lauantai 6. joulukuuta 2014

Yhteydestä

Kysymyksen esittämisen taustalla on epävarmuus- Voiko henkimaailmasta olla yhteydessä materiaaliseen maailman, ihmisiin, eläimiin ja vaikkapa kasveihin? Voiko henkimaailma ilmentää itseään keholliseen sieluun?

Tarkastelemme asiaa energisestä näköalasta, koska sen kautta saatte paremman käsityksen, jota sitten voitte pohtia ymmärryksenne avulla. Ymmärrys on olemassa sitä varten, että jokainen voi pohtia asioita, ilmiöitä, tapahtumia ja selvityksiä. Henkiset asiat nivoutuvat suoraan älykkyyteen ja sydämestä kumpuavaan viisauteen. Viisaus on nimenomaan sydämen alaa, vaikka moni ihminen väittää sen kuuluvan aivojen kapasiteettiin. On olemassa ihmisiä, joilla on monen tohtorin arvoa, mutta heillä ei ole sydämenviisautta. Pelkästään aivoihin liitetty viisaus voi olla äärimmäisen kapaea-alaista ja negatiivista, koska siihen liittyy oikeassaolemisen tarve ja itsekkyys.

Todellinen viisaus ei tuomitse, ei rajaa eikä tuomitse ketään, koska sydämen viisuas ja rakkaus ovat saman lähteen ilmauksia. Lähde on Jumalallinen tietoisuus, joka on kaikkien sielujen perimmäinen tavoite. Ihminen elää tullakseen rakastavaksi ja viisaaksi.

Yhteys henkimaailman kanssa tarkoittaa yhteyttä sielullisten olentojen kyvystä kommunikoida keskenään. Ihmisen sielu on tietoisuuden ydin. Mikäli sielutietoisuutta ei ole syntynyt tai ihminen elää materialistista elämää, piittaamatta hengestään, ei ole tietoinen sielustaan. On selvää, että tuolloin yhteys henkimaailman kanssa on mahdotonta. Me täällä olemme olemassa yhtä vahvassti, kuin te siellä. Toisaalta ei ole olemassa sitä eikä tätä, vaan on olemassa oleminen. Oleminen on tunne täydestä elämisestä. Jos ei ole tunnetta olemisesta, niin onko silloin elämääkään? Tarkoitamme sitä, jos ihmisen henkinen kehitys on olematon, elämäkin on sitä. Silloin ihminen elää ulkoisten tahojen ohjauksessa, ilman omaa itsenäistä päätökesen tekoa, ilman omaa itsenäistä ajattelua, ilman oman minuutensa hahmottamista.

Yhteys syntyy tahtomisen ja pyrkimyksen kautta. On avauduttava henkisille aallonpituuksille, että yheys syntyy. Jos ajattelet esimerkiksi radioaaltoja ja kuvittelet, että sinä olet radio, joka on kiinni. Kuuluuko radiosta silloin ääntä? Ei voi kuulua, koska vastaaotin on pois taajuudelta. Radiolähetys toimii kuitenkin naapurissa, jossa vastaanoin on kytketty päälle. Sinä voit kuulla musiikkia tai puhetta seinänn takaa, epäselvästi ja epävarmasti. Entä, kun haluat kuulla lähetyksen omasta vastaanottamisestasi? Kytket virran päälle, haet aseman ja alat kuunnella. Onko lähetys mieleistä vai haetko jonkun muun taajuuden, joka sopii sinulle paremmin.

Tämä lainalaisuus toimii myös yhteydestä henkimaailmaan. Jumalallinen ohjelma virtaa läpi koko universumin, mutta kuinka moni sielu on avannut vastaaottimensa juuri sille taajuudelle? Katsoessamme asiaa, voimme todentaa, että yhä enenevässä määrin, sielut asettelevat vastaanottimiaan Jumalalliselle taajuudelle. Se tekee meistä onnellisia, koska se tarkoittaa suurtaa muutosta koko ihmiskunnalle. Toki on niitä, jotka kuuntelevat asemia, joiden siällöt lietsovat pelkoa, ahdistusta, kielteisyyttä ja magneettista hypnoosia. Magneettinen hypnoosi on illuusion toinen nimitys. Materialistit kykenevät tähän. Heidän etuihinsa kuuluu pitää mahdollisen moni kehollinen sielu tässä tilassa, koska he saavat kaien hyödyn. Hyöty tuo näennäistä hyvinvointia eli rahaa. On hyvä muistaa, että henkimaailmassa ei ole valuuttaa nimeltä raha. Valuutta, mitä täällä käytetään on hyväntekeväisyys ja pyyteetön palvelu Jumalallisessa taajuudessa. Hyvin tehty työ ja palvelus vie meitä aina oikeaan suuntaan, kohti kotia, kohti Jumalallisuutta.

Halusi kanavoida meitä, ei pelkästään riitä. Se on kuitenkin avaus, mutta se vaatii hioutumista. Hioutumisella tarkoitamme kurinalaisuutta ja vastuun periaatetta. Pyrkimyksesi on meille mieluista ja tiedämme haasteesi. Voit harjoitella yhteyksiä ja saada varmuuden itsestäsi, mutta myös meistä. Muista taas vertauksemme radiosta. Ollaksesi varma kanavan oikeasta taajuudesta, sinun tulee tietää lähetyksen alkuperä siis toimittaja, joka ilmoittaa asioitaan. Et ole pelkkä kohde, vaan aktiivinen toimija. Varmista, jos epäröit ja saat varmennuksen, johon voit luottaa.

Kriittinen mieli on hyvä työkalu, mutta pidä itsesi avoimena. Mestari tarvitsee harjoitusta. Ala siis harjoitella. Varaa siihen aikaa ja tee sitä sillä volyymilla, mikä sopii sinlle ja elämällesi. Meditaatio ja rukous ovat välttämättömiä, koska se avaa vastaanotintasi (mieli/sydän) taajuutta. Pääsi (aivo/mieli) voi suoltaa puhetta ja ajatuksia sellaisella voimalla, että et kykene kuulemaan sydän/mieli taajuutta.

Olemme lähelläsi, koska se on meidän tehtävämme. Ilomme ja onnemme on suurimillaan aina silloin, kun joku teistä alkaa avautumaan ja avaamaan vastaanotintaan. Silloin koemme onnistumista, koska tavoitehan on, että jokainen pääsee omalle taajuudelleen. Rentoutuminen, rauhoittuminen, turvallisuus ja luottamus Jumalaan vahvistaa sinua. Ole vahva ja luota kykyymme ilmaista itseämme niin vahvasti, että epäilyksesi katoaa.

Katsoessamme yli maanpiiriin, näemme valoja. Valot muodostavat ryppäitä ja ketjuja. On himmeitä valonkajastuksia, on kirkkaita hehkuvia ketjuja, jotka  sykkivät Jumalallisen rytmin mukaan. On paikkoja, joissa ei näy valonpilkahdustakaan. Siellä on suurimmat haasteet meidän kannaltamme. Siellä on suurimmat haasteet teidän kannaltanne, koska siellä missä ei ole valoa, on pelko, ahdistus, tiedostamattomuus ja pahuus.

Mitä enemmän on valoja, sitä vähemmäksi käy pimeys. Yhteistyössä valaisemme kaiken, koska se on Jumalallinen järjestys ja perusta. Jokainen tulee valosta tietoiseksi ajallaan, mutta kaikkia meitä tarvitaan tässä työssä. Mieti, kuinka monta ihmistä tapaat päivittäin? He havaitsevat valosi, vaikka et sanallisesti puhuisi yhtään aioata sanaa. Ole siis turvallisella mielellä, kaikki on hyvässä järjestyksessä. Älä anna kärsimättömyyden hermostuttaa sinua. Asiat tapahtuvat juuri oikeassa rytmissä kannaltasi, kun antaudut tälle rytmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti