tiistai 7. lokakuuta 2014

Laajentumisen aika

Minä Marcus elän myötä Teitä, jotka olette toteuttamassa suurepaa elämänne missiota. Missio on se tehtävä, josta olette sopineet henkielämässä korkeimpien olentojen ja oppaidenne kanssa. Siis myös minä Marcus, olen sitoutunut siihen.

Sopimuksen täyttäminen on käsillä. On aloittamisen, julkitulemisen aamunkoi. Näen täältä ja muistan, kuinka paljon ajatuksia, suunnitelmia, hapuilevia aloituksia moni teistä, on käynyt läpi omissa elämän vaiheissa. Olette luoneet verkoston keskenänne ja nyt kun asiat tulevat konkreettisina esiin, verkosto kytkeytyy meihin. Valo tulee esiin jokaisesta solmukohdasta ja solmukohdat sitovat kaiken yhteen. Elämän energia virtaa verkostoonne mitä ylevimmistä lähteistä ja voitte olla varmoja, että hankkeillanne on mitä mahtavin vaikutus ja siunaus.

Te ette välttämättä tiedä sitä ponnistusta, mitä tämän verkoston eteen on tehty. Te ette voi tietää, miten vaikuttavalta se näyttää ja tuntuu meistä. Yksi merkittävin asia on siirtymässä henkitasolta materiaaliseen maailmaan. Onnittelemme teitä ja uskomme teidän haltuunne sen osan tästä projektista, joka kuuluu teidän toteutettavaksi. Teemme ja toteutamme sen yhdessä, mutta käytännön toteutuksesta vastaatte te. Eikö ole suurenmoista tietää olevansa osa, jotakin niin vaikuttavaa?

Haluan korostaa asian vakavampaa puolta. Tekemisillänne tulee olemaan suuri merkitys niille ihmisille, joita avustatte, tuette ja myöskin ohjaatte. He pääsevät käsitykseen oman elämän merkittävyydestä ja tarkoituksesta. Ajatelkaa, moni ei ole koskaan tähän päivään mennessä, miettinyt tai suonut ajatustakaan henkielämän olemassaolosta saati oman itsen Jumalallisesta alkuperästä. He ovat lapsia sieluiltaan, mutta saavat kauttanne aavistuksen suunnasta, mihin päin he ovat etenemässä.
Olette meidän yhteistyö tovereita, olette maanpäällä toimivia henkioppaita. Voitte jokainen kuulostella sisimmässänne, mitä se merkitsee ja tarkoittaa.

Kaikki asiat on tehtävät oikeassa järjestyksessä, moiteettomasti ja kurinalaisesti. Työ mihin olette ryhtymässä työllistää teidät kaikki. Tulette saamaan siunaiksia ponnisteluistanne, joten älkää langetko epäilemään toimeentulonne takia. Kaikki on suunniteltu niin, että asianne hoituvat. Teitä tarvitaan nyt tähän taivaalliseen toimeen. Kutsumme teitä juhlimaan uuden elämän syntymää. Olkaa turvallisella mielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti