keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Nukutko vai oletko hereillä?

Rakkaat lukijani, kysymyksenne liittyy uniin, jotka vavisuttavat teitä heräämisenne jälkeen. Unilla on symbolinsa ja tutkitte niitä kovin mielellänne. Se on aivan oikein, mutta haluamme selventää rakennettanne henkisenä olentona. Tämä voi kuulostaa hyvin monimutkaiselta, mutta on itse asiassa erittäin yksinkertaista.

Olet henki, jolla on fyysinen keho. Henki elävöittää kehon tiettyjen lainalaisuuksien ja tarkkaan määriteltyjen hienonhienojen systeemien avulla. Jos tutkit jotakin monimutkaista laitetta, niin huomaat kuinka mahdottoman paljon kuorien sisään on laitettu toisiinsa vaikuttavia komponentteja. Kaikki osaset täydentävät toisiaan, jotta laite toimii moiteettomasti tarkoituksensa mukaisesti. Jos kehoasi tutkitaan niin se on täynnä erilaisia osia,  mutta et pysty havaitsemaan tärkeintä osasta tai vaikuttavaa tekijää, henkeä, energiaa, joka saa " koneesi" toimimaan. Kone tarvitsee virtaa tai polttoainetta, sinä tarvitset energiaa. Siis se sinä, joka on enemmän kuin keho. Sinun henkesi on kehosi elävöittäjä ja ilman sinun henkeäsi, kehosi ei voi toimia. Se on vain eloton ruumis.

Olet kehossasi ja toimit sieltä päin. Valvetilassa ajtuksesi voi kuitenkin olla ja onkin hyvin kaukanakin kehostasi. Se on yksi henkesi ilmentämisen paikka.  Nukkuessasi tai toisin sanoen kehosi levätessä, henkesi valvoo. Henki ei nuku, koska silla on oma elämänsä, jota sinun voi olla vaikea käsittää. Henkistyessäsi ymmärrät, että olemuksesi on paljon laajempi ja moniulotteisempi, kuin pelkästään keho.

Unet ovat merkityksellisiä, koska niiden avulla voit lähentyä omaa todellista olemustasi. Mitä tietoisemmaksi kasvat ja edistyt, sitä selkeämmin tulet oivaltamaan uniesi merkitykset. Ne ovat sinun toinen elämäsi. Itse asiassa se on todellisuutesi. Voit liikkua vapaasti, tavata ystäviä, oppaita ja edesmenneitä rakkaitasi. Kehosi on kuitenkin varsinainen asuinpaikkasi, niin kauan kun asutat sitä.

Muistaessasi näitä matkoja, voit kokea, mitä merkillisimpiä asioita, jotka hämmentävät päivätajuntaasi eli persoonaa ja rationaalista mieltäsi. Tunnelmat ja tilanteet jäävät askarruttamaan, koska et kykene ymmärtämään, miten  on mahdollista kokea jotakin niin elävää ja ihmeellistä. Merkitykset kyllä selviävät sinulle, kun lakkaat päivittelemästä ja vähättelemästä kokemustasi. Selko unet, niin kuin näissä kysytyissä tapahtumissa, tapahtumisen kulkua voi tarkastella ymmärryksellä. Niissä on kyse todella siitä, mitä niissä koettiin.

On tärkeää ymmärtää tätä olemuspuolta, mutta on tärkeää paneutua päivittäiseen hereillä tapahtuvaan elämään. Kaikessa on kyse elämästä ja tiedostavien unien ilmaantuminen merkitsee suurta askelta henkisessä edistymisessä. Siitä voi olla kiitollinen ja siitä kannattaa kiittää omia oppaita ja taivaallista johdatusta. Olette ottamassa hyvin merkittäviä askeleita omassa kasvussanne.

Haluamme vielä tuoda esille sen, että maailma kaikkine piirteineen ja sisältöineen on illuusio, koska se tulee muuttumaan ja se muuttuu sitä mukaan, kun sielut heräväät tiedostamaan oman kykynsa muokata ulkoisia puitteita. Kyse on hengen voittoa aineesta. Jokainen sielu elää omaa todellisuuttaan ulos maailmaan, kokee sen mitä tarvitsee ja antaa määrityksiä, jotka sopivat sen käsityskykyyn. Katsoessasi luomustasi eli elämääsi, joka ympäröi sinua. Kaikessa siinä näkyy valintojesi summa. Huomenna voi kaikki olla toisin ja onkin. Kaikki muuttuu ja ovat muutoksen lain alaisuudessa. Henkinen energia virtaa Isä Jumalan sydämestä ja kun liityt siihen täydesti, kaikella sillä mitä juuri nyt olet, tulet kokemaan parantumisen ihmeen. Et enää uneksi vaan elät täyttä elämää, jossa ilo, kiitollisuus ja rakkaus ovat alati läsnä. Se on tarkoituksesi ja haluamme onnitella teitä, että pyritte oikeamielisesti, oikeudenmukaisesti ja nöyryydellä täyttämään paikkanne tässä valtavassa elämän sinfoniassa. Sielunne soivat melkein harmoniassa ja se kuulosta meidän korviimme kovin lupaavalta.

Rukoilkaa ja kiittäkää. Olkaa uskomisessanne vahvoja ja suunnatkaa huomionne tehtävänne täyttämiseen. On asioita, joita emme vielä voi paljastaa, mutta olkaa turvallisella mielellä oppaanne ovat auttamassa ja tukemassa teitä. Käykää "uni" matkoillanne ilman pelkoa, olkaa kuin tutkimusmatkalaiset ja iloitkaa uusista aluevaltauksista. Niin Jumalallinen ilmenee ihmisen elämään ja kaikki tapahtuu niin kuin sen kuuluu tapahtua. Rakkaat työtoverimme iloitsemme kanssanne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti