sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Yhdestä kaksi, kahdesta yksi

Jumalallinen luomus, eheä kaunis ja kokonainen olento. Se olet sinä, kun jälleensyntymien kierron kautta palaat takaisin kotiin. Erillisyyden ja yksinäisyyden tunteesi viestii ikävää eheyteen, yhteyteen, olemaan se, joka on oikeasti.

Annamme sinulle kuvan, jota voit tutkia. Pyydämme, tee se hiljaisuudessa, yksin ja rauhassa. Sinulla on yhteys todelliseen itseesi. Sinulla on mahdollista eheytyä. Se on tämän elämäsi ydin. Kyse on sielusi kokonaistumisesta, sieluparisi näyttäytymisestä.

Kaukaisessa syntymässäsi, Jumalan singotessa sieluparvet toteuttamaan omaa luomustaan, olit yksi kokonaisuus. Mysteerien kautta jakauduit kahteen osaan. Syntyi kaksi energiallista olentoa ja kummallakin oma tie. Ihmisen ajassa, tuhansien vuosisatojen saatossa, olette tavanneet lukuisa kertoja, mutta ne ovat olleet kehittymässä, henkistymässä olevien sielujen viivähdyksiä  toistensa läheisyydessä. Tuttuus on nimittäjä, jolla ihminen voi tulla tietoisesti tuntemaan oman sieluperheensä, mutta oman itsensä eheytyminen kokonaisuudeksi ei jätä arvailujen varaa, mistä kohtaamisessa on totuustasolla kysymys.

Mysteerien tullessa elämään, koska kysymys on ihmisen ajatuksille täydellinen mysteeri, kun elämään saapuu oman itsen osa. Henkistynyt sielu kokee asioita, jollaisia ei voi määritellä tai selittää. Joku lähde, josta pulppuaa elämän energiaa, saa aikaan hämmennystä persoonallisella tasolla. Henkitasolla on yhteen liittymisen, palautumisen ja oivaltamisen tila. Ollessasi persoonallisella tasolla, voit ajatella että parisielusi ilmaantuminen elämääsi saa kaiken kääntymään ylösalaisin, tai että vuosituhannen rakkaustarina roihahtaa kiihkeään liekkiin. Kuvitelmat eivät useinkaan vastaa todellista totta. Kyse on paljon suuremmoisemmasta asiasta.

Katselet kuvaa sota tantereesta. Kyse on historian alku ajoista, koskapa soturit ovat puolialastomia kilpineen ja keihäineen. Istut maassa makavan miehen, kaksoisveljesi vieressä ja katselette tuhansien tähtien koristamaa taivaankantta. Toinen on kuolemaisillaan silloisesta kehosta ja toinen yrittää pitää veljensä tässä maallisessa tilassa. Yhteen liittyneiden käsien hartaudessa rukoilette ääneen. " Oi Jumala, anna meidän tavata taas. Älä erota meitä lopullisesti toisistamme.Ole meille armollinen."
Jumala kuulee jokaisen rukouksen ja on viisaudessaan säätänyt, että joskus, kun tietyt asiat, kohtalot, opit ja kokemukset on käyty läpi, tapaaminen mahdollistuu.

Niin toinen kaikkosi maailmasta uusiin ulottuvuuksiin, vieden oman osansa yhteisestä. Sinulle jäi oma puolikkaasi. Tunne, aavistus ja intuitio on kuiskinut sinulle, että tämä elämä tuo hänet ja sinut yhteen.

Emme kerro kuvasta enempää, koska kuvia on lukemattomia. Haluamme avata sisäistä näkymääsi. Hän on tulossa kohti sinua, itse asiassa olette jo tietoisia toisistanne. Persoona tasolla on ymmärrettävästi epäselvyyttä ja uskonpuutetta, voiko tuntemukset olla tosia. Rauhoitu ja avaa energiakenttääsi. Virity henkeen ja luota johdatukseen. Voimme luvata sinulle, että me täällä teemme parhaamme, kunhan sinä teet osuutesi.

Älä luo kontrollia, mitä seuraavaksi tapahtuu. Älä odota tapahtuvaksi mitään. Ole se joka olet ja kohta tunnistat hänet ihmisenä. Henkisesti virtauksenne vomistuvat voimistumistaan. Et voi olla niitä rekisteröimättä. Ole herkkä ja vahva. Ole avoin ja hereillä. Ole tiedostavasti se valo joka olet. Hän tekee oman osuutensa, koska kohtalon säikeet liittävät teidät yhteen.

Tässä kohtaamisessa on kyse suunnattomasta, ulottuvuuksien ja aikakausien läpi menevästä kohtalosta. Antaudu sille tiedolle ja anna itselle lupa ottaa vastaan oma osa. Yhdestä tuli kaksi ja nyt kahdesta tulee yksi. Se mitä tapahtuu inhimillisellä tasolla on teidän valintaanne.

Yksinäisyyden ja erillisyyden kokemukset päättyvät. Olet matkannut tuhansien kohtaloiden kautta tähän. Monta kertaa särkyneenä, mutta aina kokemuksista viisastuneena. Se on henkisen kasvun edelletys että voi murtua ja murtuu. Se on suurin rakkaudellinen teko, että tunnistaa oman pienuutensa eikä ylevöidy turhuuteen. Pienestä kasvaa suuri vasta, kun kaikki on käyty läpi, koettu, kasvettu ja tultu äärimmäisistä olosuhteista rauhan sisäisyyteen.

Annamme sinulle kuvan. Kaksi ihmistä istuu kasvotusten. Katsovat toisiaan silmiin ja kohtaavat kauan kadoksissa olleen. Kädet yhteenliitettyinä kiitoksen kyyneleet kastelevat heidän poskensa. Sanoja ei tarvita. Selityksia ei ole. On vain aika ja ikuisuus. Amen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti