keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Elämä soi, miten on sinun laitasi?

On esitetty kysymys, koskien yksilön kokemuksista henkimaailman kanssa ja siihen liittyen näköalaa elämän sisällöistä. Olen vastannut aiemmissa kirjoituksissa osaaltaan tähän kysymykseen, joten tekstien lukeminen avaa näköalaa elämän syvimmille tasoille. On kuitenkin hyvä muistuttaa, että Jumalallinen laki on perusta, johon ihminen jättää oman jälkensä. Jäljen jättämisellä tarkoitamme, niitä erityisiä ja erilaisia tapoja toimia elämän tilanteissa ja lisäksi siihen vaikuttaa myös, persoonalliset piirteet. Jokainen ihminen on Jumalasta ja jokainen ilmentää itseeän eri tavalla. Olemme samanlaisia, mutta hyvin eritapaisia. Eli kysyjän on hyvä pohdiskella omaa erityistä tapaa toimia, suhtautua ja ajatella.

Oman erityisyytensä oivaltaminen avaa mielen voimavaroja. Jo se, että voi ajatella olevansa Jumalan luoma erityinen olento, voi sävähdyttää. Sinulle kysyjä, on tärkeää ajatella rakkaudellisella tunteella omaa itseäsi. Se on alku suuremmoiselle muutokselle itsessäsi ja elämisellesi. Itsensä mitätöinti ei ole rakkaudellista toimintaa. Kyetessäsi katsomaan elämääsi taaksepäin ja huomaamaan sen suunnattoman sinnikkyyden, millä olet saanut asiat sujumaan, voisit olla hieman armollisempi itsellesi. Pois sulkemisen sijaan, voisit alkaa avaamaan itseäsi. Henkimaailman yhteydenotot ovat suuria merkkejä sinulle siitä, että et ole ollut koskaan yksin. Et niinäkään hetkinä, kun sinusta on tuntunut, että koko maailma ihmisineen hyökkää tai nujertaa sinut. Juuri ne hetket ovat saaneet sinut vetäytymään ja jäämään puolustus asemiin. Toimit tuolloin ainoalla tavalla, että selviydyit haastavista tapahtumista. Sisukkuutesi ansiosta olet saanut elämäsi sujumaan, mutta eikö nyt ole jo aika, että alkaisit myös elämään? Tällä tarkoitamme vapautumisen mahdollisuutta niistä rutinoituneista kuvioista, joita pidät edelleen yllä. Ne eivät enää palvele sinua vaan ne estävät sinua.

Henkimaailma ei ole joku paikka jossakin äärettömyydessä. Henki on paikallaan siinä missä se ilmenee ja haluaa ilmentää itseään. Sinun henkesi on kehossasi ja tekee sieltä päin myös matkoja muualle. Unen aikana, henkesi voi matkailla mihin sillä on halua ja tarvetta. Valveilla ollessasi henkesi pysyttelee kehossasi. Henkioppaat ja enkelit ovat henkiä ja itse lukeudun enkeliksi mutta myös oppaaksi. Meillä on omat tehtävämme johon olemme sitoutuneet ja joiden tekeminen kuuluu elämiseemme. Sitoutumisemme on täydellistä.

Katsellessasi maailmaa ja kokiessasi sitä, teet sitä aistiesi ja asenteidesi sekä uskomuksiesi tavoilla. Halutessasi edetä tai muuttaa jotakin elämässäsi, se voi alkaa vain ajatuksien kautta. Pohdinta muutoksen mahdollisuudesta synnyttää muutoksen. Ilman ajatusta ei synny toimintaa. Halusi ja motivaatiosi ottaa selvää henkimaailmasta, viittaa siihen, että oppaasi ja enkelisi tuuppivat sinua lempeästi eteenemiseen. Se otatko sinä askeleita eteenpäin vain oletko paikoillasi, on sinun itsesi päätettävissä. Taaksepäin et enää voi mennä, paikoillaan oleminen vie voimavaroja ja niinpä aikailet otatko askeleita vaiko et. Haluat niin kovasti varmistaa tekemisiesi oikeutusta, että oppaallasi on totisesti kestämistä. Tarkoitamme tällä kestämisellä sitä, että henkimaailmassa tietoisuus toimii ilman kellonaikoja ja tiedämme suunnan sekä päämäärän. Tiedämme, että jokainen etenee aivan takuulla, mutta toisinaan ihmettelemme, miksi ihmisenä etenemiselle keksimällä keksitään vaikeuksia, esteitä ja hankaluuksia. On siis olemassa tie ja totuus, joka vie perille suoraan. Se on Jumalallinen tie, rakkauden ja totuuden tie. Sitten on olemassa ihmisen tie, joka harhailee ja risteilee sinne sun tänne. Mitä enemmän ihminen antautuu taivaalliselle ohjaukselle eli kuuntelee sydäntään ja tekee päätöksiä sieltä suunnalta, sen avarammaksi ja runsaammaksi elämä aukeaa. Pelko ei enää pidä otteessaan vaan ilo ja rakkaus tulvahtavat elämään.

Henkimaailma tulee aika ajoin hyvin lähelle ihmistä. Syyt ovat aina henkilökohtaisia. Onko tarpeen eritellä jos kykenee ajattelemaan myönteisesti? On olemassa joku, joka haluaa osoittaa pyyteetöntä huolenpitoa. On olemassa joku, joka tuo taivaallisia terveisiä, toisilta elämän tasoilta. Eikö se ole jo suurenmoista? Määrittelemisen ja rajaamisen sijaan, ole onnellinen kokemuksestasi. Henkimaailman on vaikeaa päästä rajoittuneen ja pelokkaan mielen läpi, tuomaan ilon ja onnen viestejä. Ongelma syntyy energioiden erilaisuudesta. Juuri siinä on koko kommunikoinnin ydin. Ihmisen tehtvänä on saada oma energiasysteemi värähtelemään vapautuneemmin, koska vain silloin viesteihin saadaan myös ilmaisuja, pelkän tuntemisen ja tunteen lisäksi.

Kaikki asiat  liittyvät kaikkiin, erillisyyttä ei oikeasti ole olemassa. Erillisyyden tunne, on suojamkanismi, jonka olet luonut omaksi turvaksesi. Pidät sitä yllä pelkosi sanelemana. Muistutamme sinua, että pelko lamaannuttaa ja estää elämästä.Pelon voittaminen tarkoittaa sitä, että vapauttaa itsensä rakkaudelliseen virtaan. Rakkaudessa ei ole pelkoa, koska Jumala on rakkaus. Rakkaus on elämän sointi ja kysymys jota haluamme tähdentää pohdittavaksesi, miten on sinun sointisi?

Älä ole niin ankara itsellesi. Samalla tavoin, kun henkimaailmasta tulijat silittävät sinua, sinun tulisi silittää itseäsi. Olet nyt sen kokemuksen edessä ja tuemme sinua kaikilla tavoin. Sinun itsesi on kuitenkin otettava ne kuuluisat ensi askeleet. Olet jo ottanut niitä ja siitä olemme iloisia. Kevät tulee antamaan sinulle paljon, kun vain uskaltaudut. Me täällä olemme valmiita tukemaan etenemistäsi ja muistutamme vielä, että et todellakaan ole koskaan yksin. Pieni hetki ja tulet pääsemään siihen tietoisuuden tilaan, että saat sanallisia kommunikointeja. Ole turvallisella mielellä ja tee oma osuutesi. On aika opiskella elämää ja Jumalallisia todellisuuksia. Sen voimme luvata, että tulet iloisesti yllättymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti