lauantai 4. lokakuuta 2014

On aika tehdä

Ystäväni, katsoessasi elämääsi taaksepäin, huomaat ja muistat tiettyjen asioiden ja tilanteiden toistuvan. Kiinnität huomion toisiin, kun sinun tulisi katsoa itseäsi, motivaatiotasi ja toiveitasi. Olet luova olento ja toteutat elämääsi tekemällä asioita, valintoja ja ajatuksia. Ympärilläsi on ihmisiä, joiden kanssa olet keskinäisessä harmoniassa tai mitä suuremmassa epäharmoniassa. Se kuuluu elämään, koska näiden kahden laadun väliin  mahtuu lukematon määrä tilaisuuksia valita, miten toimia.

Omaksi itseksi kasvaminen tarkoittaa täyden vastuun ottamista omista teoista. Epävarmuutesi toimia johtuu pettymyksien peloista. Et halua tehdä sitoumuksia, joiden lopputuloksesta et ole varma. Epäröit ja kysyt muiden suostumusta ja samalla alistut toisen määräysvallan alle sillä seurauksella, että ahdistut ja menentät suuren määrän energiaasi. Pidemmän päälle se sairastuttaa kehosi ja mielialasi laskee.

Olet itsenäinen ihminen. Vastaat valinnoistasi itsellesi ja Jumalalle. Karmalliset suhteet tunnistat niiden haasteista tai hienovireisestä energiasta. Luot kielteistä karmaa kiukun ja vihan kautta. Se saavutta lakipisteensä, jos erehdyt toteuttamaan alemman itsesi uhoa. Miksi vihata, kun voi päästää vain irti? Miksi hautoa kostoa, kun voi vain siunata?

Rakasta lähimmäsitä, niin kuin itseäsi. Itsen rakastaminen on sitä, että hyväksyt syvimmät ajatuksesi ja kykenet toimimaan oikeudenmukaisesti toisia kohtaan. Et alennu etkä alenna, vaan vastaat toimistasi, koska tiedät tekeväsi oikein kaikkia kohtaan. Suurinta rakkautta on toisen päästäminen vapaaksi. Toinen ihminen ei voi omistaa toista, kaikki toimii Jumalallisen ohjauksen puitteissa. Omistamisenhalu ei ole sitä rakkautta, mitä Jeesus opettaa.

Elämä järjestyy sitä mukaan, kun antaudut pois pelosta. Pelko saa sinut kontrolloimaan ja vetäytymään toisien tahtojen alaisuuteen. Suurin haaste on voittaa sisimmästä kumpuava jätetyksi tulemisen pelko. Pelko estää toimimasta ja ajattelemasta luovemmin. Luovuuden kautta löytyy aivan uudenlaisia tapoja toimia ja ratkoa ongelmia. Luovuudessa virtaa taivaallinen energia ja se avaa näköaloja aivan uusiin mahdollisuuksiin.

Ei ole olemassa jotakin muuta, joka kykenee kertomaan mitä teet seuraavaksi, kuin sinä itse. Kysy itseltäsi, mitä haluat elämäsi olevan? Rakenna sitten suunnitelma ja toteuta se. Ota huomioon elämääsi kuuluvien lähimmäisten tarpeet. Ole tukena ja voimana, mutta älä esteenä. Rakkaus on tunne, jonka tunnistaa sydämessä viriävänä myönteisyytenä, voimana ja ilona, joka kasvaa ja laajenee.

Tässä sinulle rukous, joka auttaa mieltäsi avautumaan. " Taivaallinen Isä, käännyn puoleesi tämän epävarmuuden ja epätietoisuuden vuoksi. Haluan toteuttaa suunnitelmiani, mutta minua pelottaa. Pelkään hylätyksi tulemista ja kun pelkään vedän sitä väistämättä puoleeni. Vahvista minua voittamaan itsessäni piilevät ahdistavat ajatukset. Auta minua tuomaan ne valoosi ja purkamaan kielteisen ohjelmointini. Vahvistu minussa niin, etten enää epäilisi vaan uskoisin todeksi rakkauden parantavan voiman. Kiitos siitä kaikesta hyvästä, mitä elämässäni on. Amen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti