valo väreilee korkemmalla taajuudella, kuin pimeys. Valo tuo varjot esiin ja juuri nuissa varjoissa lymyää pelkosi, jotka eivät kestä kirkkautta. Se harmaa kiteinen massa, mikä peittää ihmiskuntaa, on pelkoa. Pelkoon perustuva elämä, on suurin ihimisen luoma harha. Niin voimallista on ihmisen luomus, että se saa aineellisen muodon. Tahdomme haastaa sinut. Miksi suostut pitäytymään pimeään, kun käytössäsi ovat kaikki tarvittavat avaimet valoon? Miksi suostut vankeuteen, kun sellisi ovet ovat auki?

Rukoilemme puolestasi, että taivaallinen johdatus näyttäytyisi elämässäsi niin voimallisesti, että avaisit vihdoin silmäsi, ajattelusi ja ymmärryksesi. Katso maailmaa ja ihmisiä. Kuuntele uutisia, seuraa tutkimuksia. Ole ajan tasalla ja avoin uusille tuulahduksille, joita tuodaan yleiseen tietoon monelta eri suunnalta. Ala voittamaan pelkoa itsessäsi. Ala parantamaan oloasi tekemällä jotakin toisin. Kaikki on valmista sinun syntyä uudelle tasolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti