keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kärsimyksesi

Minä Marcus tuon tietoa henkimaailmasta, jonka tarkoitus on antaa oivalluksia, olitpa kuka tahansa. Kysyt kärsimyksestä ja siitä loppuuko se koskaan. Katsoessani elämää ihmisen kannalta, tässä ajassa, kärsimys heijastuu energiaväreinä, joiden sävyt ovat harmaat, tunkkaiset ja osin likaiset. Maapallon ympärillä on tummia sävyjä, kuin savua, joka kietoo upean planeettanne sisäänsä. Niin paljon kärsimystä, niin monella ihmisellä, kansalla ja kansakunnalla.

Energian ollessa ilmeinen kaikessa elämässä, voin sanoa, että kärsimysenergia kasvattaa kärsimystä. Yhden kärsiessä, koko perhe kärsii. Kärsimyksellä on syynsä ja silloin kun sitä lähdetään pohtimaan vallitsevana tilana, on mentävä elämän alkujuurille, sen ihmisen kohdalla, joka tuntee kärsivänsä. Pinnallisissa ja lyhytnäköisissä keskusteluissa ei voida saada aikaan ymmärrettävää näköalaa, koska kärsimyksen syyt voivat tulla hyvinkin kaukaa.

Se minkä teet toisille, sen teet itsellesi. Aikaa voi kulua useita elämiä, ennen kuin tämä kärsimyksen lasku lankeaa maksuun. Voi olla, että et muista, tiedä etkä voi siten ymmärtääkkään, mistä kärsimyksessäsi on kyse. Henkisesti tarkasteltuna, jos vain kykenet ajattelemaan elämääsi ikuisena matkana elämästä elämään, voi alkaa solmia kokemuksia yhteen. Näköalasi kirkastuu, koska ymmärryksesi tulee avuksi. Sattuma ei järjestä kärsimystä, koska kyse on syy seuraus suhteista.

Olet siis satuttanut sitä sielua, jonka kanssa jaat kärsimyksen kokemuksesi. Toisaalta voi olla, että tarvitset kärsimystä, että oppisit arvostamaan elämää. Syitä on lukuisia, mutta kaikkein tärkeintä on pohtia asiaa sielusi kasvamisen ja kehittymisen kannalta. Vaikka et voi muistaa, niin voit alkaa ajattelemaan kärsimyksen siunausta. Kuulostaa ehkä kummalliselta, mutta mikään muu ei jalosta sielua enemmän kuin kärsimys. Tätä on hieman vaikea selittää, ettet vetäisi tästä vääriä johtopäätöksiä. Kärsimys on kokemuksena jalostava, jos sielu suostuu nöyrtymään sen edessä. Nöyryys ja anteeksi pyytäminen vie ihmistä eteenpäin monin veroin tehokkaammin kuin pitäytyminen oikeuden tunnossaan tai lujuudessa periksiantamattomana.

Se joka tekee asioita niin, että aiheuttaa kärsimystä toisille, saa kannettavakseen kärsimyksen karmaa. On kuitenkin tilanteita, joissa sinun on kyettävä toimimaan niin, että et alistu kärsimykseen. Sinun tehtäväsi on puolustaa itseäsi ja samalla osoitat rajan kärsimyksen toteuttajalle. Hän ei voi oppia jos kukaan ei nouse vastustamaan ylivaltaa, vääränlaista itsekkyyttä ja narsismia.

Kärsimys on seurausta jostakin ja kun tahdot selvittää itsellesi asioiden todellista laitaa, tutki niitä asioita ja toimintatapoja. Mikä pitää muuttua? Onko jotakin mitä pitää selvittää, ottaa käsiteltäväksi ja tehdä loppuun? Liian paljon on kärsimystä, kun ihminen jää paikoilleen toistamaan samaa kaavaa eikä yritä tarpeeksi saada selvyyttä. Henkisten lainalaisuuksien tietämättömyys pitää yllä kärsimystä. Kärsimys voi olla sysäys lähteä tutkimaan henkisiä asioita. Siksi me täällä siunaamme kärsimyksen merkitystä, koska ihmisen itsekkyys ei murene muutoin kun kärsimyksessä.

Haluan lohdutta sinua. Kysymyksesi on merkkinä siitä, että olet vihdoin kypsymässä elämän syvimmille virtauksille. Älä jää yksin vaan hae sellaista apua, josta koet saavasi todellista näköalaa ja käytännön neuvoja. Hakeudu henkisesti virittyneiden seuraan ja luota johdatukseen. Kärsimyksen seurana viihtyy suru ja apeus. Pidä huoli itsestäsi ja energioistasi, ettet ala suurennella tuntemuksiasi.
Kaikesta huolimatta asiasi tulevat muuttumaan vaikka nyt et siihen uskokkaan. Jonakin päivänä tulevaisuudessa ymmärrät kaiken ja näet merkitykset uudessa säteilevässä valossa. Siihen asti sinun on jatkettava elämääsi. Muista ettet ole koskaan yksin. Antaudu siihen yhteyteen ja pyydä apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti