lauantai 28. marraskuuta 2015

Valo on tullut jäädäkseen

Tervehdimme sinua. Katselemme maailmaa ihmisiä universumia. Olet yksi merkittävä valo tuhansien miljoonien miljardien valoverkostossa. Olet syttynyt loistamaan sisäistä hehkua, joka merkitsee henkiminäsi voimistumista. Siitä olemme iloisia, koska ajallisesti ei ole kovin kauan siitä, kun synkensit elämääsi, auraasi ja olemustasi kovin negatiivisilla ajatuksilla. Onnittele itseäsi-teit upan siirtymisen hämäryydesta valoon ja nyt hehkuasi ei voi olla huomaamatta.

Muistutamme sinua ajatuksistasi. Itsekurillisuus on tärkeä työkalu etenemiseesi. Hankaluudet ja vaikudet kuuluvat elämään, mutta vain sinä päätät miten niihin suhtaudut. Silloin kun elämä ahdistaa ja apeudut kärsimättömyyteesi, neuvomme on, kohta tilanne muuttuu, malta mieli, hengitä ja päästä irti.

Läsnäolemisesi on vahvistunut tahtosi ja motivoituneen tekemisen myötä. Huomaat itse edistyneesi ja olemme siitä onnellisia, että annat arvon ponnisteluillesi. Se on henkistä kasvua. Vain harjoittamalla meditaatiota, vain rukoilemalla, vain olemisella voit tulla tiedostavammaksi. Et enää haahuile päämärättömästi kaikenlaisien ilmiöiden ja tekniikoiden perään. Tiedät mitä olet tekemässä ja miksi. Ole itsellesi armollinen ja lakkaa liikaa yrittämästä. Liika yrittäminen tuo stressiä, mutta kun annat itsellesi luvan liukua äärettömissä energioissa, vaikkapa tekisit jotakin vähäpätöiseltä tuntuvaa valttämättömyyttä, olet enemmän läsnä itsessäsi ja rakkaudessa.

Muistathan, että olet syntynyt rakkaudesta. Rakkaus on kotimaasi ja rakkaudessa lepäät, kun sallit itsellesi hetkittäisen levon ja hiljaisuuden. Olet kulkenut pitkän tien tullaksesi tähän, näiden sanojen äärelle. Joskus etenemisesi on ollut jumituksissa ryömimistä, mutta muista, niistäkin olet selvittänyt itsesi. Ei ole olemassa sellaista vuorta tai estettä, ettetkö sinä voi sen laelle kavuta. Voitko hengittää tämän tiedon syvälle sisimpääsi, tietoisen mielesi hereillä oleminen ei luo esteitä vaan rakentaa siltoja sinun edetä.

Olet rakkaudessa, kun hoidat elämääsi ja siihen liittyviä ihmisiä ja asioita. Hoitamisella tarkoitamme kaikenlaista huolenpitoa. Anna käsiesi koskettaa lapsiasi, läheisiäsi. Muista, että rakkaus välittyy inhimillisen koskettamisen kautta. Toki se hehkuu ilmapiiriin, jonka luot, mutta juuri koskettamaan tarkoitetuilla käsilläsi, voit lievittää lähimmäistesi hätää.

Haluamme vahvistaa sinua päästämään irti kontrolloinnista. Sinun ei tarvitse olla huolissaan huomisista, ei ihmisten elämistä, ei mistään aineellisesta. Muistathan, että taivallinen Isä pitää huolen omistaan ja me hänen sanansaattjansa kuulemme, näemme, tiedämme ja ymmärrämme sinua täydellisesti. Ottaessasi vastuun valinnoistasi, rukoilemisen ja meditaation energiat rakentuvat mahtavaksi latauksesi elämääsi. Ilosi, naurusi ja positiivinen olemuksesi sähdehtii ja sinä voit liikkua vapautuneesti kaikissa toimissasi. Älä murhedi vaan iloitse. Suru on ilon sisar, mutta mikä voi olla haastavampaa kuin syyttä suruun vaipunut murehtiva sielu, joka pelkää, ettei pärjää? Kuinka suuren esteen ihminen tuolloin rakentaa itselleen ja elämälleen? Tie on olemassa, suunta on tiedossa ja tien kivetys sileine kivineen viestii, että tällä tiellä on muitakin kulkijoita. On ollut ja tulee olemaan. Se on Jumalan tahto ja todellisuus, joka vetää ihmistä puoleensa.

Joulun aika on merkittävää aikaa. Silloin ihmiset kokoontuvat yhteen ja muistavat läheisiään ja tuttujaan. Maapallon tilanne on ihmisten toimesta kaaoksessa. Ihmiset ovat liikkeellä paikasta toiseen ja kaikki tuttu turvallinen malli, on murenemassa. Vanhentuneen toimintatavan tulee väistyä, jotta uusi voi syntyä. Jokainen valitsee miten suhtautuu lähimmäisiin ja asioihin mitä tapahtuu. Jokainen lisää oman energiansa yhteiseen kenttään. Katsellessamme ihmisiä ja heidän aurojaan, näemme, että mittelö valon ja varjon välillä on valtava. On niitä, jotka peloissaan rakentavat muureja erottomaan ei suojelemaan. On niitä, jotka käpertyvät ja kauhistelevat tapahtumia. On niitä, jotka toimivat niiden taantumukasien mukaan, että väkivalta ratkaisisi ongelmat. Sitten on niitä rakkauden soihtuja, jotka rukoilevat voimaa ja päättäväisyyttä tekemisiinsä. He eivät pelkää, koska kaikki on kuitenkin täysin selvää. Hämmennyksen aikana on hyvä keskittyä olennaiseen. Tehdä niitä asioita, jotka on tehtävä. Itsensa hajoittaminen on energian hukkaamista. Kaikkea näkyvillä olevaa ei voi hoitaa, koska muuttujia on niin paljon. Jokainen ihmine on Jumalan luomus. Olkoon hän mistä tahansa kotoisin tässä elämäsä, edustakoon hän mitä uskontoa hyvänsä. Jokaisella ihmisellä on sielu ja hän vastaa teoistaan elämälleen, itselleen ja Jumalalliselle oikeudenmukaisuudelle. Keskittymällä elämään ja inhimilliseen jakamiseen, ihminen osoittaa tietoista itseään. Maailma muuttuu, ihminen kasvaa, koska taantumaan hän ei voi.

Olemme tekemässä suurta Jumalallista tehtävää, jokainen meistä on osa suurta kokonaisuutta. Tee sinä oma osuutesi, me teemme omamme ja niin tiedämme asioiden menevän oikeaan suuntaan. Jää siunauksiemme alaisuuteen. Ole turvallisella mielellä, sillä Kristus on voittanut maailman. Hänen pyhässä rakkaudessaan voimme jokainen olla juuri sitä mitä olemme. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti