maanantai 10. marraskuuta 2014

Rakkauden lähteistä

On esitetty hyvin vakavamielinen ja vaikuttava kysymys Jumalan olemassa olon ja ihmisten henkisen kehityskulun liittymäkohdista. Asia on laaja ja vaikutuksiltaan merkittävä niin kysymyksen esittäjälle, kuin niille, jotka lukevat vastauksiamme.

Usko tarkoittaa ihmisen käsityksiä elämästä ja sen ilmiöistä Alkujaan ihminen uskoi luonnon henkiin ja useisiin jumaluuksiin. Tulloin tiede ja ymmärrys olivat hyvin alkukantaisella tasolla. Ihmisellä itsellään on aina jonkunlainen aavistus Luojastaan, käytettiinpä hänestä mitä nimitystä hyvänsä. Ihminen tunnistaa, kautta vuosituhnasien, Isä Jumalan isyyden kaiken luojana. Se, miten ihminen sitä nimittää, sillä ei ole merkitystä. On nähtävä nimen taakse, tekoihin. Ihminen tulkitsee asioita oman ymmärryksensä mukaan, ei sen mukaan, mikä lopulta paljastuu totuiudeksi. Totuus on paljon muuta, kuin ihmisen minimaalinen tulkinta siitä. Ihminen on erehtyväinen ja erehdyksistä voi muodostua suurin este ihmisen henkiselle kasvulle ja ymmärrykselle.

Valta on aina kiehtonut tietyn tyyppisiä ihmisiä. Valta toisten ihmisten yli, on kautta historian antanut etuuksia, jotka voivat olla niin nautittavan ihania, että rehellisyys ja saati totuus unohdetaan. Rappio moraalissa on seurausta vallan moraalin puutteesta. Omasta edusta on tullut tärkein, hinnalla millä hyvänsä. Seurauksena on kaiken menttäminen, joko tässä tai tulevassa elämässä. Teoilla ja tapahtumilla on aina seurauksensa.

Usko voi olla sokeaa, koska siihen mihin uskotaan, liittyy monenlaisia ihmiselle tärkeiksi muodostuvista asioista. Ihminen on tietyssä kehitysasteessaan sokea, mikä tarkoittaa laumasieluisuutta. Tehdään asioita niin kuin muutkin tekevät. Usko on voimakas tekijä elämän toteuttajana. Uskomatta eläminen on miltei mahdotonta, koska kyse on liikkeelle panevasta energiasta. Olkoonkin, että ihminen ei usko Jumalaan, hän voi kuvitella olevansa uskomatta, mutta elämä toimii silti Jumalallisten eli luonnon lakien mukaan. Ateistiksi itseään nimittävät uskovat ei mihinkään. Sekin on Jumalan nimi, samoin kuin meidän enkelien nimenä on sattuma tai merkillinen tapahtuma. Kielikuvat eivät aina selitä, mitä sen taustalla on. Puhuminen, kirjoittaminen ja mikä tahansa ihmisen keino ilmaista asioiden todellista laitaa, on äärimmäisen rajallista. Kaikkea ei voi, eikä pidäkkään yrittää selittää sanoin. Tunne ja tietoisuus ovat miljoona kertaa vaikuttvampaa, kuin ihmisen yritys tiivistää sitä sanoihin.

Jokaisella ihmisellä on historiansa. Historia eli menneisyys pitää sisällään hyviä ajanjaksoja ja huonoja vuosikymmeniä. Kuitenkin kaikessa on yksi piirre, ihmisen halu kasvaa ja edetä. Tavalla tai toisella ihminen pyrkii saamaan selvää itsestään. Itsestä selvää ottaminen tarkoittaa meidän perspektiivistä sitä, että ihminen etsii Jumalaa. Jumala on luoja, rakstava Isä, josta kaikki ovat saaneet alkunsa. On luonnollista, että lapsi kaipaa tuntemaan Luojaansa. Siinä ei ole mitään outoa. Sen sijaan siinä on paljonkin outoa, kun lapsi haluaa keinolla millä hyvänsä tehdä tyhjäksi Isän olemassa olon. Jotakin on tapahtunut, mutta mitä?

Katsoessamme elämääsi Lapsi, näemme etenemisesi hyvin selkeästi. Missä määrin on tarpeellista selittää tapahtumia, jotka ovat lukinneet osan mieltäsi ja sieluasi, johonkin sen kaltaiseen, missä tilassa pidät itseäsi nyt? Tiedätkö, kaikkea ei ole tarpeellista selittää, koska mielesi on työkalu, joka voi tarttua selvityksiin ja alkaa muuttamaan asioitasi vähemmän tätä elämää palveleviksi. Haluamme kuitenkin tukea sinua ja antaa vastauksen, jota voit pohtia. Ei ole olemassa selvitystä siitä, mihin tämä johtaa, koska teet ja valitset tapasi itse. Voit aina tehdä toisin, eikö sekin osoita Jumalan rakkautta kohtaasi. Hän ei koskaa ole pakoittanut sinua mihinkään, vaan olet itse kulkenut elämiesi läpi niillä tavoilla ja teoilla kuormitettuna, joita kohtaat tässäkin elämässä. Pelkosi johtuu monista kokemuksista ja silloin kun kyse on pelosta, voit ajatella, että siinä ei ole rakkautta. Jumala on rakkaus, eli elämiesi aikana olet päättänyt, että et tarvitse Jumalaa. Jumala ei ole niin päättänyt eikä päätä koskaan, koska hän ei jätä ainoatakaan lasta yksin.. Ihminen voi kääntää Hänelle selkänsä ja kuvitella tai uskotella, että Jumala ei kuulu hänen elämäänsä. Vapaa tahtosi on voimakkain työkalusi, sitä ei voi kukaan ohittaa, emme me eikä Isä Jumala.

Tekijät jotka saivat sinut toimimaan niin, että käänsit selkäsi Jumalalle, johtuu kokemuksista, jolloin petyit katkerasti uskomuksiesi illusioihin. Olit niin oikeassa ja rakastit oikeassa olemista jakaessasi oikeutta toisille ihmisille. Et epäillyt itsesi kyvykkyyttä, koska toiset pönkittivät valtaasi. Menetit valtasi ja sen seurauksena käänsit suuttumuksen vallassa selkäsi,
sille kuvitteelliselle Jumalallesi, että kirosit hänen nimeään. Päätit, että et ikinä lausu hänen nimeään. Suljit itsesi tyhjiöön ja ponnistelit monessa elämässä siinä luulossa, että et voi lausua Jumalan nimeä kirouksesi vuoksi.

Sinun on tärkeää antaa itsellesi anteeksi. Vain siten " kirouksesi" lakkaa vaikeuttamasta nykyisyyttäsi.
Emme voi antaa sinulle vuosilukuja tai nimiä, koska niillä ei ole merkitystä. Merkitystä on sillä, että päästät sen osan sieluasi vapaaksi, mikä yhä edelleen värähtelee "kirouksesi" alaisuudessa. Muistutamme, että silloin kun ihminen kiroaa jotakin oman sielunsa tai elämänsä kautta, on vaikuttavuutta. Kaikessa on kyse energiasta ja kirous on kuin lukko, joka asetetaan siinä mielessä, että se kestää ikuisesti. Ihminen luo omaa elämäänsä sielustaan päin, mutta vapaan tahtonsa avulla hän voi muuttaa käsikirjoitustaan. Nyt on sen elämän aika, että vihdoin päästät itsesi kirouksestasi, jonka loit vakaassa tahdossa ja suunnattomassa pettymyksessä. Jumalasta tuli silmissäsi syyllinen ja koska kyse oli kaikesta tärkeäksi kokemastasi asiasta ymmärsit asiat niin, että heristelit nyrkkejäsi kohti taivasta.

Yritämme lieventää olotilaasi. Olet kulkenut pitkän tien tullaksesi tähän. Työskentele itsessäsi siinä määrin, kun tunnet sen miellyttäväksi. Mielikuvituksesi ja tunteesi ovat voimakkaita, joten älä liiottele kokemaasi. Pysy rauhallisena ja anna meille lupa auttaa sinua. Toisaalta olet antanut lupasi, koskapa suostuit tähän kanavointiimme.

Meille ei ole tärkeää, mitä nimeä ihmiset käyttävät Jumalasta, koska Hän on yksi ja ainut. Älä liiottele ongelmaasi,vaan näe sen taakse. Olet älykäs sielu ja persoonaltasi säteilevä. Tahdonvoimasi ja päättäväisyytesi mahdollistaa elämässäsi menestymisen siinä määrin, kuin karmalliset syyt sen sallivat. Tämä nykyinen elämäsi on käänne kohta taivalluksellesi. Mikäli haluat vapauttaa itsesi, tee se viipymättä. Mikäli jatkat samalla kaavalla, kuin ennen, mikään ei tule muuttumaan. Elämän laki toimii jokaisella samalla tavoin. Kyse on hyvityksistä ja kuitaamisista, mutta myöskin tulevan elämän luomisesta. Valinta on aina sinulla. Me emme voi puuttua päätöksiisi, mutta muistutamme sinua siitä, että emme lakkaa olemasta, vaikka et uskoisikaan meihin.

Ole sinattu ja rohkenemme toivoa, että teet asioissasi oikeansuuntaisia päätelmiä. Miksi vaikeuttaa, kun on olemassa selkeitä suuntaviittoja? Ei niin, että joku muu ottaa ne askeleesi, vaan kaikeessa sinä teet ne itse. Rukoilemme sinulle voimaa muutta itsessäi sitä, mikä estää todellisen valon lisääntymistä elämääsi. Ole turvallisella mielellä ja kun opiskelet meitä, niin tunne läsnäolomme. Emme koskaan jätä sinua yksin. Et koskaan ole ollut yksin, et silloinkaan kun itkit yksinäisyyttäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti