lauantai 15. marraskuuta 2014

Kiusaaminen

Rakas Lapsi, kysymyksesi herättää täällä henkimaailmassa paljon puhetta ja tahtoa selventää tätä kipeää asiaa tavoilla, jotka selventävät ihmisenä olemisen syvempiä inhimillisiä perusteita. On tärkeää ymmärtää, että me täällä katselemme asioita yli ajan ja paikan. Meillä on mahdollisuus nähdä kaukaisuuteen, sinne asti, milloin ensimmäisen kerran ihminen hengitti keuhkoillaan ihmisenä maanpäällä. Ihminen on omien uskomuksiensa kehässä ja rakentaa näkemyksensä ajatuksiensa ja uskomuksiensa kautta ja siksi selitykset tai syyn etsiminen on vaikeaa tai mahdotonta, koska syyt ovat paljon syvemmällä ja laajempia. Yritämme antaa sinulle näköalaa, jota voit sitten pohdiskella. Yritä avata ajatteluasi tarjoamaamme suntaan, jotta pääset työskentelemään itsessäsi parantavasti ja voimaantuaksesi.

Syyn ja seurauksen laki sekä vapaan tahdon voima ovat ihmisen sielussa vaikuttavia totuuksia. Jokainen elävä olento toimii näiden totuuksien alaisuudessa ja niissä ei ole poikkeuksia. Ihminen valitsee ja saa seuraukset elämäänsä. Se mitä on tehty, tulee omalle kohdalle joko hyvänä onnena tai kärsittävänä kokemuksena. Kärsimys tarkoittaa sielullista tunnetta, johon olisi löydettävä syy, jotta sitä voi käsitellä. Syy vain voi olla ihmisen sen hetkisen elämän ulottumattomissa, syystä että alku tapahtuma on tapahtunut monta ihmisen elämää aiemmin.

Jumala on luonut sinut rakkaudesta. Oletko sinä rakastanut itseäsi vai onko sinulla huonommuuden tunne, että et ansaitse rakkautta? Koko elämä heijastuu miljoonin eri kohtaloin tälle perustukselle-rakkaudelle. Rakkaudettomuus on ihmisen oma tila, oma luomus monista eri valinnoista. Koko elämä ja maailman kaikkeus asettuu tähän perspektiviin. Rakastanko, olenko rakkauden läpäisemä? Näemme sydämiin ja tunnemme ikävän, joka viittaa siihen, että joskus rakkaus on muuttanut muotoa vallanhaluksi, mustasukkaisuudeskasi jopa vihaksi. Samalla tavoin itsensä vähättely ja kelpaamattomaksi tunteminen, ovat rakkaudettomuutta. Kaikilla meillä on vapaus valita, mitä me kasvatamme itsessämme. Voit olla uhri ja kantaa viittaasi kärsimyksen kruunu päässäsi, mutta se ei muuta tilaasi, vaan pahentaa sisäistä kärsimystäsi. Jotakin täytyy muuttua, jotta tilanne muuttuu.

Muutos alkaa matkasta omaan itseen rukouksen ja hiljentymisen keinoin. Auttaessasi itseäsi, autat myös heitä, jotka purkavat omaa häiriintymistään sinuun. Olet kovin helppo maalitaulu, koska energiasi värähtelee sillä taajuudella. Rukous tuo meidät lähellesi ja meidän suurin ilomme on tukea sinua. Tukeminen ei tarkoita puolesta elämistä vaan hienovaraista tausta vaikuttamista. Rukoile vahvuutta kohdata kiusaajasi kasvoista kasvoihin rakkauden ja anteeksiantamisen hengessä. Rukoile tyyneyttä ja voimaa, koska tarvitset sitä. Heillä, jotka toimivat negatiivisten voimien kanavana, on usein sielullinen häiriö. He eivät tiedä mille ovat altistuneet. Siksi heidänkin puolesta tulee rukoilla, että he vapautuisivat valoon.

Elämäsi ei ole ollut helppoa, mutta siinä on olemassa sävyjä, jotka kertovat edistymisestäsi tielläsi. Ohjaamme sinua päästämään irti itsesi kielteisestä tarkkailusta ja kontrolloimisesta. Pelkosi juontaa juurensa epätoivoisiin kokemuksiin lapsuudessasi. Rakkaus ei ollut eikä ole, mikään itseisarvo perheessäsi. Tutkiessasi sukuasi ja juuriasi tulet löytämään vastauksia, mitä suvussasi on tapahtunut. Menneisyyden tutkiminen, tutkijan roolissa, voi antaa sinulle oivalluksia, suhteessa omiin valintoihisi.

On tärkeää huomata, kuinka kasvatuksessa on toistettu samaa kaavaa ja miten se on toistunut ihmisten elämissä. Sinä et voi muuksi muuttaa menneisyyttäsi, mutta voit muuttaa omaa ajatustasi ja asennettasi itseesi ja ympärilläsi oleviin ihmisiin. Samojen kaavojen kääntely johtaa saman tyyppisiin tuloksiin. Tulkinnan tekee kuitenkin jokainen itse. Juuri siinä on kasvamisesi ovi ja ulottuvuus.

Neuvomme on, että alat opiskella itseäsi. Ympärilläsi on mahdollisuuksia, jotka odottavat sinua.  Murehtiminen ja syyllisten etsiminen ei ole rakkaudellista toimintaa. Se ei johda toivomaasi tulokseen vaan vie sinua aina vain kauemmas päämäärästäsi. Alkaessasi rakentua rakkaudelliseen tilaan, tulet huomaamaan asenteesi ja jopa näkökykysi parantumiseen. Näet ihmiset erilaisessa valossa, koska ymmärrät, että hekin ovat Jumalan luomia. Heillä on oma polkunsa ja menneisyytensä.
He ovat eksyksissä ja eivät tiedä sitä. He toimivat niin, koska heillä ei ole pahan vastustuskykyä.

Haluamme vielä muistuttaa siitä, että tuttavsi, työkaverisi, sukulaisesi ovat niitä samoja sieluja, joiden kanssa olet matkannut läpi elämien. Karmallisuus tulee esille juuri ihmis-suhteissa. Kaikilla heillä on osansa siitä koulutuksesta, jossa jokainen teistä on mukana. Olkoonkin, että osa heistä, ei voi uskoa ja ymmärtää henkielämän lainalaisuuksia, se ei muuta sitä tosiasiaa, että Jumalalliset lait toimivat aina ja ikuisesti. Ole itsellesi aremelias mutta päättäväinen. Nouse ylös tuinteidesi sameista vesistä ja ala hengittämään oikein. Löydä oma keskuksesi ja voimistu omaksi itseksesi Jumalallisen ohjauksen avulla. Pyydä niin sinulle annetaan, kolkuta niin sinulle avataan.

Ei ole tärkeää se, mitä olet ollut aiemmin tai kuka on mitäkin tehnyt. Kaikki on nähtävillä elämässäsi nyt. Keskity olennaiseen ja hoida itsesi energiseen tilaan. Vastaat kehosi, mielesi ja sielusi tilasta, joten löydä keinot pitää itsestäsi hyvä huoli. Murehtiminen ei nosta energiaasi vaan se madaltaa värähtelyäsi ja avaa oven negatiivisille energioille. Ole vastustuskykyinen myös henkisesti.

Kiusaaminen ilmaisuna johtuu sanoista kiusaus. Kiusaus tarkoittaa haastetta tehdä asioita vääryydestä, rakkaudettomuudesta, kielteisyydestä ja pahuudesta. Kyse on lopulta valon ja varjon, hyvän ja pahan taistelusta. Ne jotka kiusaavat, ovat siis itse kiusattuja ja ne joita kiusataan altistetaan samaan. Kärsimys on tuolloin yhteistä ja negatiiviset voimat vahvistavat otettaan ja kaikki voivat aina vain huonommin. Kiusattujen on noustava henkisesti ylemmäs kiusaajiaan. Kiusaajat kaikkoavat, kun valo, rakkaus ja anteeksi antamus astuvat esiin.

Vuosi tuhansien teot tulevat hyvitetyksi aikojen ja elämien saatossa. Alku ymmärrykselle jouduttaa kasvuasi. Vastuun ottaminen omista ajatuksista, sanoista ja teoista  tarkoittaa sitä, että et enää jatka kielteisten seurauksien kehällä vaan siirryt mahdollisuuksien maailmaan. Mahdollisuuksien maailma avaa ovensa sinulle ja tivotaa sinut tervetulleeksi. Vihdoinkin suuntasi on kääntynyt kotiinpaluulle. Kotiinpaluu tarkoitta Jumalallisen itsen esiin tuloa vähitellen ja siinä määrin, että säilytät ja kasvatat kyvykkyyttäsi elää rehellistä ja rakastavaa elämää, olitpa sitten missä tahansa ja olipa kokemuksesi minkälainen tahansa. Et enää horju vaan tunnet ja tiedät mihin sinun tulee ryhtyä selvittääksesi vaikeutesi ja haasteesi. Kaikella on aikansa ja nyt on heräämisen aamu. Koko ihmiskunta vapisee murroksen kynnyksellä. Valo virtaa läpi universumin ja varjojen on väistyttävä. Liity sinäkin siihen valojen tuojien ketjuun, josta löydät itsesi uudistuneena ja terveenä. Ole turvallisella mielellä, et ole koskaan yksin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti