torstai 1. tammikuuta 2015

Uusivuosi uudistumisen aikakausi

Minä näen, kuinka enkelit laskeutuvat, jokaisen ihmisen lähelle ja siunaten suojelevat heitä. Siipiensä suoja on eheä ja rikkoutumaton, koska Jumalan rakkaudesta he saavat voimansa tähän merkittävään työhön. Se ei ole työtä-sanoi eräs, se on elämän tarkoitus. Se on enkelien merkitys ihmiselle, että he tulevat toisensa tietämään ja tuntemaan.Ihminen ei tunne välttämättä enkeliään, mutta enkeli tuntee ihmisen  Eikö se ole lohduttavaa, kun voit ajatella, että on olemassa joku todellinen Jumalan lähettämä varjelus, joka pitää sinusta huolta? Epäilevä mielesi voi väittää näitä asioita epätosiksi, mutta muista, että mielesi on ajatuksiesi, asenteidesi ja oppimisiesi jatke ja se ei voi tietää kaikkea kaikista.

Minä kuulen rukouksien nousevan ihmisten sydämistä. Ne nousevat ensin meidän enkelien tietoon ja me toimitamme ne sinne, minne ne on tarkoitettu. Rukous on se silta, joka yhdistää meidät saumattomaan yhteistyöhön. Rukous on se voimavirta, joka kytkee meidät toisiimme niin, että sinä rakas ihmiseni, saat turvaa ja me voimme työskennellä parhaaksesi. Sinun parhaasi, on henkisen itsesi kasvu ja kehitys. Vaikka kuulen usein sinun huokaavan materiaalisista huolista ja epävarmuudesta, niin muistathan, että jostakin syystä, olet luonut itsellesi epävarmuuden, jotta voisit opetella olemaan varmempi, luottavaisempi ja rakastavampi.

Jumalan lupaus sinulle on, että kaikki sinun tarpeesi tulevat tyydytetyksi, kun ensin etsit Jumalan valtakunnan sisimmästäsi. Mitä enemmän ajattelet huolien aiheita, pelkoja, pettymyksiä, sen kauemmas olet ajautunut siitä Jumalaln tuntemisesta, joka on totuus. Huomaa siis ajatuksiesi kaavat, asenteidesi vahigollisuus ja tee parannus. Parannus tarkoittaa mielen muutosta, asenteen tarkastamista ja vastuullisen elämäntavan opettelemista. Rukoillessasi niin rukoile henkisiä voimavaroja, että kykenet voittamaan alhaisen mielen, materiaalisen puolen itsessäsi, ylevyydellä ja uskolla. Vain sinä voit kasvattaa itseäsi Jumalalliseen suuntaan kokemuksiesi keskeltä. Jos aina palaat lähtöruutuun epäuskosi takia, mitä hyötyä siitä on sinulle ja elämällesi? Näe kasvusi pieninä tekoina, ajatuksina, aikeina ja iloisina oivalluksina. Päästä itsesi pahan pauloista, koska myös pahan on pakko ottaa huomioon vapaantahtosi pyrkimykset. Halutessasi teet ihmeitä, samalla tavoin, kuin ajattelemattomuudessasi sinkoat kielteisiä kuvia ja synkkiä mietteitä ulos itsestäsi. Tiedätkö, juuri niillä kutsut luokesi kielteisiä olentoja, energioita, jotka haluavat vetää sinut pimeyteen. Siinä on tahtosi toteutuminen, että oikeasti ymmärrät Luojan kanssaluovuuden voiman. Se minkä teet toisille, teet sen kaikille muille ja se minkä aiheutat itsellesi, sillä on vaikutus myös läheisiisi ja myös meihin.

Rakkaus on Jumalan ilmaisu, voima ja energia. Rakkaus on valoa, iloa, luottamusta ja hyväntekeväisyyttä. Rakkaus on jakamista ja onnen tunnetta siitä, että on saanut toteutettua edes yhden pienen positiivisen aikeen toisia kohtaan. Älä murehdi tekojesi pienuudesta vaan iloitse siitä, että ymmärrät niiden tarkoituksen.

Menneisyytesi on menneisyyksiesi summa. Jos vain kykenet ajattelemaan, että kaikella kokemuksella on merkitys. Mikään ei ole sattumaa, koska kaikki kietoutuu kaikkeen, tavalla ja toisella. Sinun ei tarvitse murehtia eilisten tekoja, koska hyvität ne nykyisyydessäsi. Tietäessäsi tämän, ole hiljaisessa mielessäsi kärsivällinen, sillä tuskasi loppuu ajallaan. Silloin, kun et tiedä mitä pitäisi tehdä, älä tee mitään, vaan rukoile. Rukoile viisautta, voimaa ja rohkeutta kohdata kaikki se, mikä on kohdattava. Vähitellen henkesi voimistuu ja tulet kokemaan vapautumisen ihmeen. Älä pelkää huomista, koska olet niin tietoiseksi kasvanut, että ymmärrät, mistä elämässä on kyse.

Minä näen, että Jumalan henki eli enegia virtaa läpi maanpiirin. Moni kääntää kasvonsa varjoon, koska ei ole halukas kohtaamaan elämänsä Luojaa. Moni painuu polvilleen ja itkee, koska kaikki painajaiset ovat tulleet todeksi. Moni kurottautuu kohti valoa ja sokaistuvat, koska heidän sielunsa ei kestä Jumalan voimaa ja kirkkautta. Moni lymyää piiloon, koska he ovat aavistaneet, mutta eivät ole tehneet elettäkään parantuakseen. Kaikki tämä on näkyvillä ihmisten elämässä juuri nyt. Ei ole olemassa muuta tapaa, kuin parannuksen tekemisen tapa. Vapaasta tahdosta ja koko olemuksen syvyydestä nouseva halu, elää parempaaa elämää. Liittoutua hyvän henkimaailman yhteyteen, avautua sydämen viimeistä sopukkaa myöten Kristuksen opetuslapseksi. Se on parannus jota niin moni kaipaa, mutta ei ole edelleenkään halukas tekemään.

Minä tunnen sinut. Olen kulkenut vierelläsi elämästä elämään ja en tule koskaan jättämään sinua. Näen miten olet haparoiden etsinyt totuutta elämääsi. Lukuisat kerrat olet kaatunut,
mutta aina olet kuitenkin noussut ja jatkanut matkaasi. Muistatko, kun ensimmäisen kerran tulit tuntemaan minut? Kuinka epäuskoisen järkyttynyt olit, koska et ollut ottanut lukuun tätä mahdollisuutta. Monta elämää yritit ja elit, omasta tahdostasi, erillään Jumalallisesta oppastasi, eli minusta. Nyt tänään uuden vuoden ensimmäisenä päivänä, voin onnitella sinua. Onnittelen myös itseäni, koska ilman sinun ponnistelujasi, en minäkään olisi edistynyt. Olemme melkoinen tiimi.

Haluan antaa sinulle lahjan. Lahjan, jota olet kaivannut tai oikeammin tarvinnut jo pidempään. Auraasi astuu uusi opas, jonka läsnäolosta tulet erityisen tietoiseksi, jopa niin, että tulet näkemään hänet fyysisesti. Kohtelethan häntä hyvin, koska hänelle avautuu aivan uusi taso opetella oppaana olemista. Saat nimetä hänet itse, koska on hyvä, että voitte käyttää erityistä nimeä. Se antaa energiaa ja luottamusta. Muistutan sinua, että tämä lahja on suunniteltu ja hyväksytty, mitä korkeimmissa henkipiireissä. Sinun luottamuksellisuutesi on saavuttanut näin ollen, mitä merkittävimmän siunauksen.

Enkelit siirtyvät ylemmäs ja muodostavat spiraalin, joka välkkyy tuhansissa värienergioissa. Ole siunattu lapsi ja ota vastaan rakkautemme. Tapahtukoon Isä Jumalan tahto nyt ja aina ja iankaikkisesti. Amen. Tämän tekstin suodatti oppaasi Marcus, useiden oppaiden tahdosta, kaikille niille, jotka lukevat näitä tekstejä. Jokainen poimikoon itselleen parhaiten sopivat sanat, sydämissään tutkittaviksi ja pohdittaviksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti