tiistai 10. maaliskuuta 2015

Valmistautumista

Kiitos ajankohtaisesta kysymyksestä, koskien maapallon ja koko universumin muutoksia lähi tulevaisuudessa. Meitä on nyt kokoontuneina täällä useampia oppaita, koska haluamme tiivistää ilmaisumme koskettamaan     mahdollisimman  monia ihmisinä eläviä. Huomautamme, että muutokset koskettavat kaikkia yksilötasolla ja sen mukaan, miten paljon ihmisellä on kokemuksia henkisistä lainalaisuuksista ja omasta tietoisuuden merkityksestä. On olemassa monen tasoisia henkiä, että opetuksien antaminen samanlaisena, on mahdotonta, koska sisällöllisesti asiat ymmärretään tai ei ymmärretä. Elämä on moniulotteinen ja lisäksi jokainen henki kokee omaa luomustaan juuri omalla ominaisella tavallaan.Tähän kysymykseen kulminoituu Jumalalliset lait, jotka ovat muuttumattomia, ikuisia ja kaikille samansisältöisiä totuuksia. Jokaisen hengen teot punnitaan Jumalallisia lakeja vastaan ja niin ollen oikeudenmukaisuus tapahtuu.

Katsoessasi elämääsi pystyt tunnistamaan kuinka kiintynyt olet maallisiin arvoihin ja kuinka paljon henkielämä näkyy itsessäsi ja valinnoissasi. Mittasi tässä murroksessa löytyy tästä arvojen asettelusta. Materiaaliseen elämään sitoutunut henki/ihminen on joutunut ahdinkoon, koska materialismi ei tunnista eikä tunne Jumalaa tai henkisiä totuuksia. Tapahtuuko nyt sitten hyvää vaiko pahaa ihmiselle, joka on kiinnittynyt mammonaan, rahaan, omistamiseen ja omiin maallisiin statuksiinsa? Ihmisen itsensä kannalta tilanne voi olla katastrofi, koska rahan vallan muretessa, murenee ihmisen uskomukset ja arvot. Jos asiaa tarkastelee maallisesta perspektiivistä katastrofi on valtava. Kaikki se mitä on pidetty yllä materialistisista arvoista päin tulee kokemaan romahduksen. Vanhat toimimattomat systeemit murenevat, lakkaavat toimimasta. Ne ihmiset, jotka viimeiseen asti uskottelevat kykenevänsä pitämään yllä toimimattomuutta, tulevat väistämättä kaatumaan systeemiensa mukana. Heille se on kuolemaakin pahempi arvon menetys ja siksi moni valitsee mieluummin kuoleman oman käden kautta, tavalla tai toisella, kuin että jäisivät vähemmistöön. Valta ja raha ovat sokaisseet ihmiskuntaa viimeiset tuhat vuotta. Herääminen tietämään, että todellinen elämä onkin aivan muuta, kuin he ovat sen päättäneet, saa ihmisen pois tasapainosta. Kyse on kuitenkin aina valinnasta. Mihin he ryhtyvät?

Henkisestä maailmasta katsottuna kyse on hengen esiintulosta, joka tulee puhdistamaan taivaat ja maat. Koko luomakunta on siirtymässä syklissään korkeammalle tasolle ja se tarkoittaa uutta aikakautta ihmisille ja hengille sekä kaikelle mitä on olemassa. Vanhan ja vanhentuneen tulee mureta, että uusi pääsee kasvun alkuun.

Yksilöllinen valinta, jota koko henkinen evoluutio tarkoittaa, tulee esille kiistatomasti. Kyse on vihdoinkin siitä, että ihmiskunta tunnistaa henkisen olemassaolonsa ja oman henkisen alkuperänsä. Maailmoissa tapahtuu siirtymä Jumalaa, Luojaa  kohti. Se ei totisesti ole paha asia, koska elämässä on aina kyse edistymisestä ja kasvusta.

Ihmiskunta maapalolla on keskiössä, koska juuri maaplaneettaa asuttaa suuri joukko tiettyyn kypsyyteen kohavia sieluja. Murros on ihmisen kannalta valtava, mutta Jumalallisessa järjestyksessä pieni askel. Mittasuhteet ovat suunnattomia ja niiden selvittäminen mahdotonta.

Mitä sinä teet? Miten valmistaudut? Ollessasi tietoinen elämän moninaisuudesta ja omasta henkisestä olemuksesta, voit olla turvallisella mielellä. Rukouksesi on kuultu ja kuullaan entistäkin herkemmillä korvilla. Suurin kasvun vaatimus kohdallesi tulee siinä, kun ystävissäsi ja sukulaisissasi on niitä, jotka eivät piittaa henkisistä totuuksista. Heidän kärsimyksensä voi suistaa sinut pois tasa-painosta. Muista, että jokainen sielu saa ansionsa mukaan. Voit sanoa heille asioista mihin heidän tulee ryhtyä, mutta toisinaan on parempi pidättäytyä ilmaisuilta. Viha ja katkeruus ovat kovia lyömäaseita ja sinä et ole syyllinen heidän taloudellisten intressiensä romahtamiseen. Vetäydy hälinästä rauhaan ja rukoile kestävyyttä ja viisautta.

Neuvomme sinua olemaan hereillä. Toimimaan hyväntekeväisyyden puolesta, auttamaan niitä, jotka haluavat apuasi. Avun antaminen voi olla asioiden jakamista ja jo pelkästään läsnäolollasi on rauhoittava vaikutus. Panikkia vältä, koska sinlla ei ole hätää, olkoonkin että hätä näyttäytyy joka taholla. Pysy Jumalan rauhassa ja tee se, minkä kykenet.

Moni kysyy aika määreitä, mutta sen suhteen me olemme äärimmäisen varovaisia. Jos alamme kertoa päivämääriä ja vuosia, paniikki vain kasvaisi. Sanomme sen verran, että kun tietyt prosessit saavuttavat tietyn murtuman, muutoksen voimat vyöryvät esiin joka taholla. Katsokaa ajan merkkejä, rukoilkaa ja tehkää muutoksia omassa elämässä siiihen suuntaan, kun sisimpänne ohjaa. Menkää sinne, mikä paikka tai ihminen vetää puoleensa. Ohjauksemme ei tule jättämään teitä, kunhan pidäte asemanne oikealla taajuudella.

Haluamme vielä vahvistaa teitä. Elämä jatkuu, kuolemaa ei ole siinä merkityksessä, kuin osa ihmisistä edelleen uskottelee. Vastuu omasta tekemisestä, kuuluu ihmiselle itselleen. Ne jotka kulkevat edellä sen vuoksi, että heillä on jo tietoa laajemmalti, näyttävät tietä niille, jotka vielä horjuvat hämärillä kujilla. Valo lisääntyy kaikkialla ja se on Jumalan tahto. Se joka ei kestä sitä, joutuu väistymään toisaalle, mutta häntä ei hylätä. Jumala ei unohda yhtäkään lapsistaan, olkoonkin että lapsi on kääntänyt hänelle selkänsä. Jokainen etenee omassa rytmissä, omalla tiellään ja saapuu kotiin, sitten kun on siihen valmis. Henkinen tietoisuus johdattaa lapset oikeaan suuntaan, mutta jokainen joutuu tekemään matkansa vastuullisesti. Henkinen tietoisuus liittää meidät samaan verkostoon ja matkanteko sujuu turvallisemmin.

Lohdutamme sinua sillä tiedolla, että kaikki tapahtuu Jumalallisessa ohjauksessa. Mitään syytä pelätä ei siis ole. Tee oma osuutesi ja olet yhteistyössä meidän kanssa luomassa uudistunutta paikkaa ihmiselle. Älä anna epäuskon vallata elämääsi. Ole uskossasi järkkymätön ja vaikka mitä tapahtuisi, älä lankea epätoivoon.

Aikakausien aallot ovat synnyttäneet tämän kasvamisen tilan. Ihmiskunta on saavuttamassa pisteen, joka vapauttaa valon kaikkien näettäväksi, koettavaksi ja elettäväksi. Jääkää rauhaan rakkaat sisaret ja veljet. Jeesus Kristus voitti kuoleman ja hänen askelissaan te teette samoin. Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti