lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kaikesta huolimatta kyse on elämästä

Rakas kysymyksen asettaja, tervehdimme sinua ja olemme onnellisia siitä, että voimme antaa sinulle lohdutuksen ja voiman sanoja. Sanat itsessään eivät auta sinua, mutta ne voivat herättää ajatuksia, tunteita ja vihdoin tekoja.

Kysymyksesi on selkeä, mutta vastauksemme ei voi sitä olla, koska kysymykseesi liittyy monia ihmisiä. Monien ihmisten elämät liittyvät hyvin kiinteästi toisiinsa, paljon kiinteämmin ja syvemmin, kun koskaan voit kuvitella. Me täältä näemm alkusyyt ja seuraukset sekä nykyisyytesi. Tunnemme eri vaikuttavuudet ja painoarvot eri mittakaavassa, kun sinä.

Ihminen on henki, kaikki me olemme henkiä. Meitä erottaa päällyste eli keho. Sinun kehosi on sinun henkesi asunto tässä nimenomaisessa elämässä. Meidän kehomme ovat erilaisia, keveitä ja helposti liikuteltavia. Sinussa oleva henki on sitouteena aineeseen eli kehoosi, mutta öisin kun nukut, liikut siinä määrin, kun henkiminäsi haluaa. Et muista näitä matkoja, koska se olisi kiusallista päivätajunnallesi. Sen voimme paljastaa, että yölliset vierailut henkiystävien seuraan ovat hyvin runsaita. Juuri öisin keräät voimaa päivittäiseen arkeesi, koska olet todellisuudessa vakavien ja vaikeitten karmallisten tapahtumien keskiössä. Unet ja yölliset retket auttavat sinua jaksamaan, vaikkakin tunnet olevasi väsynyt ja hieman " sekaisin" aamuisin.

Kysyt rukouksesta, kysyt vastauksia tai selvennyksiä, mitä sinun tulee tehdä, mihin ryhtyä? Jokaisella ihmisellä on oma tarkoitus toteuttaa omaa tarkoitustaan. Maailma on koetusten ja hyvitysten paikka hengelle. Läheiset ihmiset, sukulaiset, perhe ja muut kohtaamasi ihmiset ovat sieluja, joiden kanssa olet elänyt lukuisia elämiä. Kokenut kokemuksia niin hyviä ja huonoja, koska kokemuksissa kasvat ja edistyt henkisellä polullasi. Juuri siitä on kysymys kaikessa elämässä, edistymisestä ja kasvusta. Joka tapauksessa kasvat, et voi taantua mutta voit pysyä paikallasi tai koke juuttumusta. Kaikki riippuu kyvystäsi ymmärtää kokemuksiesi todelliset vaikuttavuudet. Kaikki ei ole sitä, mitä uskottelet itsellesi. Ihmisenä ollessa persoona ei voi täysin käsittää ihmisten liittoumia omaan elämäänsä. Se on tunnusomaista, miten suhtaudut tiettyyn ihmiseen, herättääkö hän sympatian vai antipatian tunteita. Ne ovat merkkejä suhteen henkisestä luonteesta ja erityisesti siitä, että kyseessä on henki, jonka kanssa olet elänyt hyvinkin intiimisti aikaisimmissa elämissä.

Viha, kauna ja katkeruus merkitsevät suurta kasvamisen vaatimusta. Tunteet kumpuavat kaukaa menneisyydestä ja juuri tässä elämässä olisi kyettävä tekemään rauha, hyvitys ja anteeksi anto. Voitko antaa anteeksi? Et voi, koska koet tulleesi väärin kohdelluksi. Voitko päästää irti, et voi, koska olet henkisesti sidoksissa, juuri niihin ihmisiin, joiden kanssa et lopulta tule toimeen. Tilanne on monimutkainen ja vaikea. Ahdistus, jota tunnet on ymmärrettävää, koska se on tekojen seurauksia. Myös sinun tekojesi, ei anoastaan heidän. Älä ymmärrä väärin, mutta jokainen ihminen on kaikkien elämiensa summa. On ollut elämiä, joissa olet toiminut vähemmän rakkaudellisesti. On ollut elämiä, joissa sinua on käytetty törkeillä tavoilla hyväksi ja samat aihiot ovat näkyvillä arjessasi.

Mitä tulee tehdä, että ahdistuksesi helpottuisi? Mitä pitää muuttua sinussa, etä olotilasi paranee? Ajatus tai toive siitä, että joku toinen muuttuu, että sinulla olotilasi  muuttuisi, on virheellinen odotus. Et voi muuttaa muita, mutta itseäsi voit muuttaa. Omaa asennettasi ja ennen kaikkea ajatuksiasi. Niin kauan kun koet katkeruutta ja pettymystä, niin kauan tilanne jatkuu ja valitettavsti vain pahenee, koska voimavarasi ja energiasi hiipuvat kyseisiin tunteisiin ja niiden pohtimiseen. Sinä olet elämäsi pääosassa, mutta olet suostunut ottamaan sivuroolin, koska olet alkanut tyydyttämään heidän tarpeitaan. He eivät tunnista henkisiälainalaisuuksia, he elävät materialistista vaihetta. He haluavat hyötyä alistuneisuudestasi ja ottavat irti kaiken mikä saavat. Kovia sanoja, mutta joksus meidän on sanottava niitä, ihminen jolla oln mahdollisuus muuttaa vallitsevaa tilaa paremmaksi, tarvitsee hyvin suorasukaisia vastauksia. Emme halua saattaa sinua ikävään tilaan, mutta toivomme että havahtuisit tuosta unenomaisesta aikomisesta, jossa olet viime kuukaudet ahdistuksissasi ollut.

Terveydentilasi on heikentynyt siitä syystä, että olet negaatioiden kentässä. Oma todellinen itsesi on olemassa, mutta et tahdo saada aikaiseksi asioita, jotka ovat välttämättömiä tilanteesi kohenemiselle. Lisäksi koet tietyllä tasolla olevasi uhri ja se on asenne, joka estää sinua vapautumasta. Uhrin viitta ja marttyyrin kruunu ovat vermeitä, joihin on niin turvallista sovittautua ja olet tullut niiden kanssa tutuksi. Haluamme saada sinut iloiseksi, koska sinulla on hyvä huumorintaju, Luojan kiitos, muuten et olisi ehkä selvinnyt tänne asti.

Rukous on puhetta Jumalalle. Nyt keskittyessäsi rukoilemiseen, pyydä itsellesi viisautta, voimaa, sitkeyttä ja kyvykkyyttä toimia oikein. Ensin tulee toimeen panijan henkinen huolto ja sen jälkeen asioiden tekeminen. Sinä saat aikaan asioita ja kun pyydät enkeliltäsi edellä lueteltuja asioita tai voimavaroja, saat tue siihen, että kykenet tekemään muutoksia. Olet niin kuin auto, josta on bensa loppumaisillaan. Sinun tulee tan
kata kulkupelisi ja siinä me täällä voimme olla apuna. Jos olet jumittanut bensataksin korkkisi, me emme väkisin saa sitä avattua. Kyse on sinusta ja tahtomisestasi.

Voit omalla toiminnalla vaikuttaa läheisiisi. Sanat eivät tässä tilanteessa ole ratkaisu, koska niitä ei haluta ymmärtää vaan nillä sivalletaan sinua. Teot puhuvat puolestaan. Sinun ei tarvitse selittää heille tekojesi motiiveja tai syitä. Se ei tarkoita, että riitelisit, kun erillistät itseäsi. On viisautta tehdä selventävät rajat kaikkeen tomimiseen, koska se miten nyt toimitaan saa kärsimyksen vain jatkumaan.

Olet aikuinen nainen. Sinulla on runsaasti kokemuksia ja olet henkisesti virittynyt. Sinun tehtäväsi on pitää huolta omasta virittyneisyydestäsi. Et voi jättää sitä kenenkään muun huoleksi. Rukoile ja pyydä suojelusta itsellesi ja läheisillesi. Rukoille omalta enkeliltäsi suojaa myös niille, jotka haastavat sinua. Me enkelit kyllä teemme työmme, kun saamme sydämestä lähetetyn pyynnön. Sen jälkeen jätä pelkosi ja huolesi huoleksemme. Vapauta itsesi ja löydä ilo, joka nyt on ollut kätkettynä huoestuneisuuteen ja muihin elämänkielteisiin tuntemuksiin.

Sanoilla ei rakenneta siltoja vaan tunteilla. Tunne synnyttää sanat ja niillä on merkityksensä. Olet nyt tilanteessa, joka vaatii kurillisuutta. Kurillisuus tarkoittaa vähemmän miellyttäviä asioita, koska on tehtävä muutoksia, jotka ovat vähemmän mukavia. Kysymys kuuluu, mihin ryhdyt? Me emme voi antaa valmiita vastauksia tai ohejita, koska silloin ylitämme toimivaltamme. Jää rakkuden sinuaamaksi. Löydä keinot ja toteuta ne. Asiat voivat selkeytyä, mutta sinulta se vaatii nöyrtymistä Jumalliseen lakiin, rakkauden ja anteeksi antamisen lakiin. Siinä me olemme tukenasi. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti