maanantai 22. syyskuuta 2014

Älä rasita mieltäsi

Kuunnellessani huokauksiasi ja pohdiskelujesi kehää kiertävää, uuvuttavaa ja usein niin toistuvaa epäilemistä, haluan muistuttaa sinua äärimmäisen tärkeästä asiasta. Sinä tiedät, että elämäsi on seurauksien summa. Olet luova olento, jolla on mahtavat kyvyt suunnitella ja toteuttaa, uusia uudistavia asioita, tapahtumia ja tilaisuuksia sille tasolle, jossa elät. Olet lisäksi ainoa oikea asiantuntija suhteessa omaan itseesi. Kaikki mahdollisuudet ovat olemassa, niitä ei tarvitse keksiä tai luoda. Riippuu sinusta mihin päätät ryhtyä tai olla ryhtymättä. Tarkkaile joskus ajatuksiesi ja puheidesi lakkaamatonta virtaa. Pane merkille miten puhuttelet itseäsi ja muita, miten suhtaudut tilanteisiin, jotka eivät ole mieluisia. Puhutko totta vai kumpuaako ilmaisusi, jostakin vieraasta lähteestä, joka ei olekkaan todellista itseäsi?

Todellinen itse ei valehtele.
Todellinen itse ei mene siitä missä este on matalimmalla.
Todellinen itse ei kaipaa toisten ihailua.
Todellinen itse vaikenee mieluummin kuin selittelee.
Todellinen itse tietää aina sen, mikä on sinulle parasta.
Todellinen itse ei tarvitse vakuutteluja, hyvittelyjä eikä taputuksia.
Todellinen itse on se voima, joka seisoo taustallasi, eikä koskaan jätä sinua pulaan, vaikka
tekisit kaiken "väärin".

Haluan haastaa sinua tutkimaan motiivejasi. Tarkkailemaan käyttäytymistäsi, jotta alkaisit hahmottaa todellisen itsesi ja elämäsi suunnattomat suuret ulottuvuudet. Kiertäessäsi kehää, samanlaisin ajatuksien, sanoin ja teoin, luot aika tylsää tulevaisuutta, näin meidän vinkkelistä katsottuna. Meidän vinkkelillä tarkoitan enkelien ja oppaiden maailmaa, ulottuvutta maallisen taaperruksen näköalapaikoilta. Ajattele, me täällä näemme menneisyytesi, tämän hetken ja voimme katsoa myös seurauksiin eli tulevaisuuteesi. Siksi haluamme muistuttaa sinua rehellisyydestä, että sinun ei tarvitse välttämättä kärsiä yhtään sen enempää, mutta sinun tulisi lopettaa itsesi vähättely sekä toisten moittiminen. Luulet, että tiettyjä asioita ei voi muuttaa. Kaikkea voi muuttaa ja kaikki muuttuu joka tapauksessa uskoit sinä siihen tai e
Rasitat itseäsi turhilla ja mitättömillä pohdinnoilla. Seuraat maailman tapahtumia ja olet kovin huolissasi. Tiedätkö huoli on pelon sisar ja pelko on suurin este elämiselle, onnistumiselle ja etenemiselle omalla henkisellä tiellä. Sinä luot omat mörkösi ja pidät ne myös hengissä. Yllättyisit ja ehkä järkyttyisit, jos näkisit sen mörköjen määrän, mitä ihmiset elättävät ja pitävät yllä ajatuksien, sanojen ja tekojen kautta. Meillä on kova työ hätistellä ympriltäsi negatiivisten ajatuksiesi harmaita savuja. Mihin sinä ohjaat energiaasi? Mitä sinä pidät yllä energiallasi?

Näemme täältä ihmisiä, jotka uppoutuvat elämää vahigoittaviin tapoihin. Suremme sitä, että he eivät suostu kuuleman sisintään, ei läheisiään eikä mitään vaikuttajaa elämässään. He haluavat mennä kaikkein vaikeimman kautta ja syyttävät siitä toisia. Me emme tavoita heidän rasittunutta mieltään. Meillä ei ole lupa puuttua, vaikka näemme ne vaikeuduet, joita hän tulee väistämättä kohtaamaan. Tiedämme, että jonakin päivänä hän pysähtyy elämänsä äärelle ja meille tuo pysähdys avaa pienen pienen reitin puhutella häntä. Annamme viitteitä ja ohjaamme hänen luokseen ihmisiä, joilla on kyky kohdata ihminen sydämen tasolla. Hän on maanpäällä elävä enkeli, yhteistyökumppanimme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti