perjantai 5. joulukuuta 2014

Miksi minulle käy näin?

Rakkaat ystävät, tämä kysymys on kuin mantra, jota niin moni teistä toistaa. Mi
ksi juuri minulle käy näin? Juuri Sinä olet elämäsi pääosassa. Elät seurauksien elämää. Koettelemukset voivat olla testejä kyvykkyydestäsi luottaa tai ne ovat seurauksia menneistä tapahtumista, ihmis-suhteista, ajatuksista, sanoista ja teoista. Olet alkuunpanija ja koet seuraukset omassa elämässäsi. Sattumaa ei ole. Kaikella on syntyhistoriansa ja seurauksensa. Se, että kyselet alati tätä riipaisevaa kysymystä, osoittaa epätietoista mieltä ja epäuskoa. Et tahdo uskoa Jumalallisten lakien oikeutukseen, olemassaoloon. Epäilet monia asioita ja suurin epäilyksen aihe olet sinä itse, omassa elämässäsi ja vaikutuksestasi sen sisältöön.

Me henkimaailmassa ymmärrämme sinua, mutta emme voi muuttaa elämäsi sisältöjä. Jumalallinen oikeudenmukaisuus ei salli sitä. Pyytäessäsi apuamme, autamme sinua mielellämme, mutta emme voi muuttaa teoistasi lankeavia seurauksia. Sinä selviät niistä aivan varmasti, koska oikeudenmukaisuus pitää huolen myös sinusta. Et koskaan kuormitu enempää, kuin jaksat kantaa. Tässä on huomioitava se, että kyvykkyytesi selviytyä on ymmärryksesi ja tahtosi alaisia. Halusi toimia oikeudenmukaisesti kumpuaa sielustasi, persoonallinen itse voi kieltäytyä tai siirrellä välttämättömiä asioita eteenpäin. Siksi on äärimmäisen tärkeää nähdä, mistä asioissa on oikeastaan kyse. Tuntemukset ja intohimot voivat sekoittaa sielusi viestejä. Haluamme muistuttaa sinua siitä, että opettelisit rukoilemaan ja meditoimaan vakavalla mielellä. Ongelmiesi luonne ja kesto kertoo sinulle, että kyse ei ole mistään yhden elämän aikana syntyneestä ongelmasta tai vaikeudesta.

Haluamme valaista sinulle sen verran, että yhteiset menneisyytenne kietovat sisäänsä mitä monisäikeisemmän elämisien verkoston. On ollut aikoja, jolloin olette olleet erossa  ja on aikoja ja elämiä, jolloin olette eläneet mitä moninaisimmissa rooleissa. Seuraukset ovat nyt esillä elämissänne. Tässä elämässä teillä on mahdollisuus selventää menneisyyksienne vyyhtejä, jotka kulminoituvat omistamiseen, rahaan ja ihmis-suhteisiin. Lisäksi koko kokonaisuus lepää mitä inhimillisemmällä tasolla, joten itsetuntoon, itseilmaisuun, itsekkyyteen ja jakamiseen liittyvät teemat korostuvat, puolin ja toisin.

Haluamme tukea sinua, koska näemme, että sydämessäsi on virinnyt halua selvittää asiat. Jo se merkitsee sitä, että sinulla on mahdllisuus edetä polullasi. Vihdoinkin olet valmis kääntämään kulkusi suunnan kotiin päin, kohti Jumalallista todellista kotiasi. Se mitä se sinulta vaatii, riippuu sitä mitä alat tekemään? Pelkkä sureminen, pohtiminen, tuskailu ja ihmettely ei valitettavsti vie sinua eteenpäin. Muunna ne todelliseksi motivaatioksi ja iloksi, vihdoinkin selvittää ongelmasi.

Rukoileminen on puhetta Jumalalle. Puhu hänelle ja opettele myös meditaatiossa kuulemaan hänen vastauksensa. Me olemme hänen viestintuojiaan ja pytäessäsi tukea, saat sitä kauttamme. Pyydä omaa enkeliäsi tulemaan lähellesi, pyydä hänen suojelustaan ja rakkauttaan läpäisemään epäröivän mielesi.

Vahvuutesi hoitaa asioita yhteisösi nimissä, viittaa myös voimaasi toimia johdonmukaisesti. Nyt on aika asettaa itsesi ja perheesi tähän keskiöön. Suo itsellesi enemmän iloa, sillä uudet tuulet puhaltelevat elämääsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti