lauantai 5. joulukuuta 2015

Asiat on hoidettava

Muutoksien tuulet myllertävät ihmiskuntaa. Muutokset hämmentävät ja voivat pelottaa niitä, jotka ovat rakentaneet elämänsä turvalliseen muottiin. Turvallinen muotti on valintojen ja arvojen tiivistymä, jossa ihminen kokee olevansa turvassa. Materiaaliseen turvallisuuteen kiinnittyminen on suurin este ihmisen henkiselle avautumiselle ja kasvamiselle, mistä tässä muutoksien vyöryssä on kysymys.

Energia läpäisee kaikki rakenteet, ihmisen luomukset ja ihmisen itsensä. Se on Jumalallinen laki ja kehityksen edellytys. Ihmnen voi kuvitella, että hän voi pysyä linnakkeesaan ja muutokset eivät saavuta häntä ja hänen elämäänsä.

Ongelmia syntyy, kun ihminen tarrautuu luomuksiinsa eikä päästä irti, ei suostu käyttämään vapaata tahtoaan henkiseen avartumiseen vaan vangitsee itsensä. Mitä tapahtuu? Energia kääntyy ihmistä vastaan, koska jumiutunut asenne ja uskomukset salpaavat uudistavien energioiden pääsyn ihmisen elämään. Syntyy taistelu ihmisen itsensä toimesta, ei energian, koska energia on vallitseva. Pelko on ensimmäinen tunnusmerkki tulevista vaikeuksista. Stressi ja pelko yhdessä nujertavat luovuuden, ratkaisujen tekemisen taidon ja ilon. Elämästä tulee kaaos ja ihminen ei voi ymmärtää olotilansa syytä, koska hän etsii sitä edelleen ulkoisesta maailmasta ja toisista ihmisistä. Hän ei kestä katsoa itseään.

Asiat ovat hoidetavia, toimeenpantavia tekoja, elämään liittyvien ihmisten suhteen. Lopulta elämässä on aina kyse ihmisten vuorovaikutuksista niin henkisesti kuin käytännön tasolla. Vaikeudet, haasteet, ongelmat ja esteet syntyvät ymmärtämisen ongelmista, uskomuksien erilaisuuksista, karmallisista vaikutuksista, persoonan piirteistä, hyvinvoinnin tasosta ja ymmärtäväisyydestä. Jokainen ihminen kokee elämässään toisten ihmisten vaikutukset niin hyvänä olona kuin helvetillisenä tuskana. Kaikessa on kysymys itsestä, suhtautumistavoista ja asenteesta.

Nyt muutoksen kiihtyessä asioiden saattaminen tasapainoon on äärimmäisen tärkeä. Ei pitäisi viivytellä ja odotella parempia aikoja. Paremmat ajat eivät palaa sille tasolle, missä osa ihmisistä yrittää säilyttää omaa harhaista turvallisuuteen ja pelkoon juurtunutta malliaan elää. Kipu, joka syntyy  vaatii ihmistä katsomaan itseään, sisimpäänsä, omia vaikuttimiaan, moraaliaan ja rehellisyyttä. Mieli on uskomaton kokonaisuus ja se pystyy luomaan sisäisitä tiloja, jotka joko luhistavat ihmisen tai nostavat hänet aurinkoon. Siksi on äärimmäisen tärkeää korostaa ajattelemisen ja asenteen merkitystä, koska  myönteisyyteen pyrkiminen, paraneminen ja kasvaminen alkaa aina ajattelemisesta.

Ajattele siis hyviä, valoisia ja onnellisia ajatuksia. Olkoonkin, että ympärilläsi riehuu joukko ihmisiä, jotka kokevat olevansa hukkuvia. Heidän kokemuksensa on totta, mutta sinulla ei ole osaa heidän kamppailuunsa. Voit sanoa asioista, mutta et voi elää heidän puolestaan. Jokaisen on tehtävä itsenäiset ratkaisunsa ja seisottava niiden takana. Vain niin oppiminen menee perille. Vapaamatkustajia ei voi nousta tähän aikakauden junaan. He eivät kestä energioden laadun muutosta, kun henki murtautuu aineen läpi ja valaisee sen.

Hengitä tietoisesti valoa. Luo mielikuva kristallisesta valoenergiasta ja anna sen täyttää koko olemuksesi. Puhaltaessasi ulos päästä irti kaikesta, aina vain täydellisimmin niin, että kristallinen valo täyttää sinut, sinun kaikki olemuspuolesi maasta taivaaseen. Jos vanhoja pelkoja nousee esiin, hengitä niihin ja anna itsesi nousta. Muista, että pelko painaa sinut pohjaan, mutta rohkeus vie sinut uusiin maailmoihin. Vapautumiseen on olemassa yksi tie ja se on rakkaus. Niin paljon kun sinussa on rakkautta, niin lähellä olet Jumalaa.

Etenemisesi voi olla hidasta, mutta älä lannistu äläkä anna laiskuudelle valtaa. Kärsivällisyys on sielun hyve ja sitä sinä opettelet. Kärsivällisyytesi palkitsee sinut, koska yhtenä aamuna huomaat, että jotakin merkittävää on tapahtunut. Sydämen kivistävä tunne on hellittänyt, raskasmielisyytesi on kaikonnut ja näet kirkkaampia valoja, värejä. Kuulet sanojen sävyistä enemmän merkityksiä kuin aiemmin. Herkkyytesi vahvistuu ja voit liukua, kellua tai lentää energisissä sfääreissä. Nämä tuntemukset ovat merkkejä hengen aktivoitumisesta ja siirtymästäsi uudelle tasolle.

Hoida siis asiasi tasapainoon kaikkien suhteen. Tee oma osuutesi sydämen rakkaudella ja ymmärrä, että lähelläsi on pelokkaita sieluja, jotka eivät tiedä mitä on tapahtumassa. Ole sinä heille se vakauttaja, että he ymmärtäisivät alkaa toteuttamaan omaa prosessiaan. Älä kuitenkaan jää pyörimään suhteisiin, joista tunnet, että he eivät halua muuttua tai kasvaa. Päästä heidät menemään ja loitonna itsesi heistä. Siunaa heidän elämäänsä ja tee rakkaudellinen ero. Tulet tapaamaan heitä, mutta nyt on sinun vuorosi edetä itsenäisesti.

Löydät ihmisiä, jotka jakavat unelmasi. He ovat niitä sielun sisaria ja veljiä, joiden kanssa olet kulkenut pitkän matkan. Te tapaatte toisenne merkillisillä tavoilla, ettekä voi oikein ymmärtää mistä kohtaamisissa on  kyse. Hyvin pian energianne tasapainottuvat ja saatte kanavanne varmennetuiksi. Työ voi alkaa ja sen te tiedätte, että sitä on paljon. Muistakaa kuitenkin, että ette koskaan enään ole yksin. Se lohduttakoon teitä, antakoon varmuutta ja voimaa toteuttaa missionne. Muistuttakaa toisianne, että se rakkaus,mikä sitoo teidän sielunne yhteen, on Jumalallinen voima. Jumalallinen voima kantaa teitä, opastaa ja ohjaa tekemisiänne, niin että saatte työnne tehtyä. Työn ohessa voitte juhlistaa kotiin paluuta. Ihmiselle persoonana se voi tuntua käsittämättömälle, mutta hengessä ymmärrätte, mistä siinä on kysymys. Olkaa turvallisella mielellä, tehkää osuutenne ja iloitkaa kanssamme. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti