torstai 18. joulukuuta 2014

Sinun elämäsi

Rakas ihminen, ikuinen sielu, joka etsit totuutta. Totuus on yksi ainut tietoisuuden tila. Tietoisuus olemassa olosta. Tietoisuus on laajeneva aspekti ihmisenä kasvamisessa. Ihminen kasvaa ja laajenee henkisiin tiloihin, sitä mukaan, kun saa oppiläksynsä tehtyä, elettyä läpi, niin että tietää ja ymmärtää mitä on tehnyt ja miksi. Tietäminen on ymmärryksen alaista. Tietämättömyys on ymmärtämättömyyttä. Kaikki kasvu tapahtuu kohti tietämistä.

Usko syntyy henkisestä kokemuksesta. Kokemus siitä, että on olemassa jotakin määrittelemätöntä, suurta ja läpäisevää. Ihminen on nimennyt sitä monilla eri nimillä, mutta on olemassa ainoastaan todellisuun, joka pitää sisällään kaiken mahdollisen ja ihmiselle mahdottomaltakin tuntuvan. Jumala, Luoja, Isä, Universaali Rakkaus...

Ihminen edustaa niitä "totuuksia", joihin hän haluaa luottaa. Luottamuksen syntyyn vaikuttaa kulttuuri, uskonnot, uskomukset, opiskelut, asenne ja ajatusmaailma. Kaikki se, mitä ihminen arvostaa ja pitää totuutena. On huomiotava,  että ihmisen totuus muuttuu sitä mukaan, kun ihminen kehittyy henkisesti eli tulee tiedostavammaksi, laaja-alaisemmaksi, sydämestään viisaammaksi.

Tämän päivän totuuksia olisi pidetty hulluutena sata vuotta sitten. Samalla tavoin sadan vuoden päästä tämän päivän totuudet ovat " lasten leikkiä." Viisautta on harkita sitä, mitä niin innokkaasti esitellään ainoana totuutena. Sellaista ei ihmiselle ole olemassa, yksinkertaisesti siitä syystä, että on vain ajan ja kehityksen tulosta, kun joku jossakin ottaa ison askeleen ja tuo tietoon jonkun  suuremman keksinnön. Keksintöä testataan ja kokeillaan. Toimuuvuuden ollessa hyvä, niin asia tai käytäntö h
yväksytään ja otetaan käyttöön.

Huolestuttavaa on se, että ne joilla on valtaa esittää asioita omasta auktoriteetistä päin, esittelevät totuuksina aikansa eläneitä, vanhentuneita ja jopa vahingollisia käytäntöjä, omasta hyödystä innostuneina. Esimerkkinä voidaan mainita lääkärit, jotka tyrmäävät Jumalan olemassaolon väitteillään, että energiaa ei ole. Nämä väitteet liittyvät suoraan omiin etuihin, joita saadaan tahoilta, joille on äärimmäisen tärkeää pitää yllä tietyntyyppistä uskomusta, koska niistä saadaan rahallista etua.

Tiedeyhteisö on valtavassa kriisissä, koska ne vanhentuneet ja aikansa eläneet virheelliset uskomukset, joihin tiedeyhteisö nojaa, tulevat romuuttumaan tai ovat jo itseasiasa romuuttuneet. Ihmiset sitovat oman elämänsä ja arvovaltansa näihin vanhentuneisiin käsityksiin ja silloin heistä voi tulla suurin este koko kehitykselle. On ymmärrettävää, jos ihminen on koko nykyisen työikänsä tuonut esille tietyn tyyppisiä "totuuksia" ja asia murenee uusien löydöksien tullessa todisteiksi. Ihminen ei halua uskoa ja asettuu vastustamaan tulokasta. Näiden syiden vuoksi tiedeyhteisö ja useat alat ihmiskunnassa sotivat keskenään. Oikeassa olemisen tarve kuuluu inhimillisen ihmisen tapoihin puolustaa mielipidettään. Silloin kun nämä vanhentuneen totuuden puolesta puhujat jäävät väistämättä vähemmistöön, yhteiskunnassa tapahtuu avautuminen ja kehitys ottaa ison askeleen kohti syvempää ymmärrystä.

On muistettava, että jokainen ihminen saa ansionsa mukaan ja jokaisella teolla on seurauksensa ihmiselle itselleen. Ne joilla on valtaa ja he käyttävät sitä itsekkäisiin tarkoituksiin, tulevat maksamaan valinnoistaan korkean hinnan. Hinta ei määräydy rahassa, joten sitä ei voida määritellä maallisesti. Jumalallinen oikeudenmukaisuus ja totuus ei lakkaa toimiasta ihmisten uskottelujen ja toiveiden mukaan. Jumalallinen oikeudenmukaisuus toimii aivan omassa tasossaan ja ihmiset eivät voi sitä ymmärtää muutoin kuin tulemalla tietoiseksi omasta todellisesta olemuksestaan. Tietoiseksi tulemisen jälkeen alkaa vasta todellinen matka kohti henkisien tasojen syvempiä, laajempia ja kirkkaimpia tasoja. Matka on vaativa, pitkä ja ihmisen mittapuissa ääretön.

Haluat olla sopusoinnussa. Rakas Lapsi, tuemme pyrkimyksiäsi ja autamme sinua. Rukoileminen vahvistaa auraasi ja juuri sitä niin moni teistä tarvitsee. Maailmassa on meneillään suuri puhdistuminen, mikä tarkoittaa ajatuksien, mielipiteiden, uskomuksien ja totuutena pitämisien yhteenottoa. Ihmiset ottavat kantaa ja mielipiteiden ollessa vastakkaisia, ei voida välttyä riidoilta ja vihanpidoilta. Viisautta on vetäytyä taistelutantereilta rauhaan. Joulu on rauhan aikaa, silloin on mahdollista vetäytyä omiin oloihisa, niiden ihmisten kanssa, joiden seurassa on lupa olla juuri sitä mitä on. Joskus on hyvä olla aivan yksin.

Katsoessamme elämää näemme paljon valoa. Moni ihminen tulee aina vain enemmän tietoisemmaksi elämän henkisestä luonteesta. Katsoessamme tarkemmin, näemme ihmisiä, jotka pitävät yllä kaaosta. Kaaos merkitsee materialististä uskomusta aineen ylivertaisuudesta. He kävelevät tämän kertaisen elämänsä sokeina läpi. Heidän maailmaansa ei sovi henkisyys, enkelit, oppaat eikä Jumala saati Jeesus Kristus. Valo ja pimeys ovat läsnä ihmisten elämässä siinä määrin, kun ihminen antaa niille valtaa, tilaa ja energiaa. Kysymys on aina valinnasta.

Luo Lapseni hyvä tila itsellesi. Tila on ajan ja aineen yhtymäkohta ja toteutuu sinussa. Hyvään pyrkiminen antaa aina toivoa paremmasta. Kohdatessasi ihmisiä, katso heitä sydämestäsi päin. Näe heidät kanssa kulkijoina, lähimmäisinä. On niitä, jotka ovat valinneet toisenlaisen elämän, kuin sinä. He ovat silti sisariasi ja veljiäsi. On niitä, jotka vihassaan valitsevat ylemmyyden, koska ovat haavoittaneet itsensä aiemmissa kohtaloissa. Viha on rakkauden poissaoloa. Anna heidän mennä ohitsesi. He eivät kestä kuulla muusta, koska heille se on hulluutta, Tulee kuitenkin aika, että hekin heräävät. On viisautta kyetä erottelukyvyn kautta näkemään, mihin kannattaa ryhtyä. Kaikilla ei ole sydäntä kuulemaan evankeljumia eikä sanomaa henkistymisestä.

Oman elämän eläminen on riippuvaista monesta eri  tekijästä. Vaikuttavin tekijä olet sinä itse. Ymmärryksesi ja viisautesi henkisiin todellisuuksiin antaa viitteet siitä, että olet kokenut ja kasvanut elämissäsi Jumalallisessa ohjauksessa. On hyvä muistaa, että ihmisellä on mielikuvitusta ja psyykkistä voimaa luoda, mitä uskottvampia näkemyksiä ja uskontoja. Niiden suhteen on hyvä pitää mielensä kurissa. Apu elämään tulee rukouksesta. Ollessasi epävarma, rukoile. Joutuessasi koettelemuksiin, rukoile. Rukoile ja ole turvallisella mielellä. Rakkautesi vahvistuu ja opit hyväksymään ihmisien erilaisuuden, koska alat ymmärtää elämän eli Jumalan olemusta.

Ajat ovat haastavat, mutta niin paljon hyvää tapahtuu kaiken aikaa, että vahvistu nauttimaan alkavasta Joulun ajasta. Anna läheisillesi hyvä Joulu olemalla rakastavasti läsnä yhteisissä kohtaamisissa. Ole rakastavasi läsnä omassa olemuksessasi.

Me henkimaailman olennot teemme omaa osuuttamme kiitollisuuden vallassa. Olemme kiitollisia kaikesta, koska tiedämme ja ymmärrämme olevamme juuri siinä missä meidän tuleekin olla. Sen Joululahjan haluamme antaa kaikille Teille, jotka lukevat näitä ilmoituksia. Olkaa kiitollisia !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti