tiistai 18. marraskuuta 2014

Henkinen todellisuus

Rakkaus virtaa läpäisevästi. Sitä ei voi vangita, ei asettaa tutkimuspöydälle, ei rajoittaa eikä tuhota. Rakkaus on Jumalan oloemassaolo. Jumala on rakkaus.

Kaikki heijastuu siihen.
Kaikki mitataan sillä mitalla, suhteessa siihen.
Kaikki on yhtä rakkaudessa eli Jumalassa.

Henkimaailma ei ole tietty osoite taivaassa, vaan se on tietoisuuden sisään rakennettu tila ja taso. Ihmisen aivot eivät kykene rakentamaan tietoisuudesta kaaviota, koska tietoisuus laajenee elämän kokemuksien myötä. Ollessasi tietoinen, olet tietoinen myös Jumalasta, Luojasta ja kaikesta mikä on.

Ihminen on matkalainen ajan ja tilan välisessä maisemassa, elämässä aineellisessa maailmassa, joka on illuusio tai utopia, koska ihminen on rakentanut sen luomuksen. Mikään ihmisen laatima laki ei ole ikuinen. Mikään ihmisen rakentama kaupunki ei ole ikuinen. Mikään ihminen ei ole ikuinen vaan
hänen tietoisuutensa on. Tietoisuus on sielun tila. Tietoisuus pyrkii tulemaan aina vain tietoisemmaksi niin itsestään kuin Jumalastaan. Se on Jumalan ikuinen laki ja se ei muutu tai murene koskaan.

Aikakaudet tulevat ja menevät. Ihmiset liittyvät aikakausiin, koska he todentavat itseään niissä. Mitä he tekevät, värittää aikakaudet historiallisiksi ajan jaksoiksi. Kirjoitettu sana on menneisyyden tutkimisen jälki, mutta se ei paljasta todellisia elämän salaisuuksia. Ne ovat tietoisuuden uloimmilla tasoilla ja sinne ei yletetä, ennen kuin on saavutettu se tila.

Henki eli tietoisuus elää omassa luomuksessaan. Kiinnittyy niihin mistä saa energiaa. Energia on keskeistä kaikessa elämässä. Ajatukset, mieltymykset ja tahto on signaali, joka toimii magneetin tavoin. Saman suuntaiset vetävät toisiaan puoleensa. Henkimaailmassa reagoidaan ihmisten lähettämiin signaaleihin herkästi. Siksi on niin äärettömän tärkeää ymmärtää, minkä tyyppisiä signaaleja lataa maailmankaikkeuteen.

Tietoisuus etenee elämissä ja kokemuksissa. Jossakin tilassa tapahtuu oivaltava hyppäys ylemmäs. Se voi tapahtua maallisessa tai taivaallisessa vaiheessa. Ylempi värähtely ei altistu siinä määrin alemmantason ilmennykselle, koska alempi ei voi vallata hereillä olevaa. Pahan tahtoisuus vetää kaikkea, mistä se saa otteen, alaspäin. Ilkeys, kateus, ahneus, saituus, viha jne. tuhoavat, koska ne vetävät tietoisuutta alemmas, kärsimykseen, orjuuteen, ahdistukseen ja lopulta sairastamiseen ja kuolemaan.

Mitä Jeesus opettaa? Mitä se tarkoittaa tänään? Mitä se on tarkoittanut aina?
Jeesus opettaa henkisen elämän tärkeyttä. Hänen opetuksensa on tie sinulle tai kenelle tahansa, joka
on tullut sen verran tietoisuuden valoon, että voi käyttää ymmärrystään asioiden pohtimiseen. Ei ole olemassa muuta tietä edistymiseen, kuin Jeesuksen kulkema tie. Kukaan ei voi mennä Isän luokse, muutoin kun Jeesuksen kautta. Hänen askelissaam ja rukouksissaan.Se ei vie ihmiseltä vastuuta hänen teoistaan, vaan se ohjaa valitsemaan henkisen elämän ainoana keinona päästä Jumalan luo.

Lapseni vältä pahaa. Tee hyvää. Ajattele hyvää. Rukoile ja pyydä, niin saat vastauksia jotka vahvistavat sinua ja tietoisuuttasi. Murehtiminen ja periksiantaminen ei ole henkisen tietoisuuden tiloja vaan jostakin olet vetänyt puoleesi pahantahtoisuutta. Aja pois ne luotasi ja puhuttele heitä rakkaudella. Rakkaudellinen toiminta tarkoittaa lujuutta.

Henkimaailmassa on laki ja järjestys. Sen lain alaisuudessa luomakunta sykkii, jokainen omassa tilassa kuitenkin yhteydessä toisiinsa, saumattomasti. Et voi nähdä sitä valtavaa kudosta, mutta voit tietoisuudestasi päin muistaa, että se osa jossa virtaa taivaallinen valo, on paikka, jossa sinä ilmennät itseäsi. Ne tumman sävyiset säikeet, ovat tiloja, joissa valo on kuvitteellisesti eristetty tai estetty. Siellä on paikkoja, jossa jatkavat olemaas oloaan ne, jotka ovat vapaasta tahdosta valinneet kärsimyksen, usein tietämättömyyttään tai uskomuksiensa sokaisemina ja karmallisten sidoksiensa kahleissa. Ihminen itse valitsee mihin ryhtyy ja mitä pitää yllä elämässään. Jeesuksen sanat; Jumalani anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät, viittaa tähän. Armo ja anteeksi anto koskee kaikkea, mutta siihen liitty halu pyytää anteeksi. Jos pyyntöä ei ole esitety, ei voida kuvitella, että anteeksi anto mahdollistuisi. Kyse on vapaasta tahdosta, joka on Jumalallinen perusta kasvuun ja edistymiseen kaikessa elämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti