maanantai 15. syyskuuta 2014

Pelko on luottamuksen puutetta

Minä olen Marcus ja vastaan nyt niihin kysymyksiin, joita on esitetty.  Selitän tässä siitä menetelmästä, miten näen ihmisen (hengen)kokonaisuutena. Meillä täällä on kyky nähdä asian, tilanteen ja seurauksien ytimiin. Usein te siellä podette monenlaisia "ongelmia" ja kuitenkin kaikkien yhteinen tekijä löytyy persoonan tavasta reagoida elämän kokemuksiin ja tilanteisiin. Ongelmien täyttämä arki voi muuttua täysin, kun ymmärrätte, että syy on yksi ja sama.

Rakkaudettomuus ja pelko sijoittuvat on yhtä kuin merkkiin. Rakkaudettomuus itseä kohtaan. Ensin on pohdittava sitä, mikä tämä itse on?

Olet ainutlaatuinen olento, jonka luominen on Jumalasta. Olet siis Jumalan lapsi. Käsityksesi ja uskomuksesi ovat muovautuneet sitä mukaa, kun olet saanut kokemuksia elämästä. Tämän elämän kokemukset näkyvät sinussa, mutta henkiminäsi kokemukset löytyvät viisaudessasi käsitellä asioita. Elät persoonasi mukaista elämää ja henkesi, siis se ikuinen osa sinua, säteilee sinusta aurasi eli luomasi ilmapiirin välityksellä. Sinuun on istutettu uskomusjärjestelmä, joka säätelee käsityksiäsi itsestäsi ja koko elämästä. Lapsuuden kokemukset jättävät jäljen itsetuntoosi ja asenteisiisi. Ne ovat ikäänkuin automaatteja, joita vastaan tunuu olevan hyvin turhauttavaa taistella. Mikään ei muutu, vaikka tekisin mitä. Tuttu lause, mutta se ei pidä paikkaansa.

On asioita joitka eivät pidä paikkaansa, mutta sinä uskot niihin, koska et ole koskaan epäillyt niiden todenperäisyyttä. Usko siirtää vuoria ja kun uskottelet ja toistelet "totuuksiasi", mikään ei muutu, ei voi muuttua, koska sinä luot uskomuksiesi mukaista elämää. On siis mentävä syvälle omaan itseen ja löydettävä uusi tapa ajatella. Kanavani on pätevä ja toimelias näissä asioissa. Uusi tapa ajatella - voi kuulostaa todella vaikealta, mutta se on ainoa keino. Olet luova olento ja luot elämäsi ajatuksiesi ja uskomuksiesi avulla. 

Esittämäsi kysymykset kohdistuvat siihen, miten sinun tulee ajatella, että voit ratkaista ongelmasi? Eikö ole merkillistä, ympyrä sulkeutuu ja olet lähtöpisteessä. Mitä ja miten sinun tulee ajatella itsestäsi ja elämästäsi, että voisit vapauttaa itsesi pelosta? 

Rakkaus on Jumalan perusta ja olemus, josta kumpuaa koko kaikkeus, kaikki on luotu rakkaudesta ja maailmankaikkeus värähtelee siitä ja siinä. Rakkaus läpäisee aineen, materian ja on aina liikkeessä, virtaavassa tilassa. Sinulla on oma värähtelysi, tunnistat sen silloin, kun olet täynnä rakkautta ja rakkaudellista energiaa. Oletko juuri nyt rakkaudellisessa värähteessä? Kysymyksiesi perusteella et ole, koska pelko estää sinua vapauttamasta itseäsi siksi mikä oikasti olet tai oikeammin sanottuna tulet joskus olemaan. 

Kasvat ja kehityt henkisesti sitä mukaan, kun tulet tietoiseksi todellisesta olemuksesestasi eli Jumalan luomuksesta. Niin kaukana olet vapaudesta, kun sisällytät pelkoa, epäröintiä ja epäilyä elämääsi. Sinun ei tarvitse pelätä, koska olet ikuinen henkinen olento. Niin pian, kun alat ajatella niin, huomaat muuttuvasi enemmän itseksesi siis siksi, mikä oikeasti olet. 

Asiat ja kokemukset elämässäsi tarvitsevat järjestystä. Selkeyttä ja rytmiä. Mikäli sinä et tiedä mitä elämää elät niin miten voit kuvitella jonkun muun tietävän? En edes minä Marcus, voi mennä edelle sinun tahtoasi. Annan mielelläni viitteitä suunnasta, mutta sinun itsesi on päätettävä ja tehtävä myös se matka. Sitä ei voi kukaan muu tehdä, koska se on sinun luomuksesi.

Samalla tavoin lapsillasi, ystävilläsi, sukulaisillasi on oma tahto ja elämä. Hekin luovat omaansa, joko sattumanvaraisesti tai tietoisesti. Sattumanvaraisuus tarkoittaa tietämättömyyttä henkisisä lainalaisuuksista. Henget joilla ei ole kovinkaan paljon kokemuksia elämästä, luovat elämäänsä siltä pohjalta. Vanhat ja kokeneet sielut luovat elämää tietoisen ajattelun suuntaamisen kautta. He ottavat vastuun ajatuksistaan, koska tietävät korjaavansa niistä seuraukset.

Vaikeudet ovat kasvamiseen kutsuvia kokemuksia. Suuret hankaluudet ja kaaosmaiset tilanteet viittaavat karmaan eli henkisten laskujen kuittaamiseen. On tehty asioita ja tekoja, jotka ovat satuttaneet niin itseä kuin toisia. Ihmissuhteet ovat se kokemuskenttä, missä ilmenee karman olemassaolo. Mitä haastavampia ihmissuhteita koet, sen varmemmin olet sopinut tekeväsi parannuksen tässä elämässä. Parannuksen tekeminen on mielenmuutoksen ilmaus. Teet toisin, kuin ennen. Teet paremmin ja rakkaudellisesti. 

Lapset ovat vanhempien vastuulla. Vanhempien tulee kasvattaa lapsensa tuntemaan oikeudenmukaisuus ja totuus elämästä. Elämä on Jumalan luoma, joten kyse on Hänen tunnistamisesta. Elämän kielteisyys tarkoittaa Jumalan kieltämistä. Elämän myönteisyys tarkoittaa Jumalan myönteisyyttä. Mistutan tässä, että Jumala on kaikille sama ja uskontojen kuvaukset Hänestä eivät pidä paikaansa, koska ihmisten halu omistaa Jumala, tekee uskonnoista epätosia.

Löydä Jumala itsestäsi , vapautat itsesi peloista. Olet matkalla, joten et ole vielä saavuttanut maaliasi tai tavoitteitasi. Keskeneräisyys ei ole pahe eikä este, vaan se on mahdollisuus. Mahdollisuus tulla todeksi. Omatunto on Jumalan ääni sinussa. Epäröinti ja asioiden veivaaminen tulee persoonastasi. Rukoileminen on henkinen yhteydenotto henkimaailmaan ja sitä kautta Isään Jumalaan. Me olemme sanansaattajia ja voit olla täysin vakuuttunut, että sydämestäsi nouseva avunpyyntö kuullaan ja siihen vastataan. Meditaatiossa voit tuntea rakkauden läsnäolon itsessäsi. Valinta ajankäytöstä ja ryhtymisestä on sinun vastuullasi, me emme voi tehdä asioita puolestasi. Tuemme sinua ponnisteluissasi ja muista, että et ole koskaan yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti