perjantai 3. lokakuuta 2014

Mistä tiedät, että tiedät, mikä on sinulle parasta?

Rakas Lapsi, lähetämme sinulle valoa ja rohkeutta. Olet erityisen herkässä vaiheessa maallisella tasolla. Siksi tunteesi ailahtelevat ja tunnet epävarmuutta asioista, joista sinulla on muutoin hyvin varmat mielipiteet. Haluamme antaa sinulle joitakin asioita pohdittavaksi. Tarkoituksemme ei ole päättää puolestasi tai tuuppia sinua suuntaan tai toiseen. Selkeyden saatuasi, tiedät kyllä mitä teet.

Olet ollut tietoinen jo lapsesta saakka. Sehän tarkoittaa sitä, että voit halutessasi kuulla oppaasi ääntä hiljaisesta mielestäsi päin. Oppaasi, joka nyt antaa tätä kirjoitettua asiaa kauttani, haluaa sinun muistavan sen. Hän on mitä rakastettavin olento, niin kuin tiedät. Toisinaan hän istuu käsi poskella ja seuraa, kun piirrät tai kirjoitat "salaisuuksiasi" paperille. Olet tuntenut hänen läsnäolonsa ja hän haluaa toisinaan saada itsensä paremmin huomatuksi. Silloin sinä tunnet korvallisella ikään kuin hiuksesi olisivat epäjärjestyksessä ja huiskit niitä pois. Tiedä, että hän se siinä osoittaa hellää huolenpitoa sinulle.

Rakkaus, joka virtaa alati läpi koko elämän, on se Jumalallinen ilmaus. Ilmaus elämän merkityksestä ja sinun olemassaolon ihmeestä. Tunnet ja ymmärrät, mitä se tarkoittaa. Näet ihmiset ja ystävät ympärilläsi sellaisina,  kuin he todella ovat, olkoonkin että he eivät ole niin tietoisia, kuin sinä. Ymmärräthän, he tarvitsevat kokemuksia, jotta hekin kasvaisivat. He tarvitsevat myös Sinua, koska läsnäolosi tuo jotakin syvempää heidän elämäänsä. Sinulle voi olla raskasta ja onkin,  käyttää aikaa ja energiaa asioihin, jotka oikeastaan eivät kiinnosta sinua yhtään. Näet ne merkityksettöminä ja joskus jopa tyhminä. Haasteesi on kova, koska olet tilanteessa, joka on kuitenkin välttämätöntä kasvullesi. Et voi muuksi muuttaa heitä etkä itseäsi. Sinä voit kestää tilanteita pohtimalla juuri kasvuusi liittyviä puolia. Se ei tarkoita, että ylentäisit itseäsi vaan antaisit heidän olla sitä mitä he nyt ilmentävät. Sinun ei tarvitse ottaa kantaa heidän tekemisiinsä, ajatuksiinsa ja tunteisiinsa. Ole oma todellinen itse. Haluat pitää heitä ojennuksessa ja toisaalta toivot, että olisit edes vähän samalla tasolla heidän kanssaan. Kuvittelet ehkä, että olosi olisi kevyempi tai edes vähän helpompi. Tässä on juuri kasvusi ydin. Anna heille tila olla,  mutta ole myös itse. Älä aliarvioi itseäsi, mutta älä myöskään yliarvioi. Jokaisella ihmisellä on oma tiensä ja totuutensa, mihin he uskovat, on perua kotoa ja myöskin edellisistä elämistä. He eivät voi ohittaa kasvunsa vaatimuksia. He etenevät omalla tasollaan, omassa rytmissään ja omissa kohtaloisaan.

Sinun kasvun pyrkimykset liittyvät itsesi arvostamiseen ja hyväksymiseen. Olet vanhasielu ja kokemuksesi elämästä, on asettanut sinut nyt sille paikalle, jossa olet. Teet kovasti ajatustyötä ja yrität mennä asioiden ja tilanteiden edelle. Stressaannut, kun huolehdit asioista liikaa. Huolehtiminen on pelkoon pohjautuva tunne. Muistutamme sinua tästä. Ei ole pelättävää ja kun pelkosi tulee esiin, se viestii, että et ole huolehtinut itsestäsi, meditaatio hetkistä etkä rukouksesta. Oppaasi antaa kaiken tukensa sinulle, koska olet hänelle kaikkein tärkein. Hän ei jätä sinua pulaan, kun vain muistat avata tietoisuuttasi hänen suuntaansa.

Ongelma, jonka kanssa painit, ei ole oikeastaan ongelma muulle kuin sinun persoonallesi. Sille osalle itseäsi, joka kokee riippuvuutta ystävistäsi. Tarkoituksesi on mennä tilanteisiin, joita vierastat. Oikeudentuntosi kapinoi sisältöjen suhteen ja toisaalta et halua herättää muiden huomiota erilaisuuteesi. Olet erilainen, koska tiedät niin paljon asiasta. Tieto on turvasi, ei uhkasi. Älä tee asiasta liian suurta ongelmaa, koska se ei ole ongelma. Vapauta itsesi siitä surusta, koska miksi surra sitä, mikä on voimavara ja mahdollisuus. Jos haluat mennä niihin tilanteisiin, jostakin tietystä syystä, niin mene. Sinä et muutu muuksi, vaan ehkä saatkin lisää näkemystä. Saat kaiken tarvitsemasi tuen, teetpä miten hyvänsä, mutta muista, tee niin kuin oikeaksi tunnet itseäsi kohtaan. Kenenkään muun takia älä lähe projekteihin, joista tiedät saavasi haavoja sieluusi ja mutkia elämäsi matkoihin. Ota asia rennommin. Ole kuin Kolumbus joka tutki Amerikkaa. Tiedät mikä on totta, se ei muutu etkä sinäkään. Vahvistut vain enemmän itseksesi.

Sydämen äänen kuuleminen ja sen toteuttaminen omassa elämässä vaatii suunnatonta rohkeutta. Sydämestäsi on linkki tänne henkimaailmaan ja maailmassa eläessä, henkimaaila koetaan utopiaksi tai sitä ei tunnisteta. Ne sielut, jotka ovat tietoisia asian todellisesta laidasta, joutuvat käymään låpi kovan väännön. Kumpaa kuulen ja tottelen, maailman hengettömyyttä vai taivaan henkisyyttä? On kovin helppo unohtaa oma perusta, koska kaikki siihen liittyvä, on kuin sumun tai verhon takana. On kovin helppo mennä mukaan maailmaan, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun tulisi taantua. Voit elää maailmassa ja elätkin ja samalla tietää ja tiedostaa oma kotimaa, joka on taivas.

Vapaudu nyt huolesta ja päätä mitä teet. Päättämättömyyden tila ahdistaa sinua. Päätöksen teon jälkeen olosi helpottuu. Kaikki me olemme Jumalan kämmenellä, uskoimmepa siihen tai tuohon. Se tieto anatkoon sinulle varmuuden toimia. Olet siunattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti