torstai 19. marraskuuta 2015

Yksilöllisyydestä

Rakas lukija, sinulle on tässä viesti, josta voit löytää osan itsestäsi. Osan sisemmästä todesta, joka on ikuinen. Haluamme luoda näkymän yksilöllisyydestä eli siitä, miten jokainen sielu on omanlaisensa vaikkakin perusta on sama.

Sinun potentiaalinen itsesi virtaa läpi fyysisen todellisuuden. Olet ainutkertainen olento, koska kokemuksesi elämästä muovaa sinusta sen, mitä olet nyt. Persoonallinen sinä toimii omintakeisella tavalla ja siihen osaan vaikuttaa kokemuksesi, muistosi, oppisi ja asenteesi. Et lopulta ole kenenkään jatke vaikka sinussa voi olla sukusi piirteitä. Sinä olet sinä ja henkinen itse on tietoisuutesi mitta. Tietoisuutesi laajenee, avartuu ja voimistuu henkistymisesi myötä. Henkistyäksesi tarvitset kokemuksia elämästä. Sinä päätät miten toimit. Sinä otat vastuun ja kannat seuraukset. Mitä enemmän olet tietoinen alkuperästäsi, ikuisesta, sen vastuullisemmasti alat toimia. Et enää mene siitä mistä aita on matalin. Et enää riko vaan rakennat ja rakennut.

Tullaksesi tietoiseksi omista haavoista sisimmän itsesi rakenteessa, joudut tarkastelemaan ihmis-suhteitasi. Sielutasolla olevat haavat ovat sitä karmallista kertymää, jota joudut työstämään Jumalallisten lakien oikeudenmukaisuudessa. Kyetessäsi antamaan anteeksi, vapautat energiaa, joka muutoin on sidottuna meneisyyksiin. Niin ollen eheydyt osa osalta ja energinen olemuksesi eli aurasi alkaa saamaan taivaallisia sävyjä ja värähteitä. Ponnistelusi ei koskaan mene hukkaan vaikka toisinaan tuskailet etenemisesi hitautta ja vaikeuksien jatkumista. Suorin ja vaikuttavin tapa toimia on kiinnittää huomio ajankäyttöön ja valintoihin. Mihin suuntaat huomiosi? Mitä teet ja touhuat? Kuinka huolestuneeksi tai pelokkaaksi tunnet itsesi? Kuinka paljon murehdit? Voit sanoa, että olet niin empaattinen ja välität toisista. Rakas lapsi, on toisenlainenkin tapa toimia, Luottamus elämään ja enkeleihin vapauttaa sinua. Jumalallinen rakkaus on todellisuuden taso. Todellinen henkisyys on arjen elämää, koska sinä olet henkinen koko ajan, eikä vain niinä taianomaisina hetkinä, kun meditoit tai rukoilet. Miksi piilottaa henkinen valo ja loiste? Siksikö, että et tohdi antaa valosi loistaa maailmassa, ystävien ja sukulaisten silmissä? Siksikö, että pelkäät leimaa, jota maailma niin mieluusti leimaa kaltaisiisi? Tämä on äärimmäisen tärkeä kysymys kannaltasi. Mikäli aiot edetä, mikä selvästi on sielusi pyrkimys, niin miksi persoonana edelleen pidättelet valaistumistasi?

Et voi palvella kahta herraa, mammonaa ja Jumalaa. Et voi tulla eheäksi, kun jaottelet olemustasi ja toimintaasi sopivaksi siihen ja siihen ympäristöön, yhteisöön ja kulttuuriin. Henkistymien on luonnollista, mutta persoonallasi on kyky näytellä ja peilata toimintaasi kuvitellusti. Totuus näkyy ja värähtelee ympäristöösi, me täällä olemme hyvin tietoisia tavoistasi toimia. Rukoilemme usein vahvuutta sinulle, että uskaltaisit tulla siksi mikä olet todellisuudessa. Silloin energiasi virtaavat tasapainoisesti, silloin voit hyvin  ja olet eheä.

Totuus on mystinen kokemus elämästä. Ihminen luo omaa todellisuuttaan, mutta totuus ei muutu aikojen harhoissa. Totuus ei pala tulessa, ei huku vesimassojen alle, ei kaikkoa pyörremyrskyissä eikä hautaudu maahan. Se on ja pysyy, koska Jumala on totuus. Ihminen, siis kuka tahansa ihminen, on sielussaan aavistuksen omaisesti kiinni totuudessa. Totuus on se motivoiva voima, joka liikuttaa ihmisen mieltä etenemään, ratkomaan ongelmia ja tekemään sovintoja. Totuus ei anna armonpullia sen suhteen, että ihminen laiskuuttaan tai oman edun haluissaan pyrkii oikomaan asioita ja kokemuksia. Vasta silloin, kun sielu paljastuu, puhdistuu ja paranee harhoistaan, se voi kohdata Jumalansa. Ymmärrätkö-ihminen luo omaa todellisuuttaan, mutta itse totuus ei muutu. Jokaisena hetkenä ihminen voi alkaa elämään totuudellisemmin, kuin aikaisemmin. Jokaisessa valinnassa voi olla askeleita totuuden suuntaan. Ihminen valitsee harhan tai totuuden. Harhainen maailma pitää yllä illuusiota, ihmisten kuvitelmia, tuntemuksia, ajatuksia, uskomuksia, uskotteluja, luuloja ja eksytystä. Joka ei kykene erottamaan totuutta harhasta tarvitsee edelleen kärsimystä ja erillisyyttä. Hän ei ole kykenevä tekemään muuta.

Henkimaailma on totuudellinen, koska täällä kaikki näkyy suoraan. Henkioppaat toimivat tietoisemmin kuin opastettavansa. Eihän kaksi sokeaa voi taluttaa toisiaan. Henkiopas on etenemässä omassa kasvussaan. Hänelläkin on vielä oppimista. Hänellä on kuitenkin enemmän tietoisuutta seuraamuksista, kuin opastettavallaan. Henkioppaan voi tavoittaa meditoinnin ja hiljentymisen kautta. Keskittyminen on herkistymistä, aistien terävöittämistä, jotta magneettinen tuntemus todentaa läheisyyden. Oppaan pyytäminen on mitä henkisin valinta, mutta on muistettava, että itsellä on aina vapaus valita. Opas ei voi elää puolestasi. Hän vain antaa viitteitä ja sinä teet ratkaisut. Oppaan moraali on edistää kasvua. Hän ei saa antaa vinkkejä, jotka aiheuttavat onnettomuuksia ja vahinkoja. Mikäli mielikuvituksesi tekee tepposet, kyse on tulloin keppostelevista hengistä, jotka haluavat tehdä kiusaa kustannuksellasi. Jumala käskee sinua koettelemaan henkiä juuri tästä syystä.

Enkeli hierarkia on ihmisen ajatukselle mahdotonta käsittää. Käsittämätön ei tarkoita sitä, etteikö sitä voida pilkkoa osiin ja tarkastella yhtä osasta kerrallaan. Jokaisella ihmisellä on oma suojelusenkeli, joka liittyy suurempaan kokonaisuuteen oman värähtely laatuisuutensa kautta. Samalla tavalla kuin ihminen on yksilöllinen, niin ovat enkelitkin. Kuitenkin niin, että enkelien tehtävät liittävät ne lujasti toisiinsa. Samaa työtä tekevät kuuluvat samaan kategoriaan, mutta heilläkin on omat piirteensä. Samalla tapaa, kun meediona työskentelevä, vaikkain kanavoi jotakin toista, säilyttää tai liittää oman osasensa kanavointiin. Energia on keskeisintä kaikessa toiminnassa.  Samankaltaiset vetävät toisiaan puoleensa ja vahvistuvat. Toisaalta myös niin, että samaan aikaan tehty rukous ja meditointi vahvistaa jokaisen osallistujan henkistä energiaa. Siksi on tärkeää kokoontua yhteen, meditoida, rukoilla, laulaa, jotta energia vahvistuisi ja vahvistaisi osallistujia. Yksinään tekeminen on hyvä tapa hiljentää mieltä ja ajatuksia, mutta sillä ei ole niin suurta vaikutusta, kuin että saman asian äärellä toimitaan ryhmänä. Ajattele sitä energian laatua ja määrää, kun paikalla on ihmisiä, oppaita ja enkeleitä. Mikä valtava energia pyörre, joka näkyy ja tuntuu äärettömyyksiin, aina arkkienekeleiden tietoisuuteen asti.

Asiat joita tuomme tässä esiin, ovat monelle selkeitä, osalle täyttä utopiaa. Energiatietoisuuden kehittäminen on keskeistä. Oppimista tapahtuu omien ponnistelujen kautta. Oman itsen ja toimintatapojen muuttaminen enemmän rakkaudellisiksi on tämän ajan ytimessä. On olemassa ihmisiä, jotka toimivat salakavalasti ja hyvin itsekkäästi. Heidän motiivinsa nousevat kateudesta ja kekeneräisyydestä. He ovat niitä, joiden elämää varjostavat epärehellisyys jonkun suhteen. Kostonhimollakin voi olla mitä hymyilevimmät kasvot tai suloisimmat äänen sävyt. Olkaa heille armeliaita, mutta välttäkää heidän läheisyyttään. Erottelukyky on tärkein työkalu. Miksi haaskata energiaa ja aikaa siihen, että tulee satutetuksi? Lempeä irtipäästäminen ja omien energioiden irrottaminen siitä kentästä, ovat varmin tapa selkeytyä. Älä jää yksin siihen loukkuun, jota mahdolliset vihamiehesi ovat sinulle suunnitelleet. Nouse asioiden yläpuolelle ja rukoile. Muista, että pahuus, olipa se minkä laatuista hyvänsä, on pahuutta, joka tulee tuhoutumaan. Jumalan rakkaudessa on totuus ja kun pysyt siinä, sinulla ei ole hätää Ota siis vaari omista ajatuksista ja suunnitelmista. Ole hereillä aikeidesi suhteen ja pysy valossa,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti