torstai 23. huhtikuuta 2015

Ulottuvuuksien säikeet

Tervehdyksemme tästä ulottuvuudesta, jota sinä voit kuvata sanalla taivaallinen tai henkinen tai jopa olematon, riippuen siitä, mihin elämän säikeeseen olet kiinnittynyt ja kiintynyt. Tarvitset juuri sitä tilaa ja elämää,  jostakin merkittävästä syystä.

Lukiessasi näitä tekstejä siirryt huomaamattasi lähemmäs henkistä tilaa. Avaudut viesteillemme ja jos tunnet, että sanat liikuttavat sinussa jotakin määrittelemätöntä, niin voimme todeta, että sinun sielusi elävöityy. Elävöityminen tarkoittaa energisoitumista ja voimistumista. Sielusi tarvitsee hengellistä energiaa, niin kuin kehosi tarvitsee elävöittävää vettä. Rukous, hengelliset tekstit ja meditaatio, ovat sielullesi elämän nektaria, koska se on hengen tyyssija sinussa. Mieti mitä tapahtuu ihmiselle, joka ei saa vettä juodakseen? Samalla tavoin käy sielulle, joka ei saa hengellistä energiaa. Ei niin, että sielusi kuolisi, vaan se vetäytyy omaan suljettuun tilaansa, jossa se odottaa aktivoitumistaan. Se voi odottaa monta ihmisen elämää niin pitkään, kunnes persoona oppii riittävästi kokemuksistaan.

Luo mielikuva lankakerästä ja värjää se mitä upeimmilla väreillä. Lankakerässä on alku ja loppu. Jos liität alun ja lopun yhteen, niin alku ja loppu katoavat. Muodostuu kehä tai laaja ympyrä, riippuen langan pituudesta. Ympyrästä sanotaan, että se on ääretön, koska siitä ei voi erottaa alkua eikä loppua. Voitko kuvitella elämä kaikkineen on ääretön. Sielusi on yksi säie tuossa äärettömyydessä. Kuinka tietoinen olet siitä? Kuinka ymmärrät sitä todellisuutta? Kehosi ja aivosi ( järki, opetukset. kokemukset, kulttuuri, uskomukset) on sielusi asuinsija tässä todellisuudessa juuri nyt. Se mihin uskot ja pidät totuutena, on vain pienen pieni piste, tästä kaikkeudesta ja silti se on sinulle totinen tosi. Elät kehossa, toimit kehossa ja silti sinussa on ulottuvuus äärettömyyteen. Mikä paradoksi, koska rajallisuutesi estää sinua näkemästä mitään muuta ulottuvuutta,  kuin sen, mitä uskottelet itsellesi. Ja silti olet varma kaikesta, sisäinen itse vaatii turvallisuutta, koska onhan paljon selkeämpää elää rajallisesti kuin rajattomasti. Ihmisenä eläminen on rajallinen kokemus elämästä, joka on rajatonta, ääretöntä, ulottuvuuksiltaan järkeen sopimatonta.

Mihin käytät maallisen aikasi ja energiasi? Tässä on koko elämän mittainen ja kokoinen kysymys. Niin kauan, kun et ole tietoinen elämän rajattomuudesta, pakerrat huolien, pelkojen ja maallisten asioiden kimpussa, kuin ne olisivat ainoita asioita elämässä, millä on merkitystä. Sinä nimeät ne merkityksellisiksi ja teet niistä sellaisia. Todellisessa todessa, ne ovat vain pienen pieniä, lähes olemattomia asioita kokonaisuuden kannalta. Ollessasi ahdistunut ja pelokas, olet unohduksen tilassa, koska kuvittelet todeksi sellaista, mikä ei ole totta. Mieti, kuinka moni ihminen elää koko elämänsä tässä tilassa ja tilanteessa? Montako ihmistä tiedät tai tunnet, jotka ovat vapauttaneet itsensä omasta vankilastaan, mielenharhaisesta sellistään? Olet onnellinen, jos tunnet edes yhden, koska yhä edelleenkin suurin osa maanpäällä elävistä ihmisistä nukkuu henkisesti, vaikka toki kuvittelevat olevansa hereillä, ainakin osan ajastaan.

Ole itsellesi armelias, koskapa luet tätä. Se tarkoittaa, että olet heräämässä. Herääminen henkisesti ei tapahdu yhdessä hujauksessa, koska kaikki ne ohjelmoinnit, joita pidät itsellesi välttämättömänä, pitävät sinua edelleen otteessaan. Epäilet, pohdit, puntaroit ja rukoilet. Sinulla on ymmärrys ja tunne, jotka antavat sinulle osviittoja oikeasta suunnasta. Uskalla antautua edes joskus jännityksestä. Rentoudu ja hengitä uutta energiaa, niin kehollesi kuin mieleesi ja olemukseesi. Kaikki jännitys ja pelko on vanhaa ohejlmointia. Vapaudu siksi, joka olet oikeassa ulottuvuudessa. Oikea pysyvä ja todellinen ulottuvuus on henkinen todellisuus, koska sielusi juuret yltävät sinne. Voit kuvitella sielusi muodoksi juuren tai taivaalliseen maahan istutetuksi aihioksi, jotakin suurta ja kaunista. Aikojen saatossa sielusi voimistuu ja kasvaa läpi eri tilojen, ulottuvuuksien ja todellisuuksien. Lopulta se saavuttaa muotonsa, joka on kauniimpi kuin koskaan voit kuvitella, moniulotteinen, monivärinen ja äärettömän rakastava. Sinussa on enkelin siemen ja tehtäväsi on tunnistaa se, antaa sille mahdollisuuden tulla esiin, kasvaa ja varttua. Mikä suurenmoinen tehtävä!

Olemme kiinnittyneitä, kun oikeastaan olemme täydellisen vapaita.Vapaus on rakkauden perusolemus. Kuinka vapaaksi koet itsesi juuri nyt? Keho hidastaa kulkuasi, mutta sinulla on vapaus ajatella, muistella, tuntea ja suhtautua. Siinä on henkisen ulottuvuuden säikeet. Voit vapaasti olla sitä mieltä kuin olet. Voit vapaasti matkustaa menneisyyteesi, muistella kokemuksia, kohtaamiasi ihmisiä, tilanteita ja paikkoja. Sinussa on jo vapauden säie, koska olet henkinen olento ja tunnistat asioita. Kasvu tapahtuu juuri tässä, kun huomaat henkiset kyvykkyytesi käyttää aikaasi johonkin itsellesi merkittävään. Entä jos alkaisit kirjoitaa, maalata tai kasvattamaan puutarhaa? Alkaisit rikkomaan uskomuksiesi rajoja, ettet osaa, pysty tai kykene. Alota siitä, mihin tunnet vetoa ja katso, mihin se johtaa. Kuvittele itsesi tutkimusmatkailjaksi, joka suuntaa matkansa luovuuden säikeille ja ulottuvuuksille. Älä erehdy uskotelemaan, että et osaa, kyse on viitsimisestä. Laiskuus on suurin este aloittaa, jotakin uutta ja erilaista.

Olet maailmankaikkeusien kansalainen, jolla on syntymäoikeutena tutkia elämää ja sen ulottuvuuksia. Eikö se olekkin houkutteleva ajatus? Miksi siirtää asioita tuonnemaksi, koska ne ovat sinulla käsillä jo nyt. Voimme luvata, että tulet hämmästymään ja ilahtumaan.

Matkaamme kaikki ulottuvuuksien säikeissä, energioiden virrassa ja lisäksi meillä on vapaus valita, minkä otamme itsellemme kuuluvaksi. Mikäli valitset rakkauden, olet jo perillä. Rakkaus on Jumala sinussa. Rakkaus on koko ulottuvuuksien kenttää ylläpitävä energia. Rakkaus yhdistää kaiken kaikkeen ja se vapauttaa kaikki kaikesta. Olemme rakkaudessa, elämme rakkaudesta ja muunnumme rakkaudeksi. Tee voitavasi omassa olemisessasi." Älä elämää pelkää, älä sen kauneutta kiellä, suo sen tupaasi tulla"-erään runoilijan runosta pomittuna. Kun muutat elämän sanan rakkaudeksi ja rakkauden Jumalaksi, niin tiedät, mistä koko elämässä, on lopulta kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti