perjantai 20. maaliskuuta 2015

Mille minun pitäisi alkaa?

Kerromme sinulle, että alkaminen merkitsee jonkun uuden asian tai tavan aloittamista omassa itsessä ja elämässä. Jotakin on muuttumassa, osa on päättymässä ja seuraava vaihe odotuttaa ilmestymistään. Mitäänhän ei ala, jos sinä et aloita sitä.

Kysymmekin sinulta, mikä tai mitä pitäisi muuttua, että uusi alkaminen pääsee käyntiin? Uusi alku on kuin siemen, joka istutetaan elämän multaan, hoidetaan ja huolehditaan, niin että sen kasvu pääsee käyntiin. Mitä siemeniä sinä olet kylvämässä elämääsi juuri nyt? Tai oletko kätkenyt siement jo aiemmin ja nyt odotat niiden puhkeavan elämääsi?

Odottavan aika on pitkä. Jos mitään ei tehdä, mitään ei tapahdu. Turhautuminen ja laiskuus on huonoja keinoja uudistaa omaa itseä. Motivaatio eli polttoaine puuttuu. Turhautuminen ja kärsimättömyys  ovat vielä uuvuttavampia tiloja, koska jos ei tiedä mitä odottaa niin ei voi tietää mille tulisi alkaa. Eikä silloin ole tavoitetta ja päämäärää, mitä kohti on taivaltamassa.

Ympyrää kiertäminen kuluttaa aikaa ja energiaa. Seurauksena ennen pitkää on energian kato. Energian kadotessa, häipyy myös ilo ja osallisuus. Se ei ole elämäsi tarkoitus. Se ei ole missiosi. Olet silloin astunut syrjään polultasi ja juuri nyt sinun tulisi tarkistaa, kuinka harhaan olet ajautunut. On kyse sinun elämästäsi ja sinun käsikirjoituksestasi. Jos käsikirjoitus ei miellytä, kirjoita uusi. Tarvitsest uudistumiseen energiaa-mieti mikä ilostuttaa sinua. Ilo on suuntaviitta ja mikäli saat vaistosi auki, niin juuri ilo johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Sinun on kuitenkin itse kuljettava se matka.

Elämä on matkalla oloa. Maisemat, tilanteet, kohtaamiset ja tuokiot värittävät elämääsi. Sinun läpi virtaa miljoonittain vaikutelmia. Minkä niistä haluat kokea? Minkä äärelle pysähdyt? Vai onko niin, että mikään ei tunnu miltään? Millään ei ole merkitystä. Muistutamme, että sinulla on merkitys, koska olet syntynyt siihen kehoon, siihen perheeseen niiden ihmisten keskelle. Juuri sinä voit halutessasi antaa panoksesi elämän monimuotoisuuteen olemalla oma todellinen itsesi. Siinä on jo kylliksi haasteta, koska niin moni on unohtanut olevansa merkityksellinen ja ainutkertainen.

Turhautumisesi keskiössä on jotakin suurta. Koet itsessäsi sen, mitä moni muu ei kykene määrittelemään. Heidän kilpajuoksunsa ei johda mihinkään, sinun pysähtyneisyytesi avaa näköalan turhuuteen. Jotakin pitää oikeasti muuttua ja muuttaa.

Kaikki ei ole aivan sitä mitä kuvittelet sen olevan. On aavistus, joka kaipaa selvennystä. Tee asioita toisin, muuta asennettasi ja aloita jostakin pienestä. Pieni voi kasvaa ja täyttää koko elämän, jos kykenet kuulemaan sydämesi kuiskeen. Juuri sydämesi kertoo suunnan. Ota se vastaan ja päätä tehdä jotakin sen pienen eteen. Juuri tänään on oikea hetki. Maailmankaikkeus tukee kaikkea uudistumista. Maailmankaikkeus odottaa sinun aloittavan itsesi ja elämäsi uudistamisen. Kaikki on valmista sinulle.  Elämä kutsuu sinua tanssiin. Ethän kieltäydy. Sano KYLLÄ kiitos!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti