torstai 30. huhtikuuta 2015

Aavistuksista tietämiseen ja toteuttamiseen

Vastaamme nyt useampiin kysymyksiin ja meitä on tässä prosessissa muutamia oppaita. Ammennamme tietoa korkemmilta tasoilta, joten voit mielikuvissasi nähdä, portaittain  kohoavat ulottuvuudet ja jokaisella tasanteella on omat viestinvälittäjänsä. Henkinen kanavointi tapahtuu juuri niin ja lopulta se viesti, jonka saat luettavaksesi, on muuntunut sinun tietoisuudellesi ymmärrettäväksi ja yleivöinniksesi. Ajatteleminen ja pohdinta on luovaprosessi, koska se ymmärryksen taso, jolla olet, tarvitsee virikkeitä laajenemiseensa. Samalla tasolla oleminen ei luo mitään uutta vaan rutiini ja toisto tekee elämästä hyvin turhauttavaa. Sielusi haluaa edetä ja sinun tehtävänäsi on antaa sille siihen mahdollisuus. Järkiperäisyys ja analyyttinen pohdinta on lopulta vain yksi puoli, mutta valitettavasti moni on jäänyt sen lumoihin.Turvallisuuden tunteet johdattavat ihmisen lopulta typistyneseen ja ilottomaan elämään.  Varmisteleminen ja kontrollointi viittaa syvään juurtuneisiin pelon tunteisiin ja itsetunnon puutteeseen. Yksipuolisesti materiaan sitoutunut ihminen vanhenee ennen aikojaan, koska henkinen energia ei pääse virtaamaan rakenteiden ja uskomuksien läpi. Vaivojen ja kipujen tullessa materialistilla on oma systeemi hoitaa tilaansa. Tila ei suinkaan parane vaan viimeisetkin rippeet henkistymisen mahdollisuudesta tukitaan niin sanotuilla lääkkeillä, joiden pitäisi hoitaa ja parantaa. Mitä tapahtuu, sen voit nähdä monilääkityistä lähimmäisistä.

Tunne liittyy intuitioon, josta voidaan käyttää myös nimitystä aavistus, ennaltatietäminen tai meduisminen kyky. Jokaisella ihmisellä on olemassa tuo kyky, Eläimistä puhuttaessa sanotaan, että sen vainuaa asioita ennalta, Kuitenkin se vain tietää mitä tapahtuu ja toimii vaistomaisesti säilyttääkseen elämänsä, varoittaakseen vaarasta tai tulevasta tuhosta. Jos muutat tutkiskelu kulmaasi ja nimeät sen energian kielelle voit päästä tutkimaan asiaa vähän syvennältä. On olemassa erilaisia, eri taajusia energia juonteita, ikään kuin säikeitä, jotka virtaavat koko ajan maailmankaikkeuden lähteistä. Elävät ja elolliset olennot liittyvät näihin säikeisiin ja pomivat niitä impulsseja sen mukaan, millä taajuudella itse ovat. Henkinen energia on korkea värähteistä, mutta sillä on myös matalampia värähdyksiä. Materia eli aine värähtelee alhaisella tasolla, joten materialistit yleensä värähtelevät alhaisilla tasoilla, koska ovat sitoutuneet uskomuksiinsa aineen ylivertaisuudesta. Henkistyneet ihmiset ja sielut värähtelevät aina vain korkemmilla taajuuksilla ja ovat niin ollen tietoisia aineellisita, kuin myös henkisimmistä sfääreistä. Henkistyminen tapahtuu energiatasoissa sitä mukaa, kun ihmisen sielu alkaa soimaan eri taajuuksilla. Soiminen ja sointuminen ilmaisevat samaa asiaa. Voit kysyä itseltäsi minkä taajuuden tunnet omaksesi ja soit silloin sen kanssa. Olet silloin harmoniassa sille tasolle ja sen suhteen.

Ollessasi harmoniassa oman taajuutesi suhteen, teet asioita siitä tietoisuudesta päin. Sielusi, joka on kehittymässä täyteen harmoniaan kaikkien sointujen suhteen kaipaa aina vain laajempaa kokemusta ja täyttymystä. Sitä voidaan kuvata kaipuuna kotiin tai ikävänä jonnekkin, jota ei osaa määritellä. Kehossa ollessaan, sielu kokee aineellisen elämän viiden aistisi kautta. Aineen raskaus on suuri testi henkiselle kasvulle, koska aineellisuus tai materialismi on houkkuttavuudessaan hyvin sitova. Katsellessasi yhteiskuntasi järjestelmiä, huomaat kaiken olevan tarkkaan harkitusti materialismia palvelevaa. Koululaitokset, terveydenhoito, yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja valta syöttävät ihmiselle kuvan siitä, että palvellessasi systeemiä kaikella sillä mitä olet, systeemi osaltaan pitää huolta sinusta. Kuulut yhteiskuntaan ja palvelet sen intressejä omalla panoksellasi. Uskot mitä sinulle uskotellaan, menestyt jos teet niin kuin sinua on opetettu. Mikä tästä puuttuu? Sinun ja koko elämän Luojan tunnistaminen. Materialistinen systeemi laitoksineen ei tunne eikä tunnusta Jumalan olemassa oloa sen vuoksi, että systeemiä johdetaan pelkästään materialistiselta tasolta, niiden ihmisten toimesta, jotka ottavat kaiken hyödyn syteemistä. Voit kysyä itseltäsi, mihin sinä olet sitoutunut, kun yhä edelleen palvelet materialismia ja sen valtarakenteita? Oletko kääntänyt selkäsi niin itsellesi kuin Luoja Jumalalle? Mistä luulet ristiriitaisuuksien johtuvan elämässäsi? Mistä pelon, ahdistuksen, surun ja menetyksen?

Jumala on kaiken taustalla soiva harmonia, joka läpäisee myös aineen, koska Hän on kaikkeuden Luoja. Hän on myös sinun Luojasi, mutta hän antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa vapaaehtoisesti. Hän ei koskaan pakota sinua tekemään mitään, mitä et tahdo. Sinä kasvat sitä mukaa, kun tulet tietoiseksi rakenteista ja siitä todellisuudesta, mikä on olemassaolosi syy ja seuraus. Tarvitset kokemuksia elämästä, tarvitset harmoniaa yhtä kipeästi kuin kipua, tuskaa ja menetystä. Sinä elät siinä, mitä olet uskotellut itsellesi. Voit vapautua peloista, tuskasta ja kaaoksesta sitten kun olet valmis siihen. Mitä tapahtuu sähkölaitteelle, johon yhtä äkkiä johdetaan liian kova volttista virtaa? Laite menee rikki ja se tuhoutuu. Samalla tavoin on ihmisen henkistymisen laita, koska kun energia on keskeistä, et voi odottaa, että kasvusi tässä vaiheessa, pääsisit korkejännitteisen virran piiriin vain sen vuoksi, että olet siitä kiinnostunut.

Jumala voi tehdä ihmeitä, mutta ihmeillä on aina suurempi mittakaava, kuin vain pelkästään yhden ihmisen toive saavuttaa jotakin suurta. Et voi edetä ennen, kuin olet selvittänyt välisi ihmisten eli toisten sielujen kanssa. On niitä sieluja, joita tapaat tässä maanpäällisessä vaiheessa ja niitä, jotka ovat henkisellä tasolla, sen mukaan miten heidän laitansa on. Kaikki Jumalalliset lainalaisuudet koskettavat koko luomakuntaa, kaikkia tasoja ja olomuotoja. Nyt voit alkaa hahmottamaan jälleensyntymisen tarkoituksen ja siunauksen. Voit tehdä sovun kaikkien kanssa, kirkastua kirkastumistaan  ja päästä kotiin. Näe siunauksena se, missä olet nyt. Näe mahdollisuutena se, mitä vielä eilen kirosit ja paheksuit. Sinä voit tuoda valon ja mahdollisuuden siihen pimeyteen, mitä vielä eilen pidit ainoana oikeana tilana tässä vaiheessa. Sinä valaiset materialistista maailmaa, ihmisiä jotka ovat juuttuneet luomuksiinsa. Pelkkä olemisesi siinä valossa, mistä olet tullut tietoiseksi, voi näyttää tietä sille, joka hapuilee synkässä pimeydessä. Sinun hohteesi voi näyttää tietä, joten älä koskaan väheksy itseäsi. Ole onnellinen siitä vähästä, niin tulet saamaan palkkiosi siinä vaiheessa, kun saavut tämän elämän retkeltä henkimaailmaan.

Intuitio on taso, joka osoittaa oikean suunnan henkiseen edistymiseesi. Mitä enemmän opettelet kuuntelemaan, kuulemaan ja panemaan merkille, mutta myös toimimaan intuitiosi mukaan, sen varmemmaksi oikeasta suunnasta tulet. Oikea suunta jo helpottaa taivallustasi, koska vahvistut ottamaan vastaan viestejä myös oppailtai eli meiltä. Suurin este päästä yhteistyöhön on ajatuksiesi sekavuus ja loputon vanhojen asioiden kertaamisesi. Muista kuitenkin, että lopulta kaikki asiat selkiävät juuri sen mukaan, mitä kykenet käsittelemään ja kestämään. Oikotietä onneen ei ole olemassa, mutta on sysäyksiä, impulsseja, jotka jouduttavat etenemistäsi. Valmiutesi pannaan kyllä merkille ja siihen reagoidaan, mutta sinä teet ratkaisut sen mukaan, mihin olet valmis. Kukaan ei voi pakottaa sinua haastamaan läheisiäsi tai systeemiä. Kukaan ei voi elää elämää puolestasi vaikkakin kaikki ovat kiinnostuneita hyötymään sinusta ja energiastasi. Sinä päätät ja kestät seuraukset, niin henkisesti kuin aineellisesti.

Jeesus Kristus on opettajana ylivertainen. Hänen opetuksensa ovat kaiken henkisen etenemisen ydin. Hän on läsnä arjessa energia juonteena, joka virtaa rakkauden sfäärinä. Tarttuessasi Jeesusta kädestä tai antautuessasi rakkauden parantavaan virtaan, voimistut hengessä ymmärtämään, mistä elämässä on lopulta kyse. Älä tuijota muotoja vaan näe sisältö. Älä ole kuin kirjanoppinut, joka toistaa toistamistaan sanoja, eikä kykene liittymään sanojen siällössä virtaavaan valoon. On olemassa ulkoinen muoto, mutta senkin lopulliseen ymmärtämiseeen tarvitaan sisäinen tunne ja tunnustus. Totuus virtaa sisäisyydessä ja lopulta ilmaisee itsensä myös ulkoisessa. Jos sisäisyys eli henkisyys jäävätään, ulkoisuus jatkaa ilmenemistään, mutta kehityksen lakien mukaan, ulkoisuuden on jossakin kohdassa tunnustettava sisäisyyden olemassa oleminen. Jos se ei sitä tee, se tuhoutuu. Tuhoutuminen tarkoittaa alusta alkamista, koska kuolemaa tai täyttä tuhoa, ei ole olemassa. Jotakin jää aina jäljelle, joko ajalliseen aikaan, mutta etenkin henkiseen tietoisuuteen.

Olemme saapumassa kohtaan, joka ei jätä ketään epätietoisuuden valtaan. Jumalallinen tulee näkyväksi ihmisessä. Se mikä näkyy yhdessä, näkyy ennen pitkää kaikessa. Juuri siitähän Jeesus opettaa. Kehoitamme sinua olemaan hereillä tahtomisiesi suhteen. Ole hereillä, että et nukahda enään epätoivoon, pelkoon, ahdistukseen, masennukseen, uupumukseen tai kyllästymiseen. Ole hereillä sanojesi suhteen, ettet enää vedä energioitasi alhaalle, sen vuoksi, että päästelet suustasi pahoja sanoja. Ole hereillä suhtautumisesi ja asenteidesi suhteen, ettet hairahdu kielteisyyteen ja arvosteluun. Ymmärrä, että kaikki ovat matkalla kotiin ja heidän kantamuksenaan ovat menneiden virheiden jälkiseuraamukset, mutta myös voimanaan hyväntekemisen ilo. Ole hereillä, mutta muista myös nukkua. Unessa voit tavata rakkaitasi, jotka tuovat sinulle lohdutusta ja hellyyttä. Myös me tapaamme sinua, vaikka et päivisin sitä muista. Ennen kaikkea luota Herraan sinun Jumalaasi. Usko siirtää vuoria, olivatpa ne vuoret ihmissuhteissa, raha asioissa tai missä muodossa tahansa. Ei ole olemassa yhtäkään vuorta, ettetkö sinä ajallasi kykene sitä valloittamaan. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti