maanantai 22. syyskuuta 2014

Sukulaisuuden siteet

Aamut ovat aikaa, jolloin maailma ikäänkuin herää. Näemme ihmisten kehojen käynnistyvän päivän töihin. Sielu on kuin komentaja kapteeni, joka palaa alukselleen tekemään hänelle kuuluvia tehtäviä. Sielut eivät nuku, kehot nukkuvat. Öiseen aikaan sielut tapaavat tuttuja ja matkustelevat eri ulottuvuuksissa. Sinä kuvittelet olevasi sidottu kehoosi niin pitkäksi aikaa, kun kehosi toimii. Sekin on harhaa, koska oikeasti olemme kaikki hengenmaailman kansalaisia. Mieti mikä perspektiivi?

On esitetty kysymys, joka liittyy sukulaisuus-suhteisiin ja huoleen nuormmasta sukulaisesta. Haluan valottaa sinulle muutamia asioita, jotka antavat sinulle varmuutta ja lohdutusta. Suku on se sieluista muodostettu ryhmä, joiden inkarnaatiot kulkevat ryhminä, läpi elämien. Sielun kasvaminen ja karmalliset tiilanteet tapahtuvat sielutasolla. Katsoessasi perhettäsi, sukulaisia ja myöskin hyviä ystäviä, voit olla aivan varma, että olette eläneet yhdessä aiemminkin ja vielä useita kertoja. Tämä on asia joka täytyy nostaa lineaarisen aikakäsityksen ulkopuolelle. Sielu on ikuinen ja aika ajoin se pukeutuu lihalliseen vaippaan, toteuttaakseen tiettyjä asioita, jotka taas kuuluvat hänen kasvun-ja edistymisen ohjelmaan. Sielu suunnittelee kasvu-ja edistymisohjelmansa yhdessä meidän ja ylemmän tilan oppaiden kanssa. Tämä ohjelma liitetään laajempaan ohjelmaan saumattomasti. Kaikki voi kuulostaa vaikealta, mutta muistutan, etä Luomisen Herra on täydellinen ja hänen ohjelmansa toimivat täydellisesti aina. Kun aika käsitys on toinen, niin kasvua ei sidota yhteen elämään, yhteen huikaisevaan nanosekunttiin, vaan se kestää niin pitkään, kunnes ohjelma on käyty läpi.

Sukulaiset opettavat, oppivat ja toteuttavat keskinäistä karmaa vapaan tahtonsa kautta. Jumallinen järjestys on olemassa, mutta ihmisellä, siis sielulla, on vapaatahto mennä ja toimia mielensä mukaan. Tässä syntyy karma ja voi sinusta tuntua mutkikkaalta ja vaikealta, mutta meistä se on helppoa, olkoonkin, että toiset sielut eivät millään tahdo oivaltaa henkisiä ulottuvuuksiaa. He ovat niitä, jotka junnaavat samojen asioiden ja tapahtumien keskellä vuosisatoja. Sinusta voi kuulostaa hirveältä, mutta muista, että karman velat ja hyvitykset säätelevät kaikkea elämää.

Kyetessäsi katsomaan omaa elämääsi tästä näköalasta, huolesi ja pelkosi, sukulaisten  tai ystävien elämästä alkavat hälvetä. Tiedä, että jokainen sielu on Jumalasta ja kuuluu kasvu-ja editymisohjelman piiriin. Kukaan ei eksy, vaikka voi hortoilla ja tehdä sinun mielestäsi tyhmiä päätöksiä. Valita vääränlaisia ihmisiä tuttavikseen, asua väärässä osoitteessa, olla huolimaton ja kaikkea muuta sinun mielestäsi hyvinkin huolestuttavaa. Katse kääntyykin nyt sinuun ja pelkoosi. Pelko on rakkauden vastakohta. Täällä meillä ei ole pelkoa, koska ymmärrämme, että ei ole olemassa mitään pelättävää. Pelkosi ja huolesi liittyvät omiin kokemuksiisi nuorena ja lapsena eläessäsi. Samalla siitä heijastuu itseluottamuksen puutetta. Olet vastuullisuudessasi kunnioitettava sielu, mutta nyt sinun on alettava luottamaan Jumalalliseen järjestykseen. Luota elämään ja kerro se myös huolen kohteellesi. Osoita hänelle, että välität hänestä, mutta muistuta myös, että häne kantaa seuraukset valinnoistaan. Muistuta elämän jatkuvuudesta ja siitä että, jokainen ihminen on Jumalan lapsi.

On hyvä huolehtia omistaan, mutta et voi estää häntä elämästä ja tekemästä omia valintojaan, Hän tarvitsee juuri niitä kokemuksia. Sinä voit olla tuki ja rakkaus, mutta et este ja kiukku. Totuuden puhumisesta ja rehellisyydestä itseä ja elämää kohtaan kannattaa muistuttaa niin häntä kuin itseä. Rehellisyys ei riko vaan tuo esiin totuuden. Jos joku on tehnyt väärin ja yrittää peitellä vääryyttään, niin miten luulet hänen oppivan, jos sinä et oikaise häntä sanomalla rehellisesti, mitä mieltä olet ja mitä todellisuus kertoo? Juuri tästä on kyse tukena olemisessa. Oikaistaan mutkallisuuksia ja seisotaan rehellisyyden aurassa. Niin nuoremmat kokemattomammat sielut, oppivat elämän peruslakeja.

Tuntemuksesi ja aavistuksesi ovat koettuja. Et keksi niitä omasta päästä, vaan muistat menneestä. Luota siis siihen mitä tunnet ja voit tuoda ohjauksesi hienovaraisemmin esiin. Älä säikäytä vaan kutsu luoksesi. Sinä osaat ja kykenet, kunhan lopetat sen pohtimisen osaatko vaiko etkö. Niin kuin aieemin kerroin, tämän elämän alkutaipaleen kovat kokemukset, ovat saaneet sinut epävarmaksi. Riko jää ja anna todellisen itsesi tulla esiin. Olet vanhasielu ja oppimisesi alaiset asiat/ihmiset ovat elämässäsi  molemminpuolisessa tarkoituksessa kasvaa ja edetä. Vaikeudet liittyvät menneisiin ja sinä olet avainhenkilö rakentamaan rauhan kaikkien osapuolten välille. Elät hyvin merkityksellisiä vaiheita ja kaiken tekemisen keskellä, anna itsellesi aikaa meditoida, eikä se rukoileminen ole niin vaikeaa. Sinun on vain vaikeaa pyytää itsellesi. Tiedäthan, että sinua kuullaan ja suojellaan siinä määrin, kun sinä antaudut sille. Jos olet päättänyt, että et tarvitse ketään tai mitään, niin auttajat eivät voi toimia.

Tähän teemaan tulen palaamaan uudelleen. Nyt toivotan sinulle lukijani Jumalan siunausta ja voimaa. Pysy tyynenä, omassa keskuksessasi, älä annan ulkopuolisten negaatioiden horjuttaa uskoasi.

Oppaasi on tietoinen yksinäisyyden tunteestasi ja haluaa muistuttaa sinua, että juuri niinä vaikeina hetkinä otit isoja askeleita henkisellä kasvu-urallasi. Nyt tilanteesi on taspainottumassa, koska olet saanut ystäviksesi vanhoja tuttuja. Iloitsemme suunnattomasti kuullessamme jutustelunne ja ne naurunpurskahdukset ovat mitä korkeampivärähteistä sinfoniaa korvillemme. Ole turvallisella mielellä, sinusta pidetään huolta ja sinua rakastetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti