tiistai 28. huhtikuuta 2015

Pienestä suureksi

Rakas Lapsi, ihmisen elämä on täynnä mahdollisuuksia kasvaa ja taantua. Vuoksi ja luode, lisääntyä ja kuihtua, syntyä, elää ja kuolla ruumista henkeen. Elämän rytmi on juuri tätä, mutta kun kaikki tarpeeton riisutaan, jäljelle jää laajeneminen ja henkistyminen.

Muistellessasi Jeesuksen kärsimystä, ennen kuin hänet kavallettiin, hän koki hylätyksi tulemisen tunteen. Kaikki käänsivät hänelle selkänsä. Myös hänen rakkaimmat nukkuivat, vaikka kaikki tiesivät mitä mahdollisesti oli tulossa. Yksinäisyyskään ei ole niin pahaa, kuin hylätyksi joutumisen tunne.

Maailmassa kaikki on kuitenkin vain suurta teatteria hengen soturille. Hengen soturi tietää mistä niissä kokemuksissa todellisesti on kyse. Jumala koettelee niitä, joita hän rakastaa. Kyse on koettelumuksesta siinä vaiheessa kasvua, missä olet. Luota Herraan Sinun Jumalaasi, sillä vain hän tietää tuskasi syvyyden ja laskee kyyneleidesi määrät kirkastuksesi.

Ystävät eivät aina ole sitä, mitä luulet heidän olevan. Sisaret ja veljet voivat kantaa mukanaan monen elämän katkeruuksia tai hyvityksiä. He ovat kasvaneet samassa perheessä, mutta heidän alkujuurensa voi olla hyvinkin eri. Se, miten he tässä tilanteessa toimivat, tuo esille heidän tilanteensa, asenteensa ja pyrkimyksensä. Sinä et ole heille mitään velkaa, mutta heidän velkansa sinua kohtaan voi kasvaa, koska tutkimattomat ovat Herra sinun tiesi. Kaikki ei ole sitä mitä luullaan ja uskotellaan.

Rukouksesi on kuultu. Asenteesi ja aikeesi on testattu. Valmistaudut nyt etenemiseen, jonka vertaista et ennen ole kokenut, Et ole voinut, koska sinun henkinen kykysi, ei olisi sitä kestänyt. Tyynnytä mielesi ja kiitä Jumalaa viisaudesta, jonka hän sinulle antaa. Kaikki asiat etenevät joka tapauksessa hänen rakkautensa suojissa. Et ole yksin, et ole hylätty. Sinua rakastetaan suunnattomasti, koska olet juuri lunastamassa lupaustasi tehdä parhaasi, Jumalan valon tuomiseksi ihmisille.

Mitä sinä todellisuudessa tarvitsest tullaksesi siksi, joka jo olet? Mitä sinä tässä elämässä tarvitset tehdäksesi sitä, mitä olet tullut tekemään? Ole turvallisella mielellä, saat kaiken tarvitsemasi. Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti