tiistai 22. syyskuuta 2020

Uhriksi älä ala

Taivaan vahvuus on jokaisen ihmisen sisiäässä oleva tietoisuus. Se ei tule nähtäväksi vaan pysyttylee taustalla. Sen turva on mittaamaton, mutta sen tajuamiseksi on tehtävä matkaa loputtomalta tuntuvan ajan. Aika ei ole ratkaisvassa osassa. vaan kokemuksen syvyys. Mitä ihminen tarvitsee kohottautumiseensa? Vastaukset eivät ole tässä elämässä, vaan jossakin menneisyyden kokemuksissa, kun on tehnyt elämää satuttavia päätöksiä ja nyt on sen elämän hetki, että seurauksellisuus tulee esille.

Ei ole muuta tietä, kuin totuuden tie. Jokainen seuraus on heijastusta ja kipu, jota ihminen kokee vastaa oman toiminnan suuntaa ja sisältöä. Siihen kohtaan sattuu, jota on joskus satuttanut toiselle. On kuitenkin nähtävä laajemmalle, ei ainoastaan kehollisella tasolla vaan ennen kaikkea hengessä. Hengen ylenemiseen tarvitaan usein kehollista kipua, mutta suurin kipu on henkinen tuska. Tuska olla erossa Jumalasta, joka on rakkaus.

Rakkaus elämää kohtaan on vastaus kaikkeen. Elämä pitää sisällään kaikki mitä on nyt, mutta myöskin mitä tulee olemaan tai on joskus ollut olemassa. Ymmärrys ei riitä kun henkiset ulottuvuudet on typistetty uskomuksien tasolle. 

Kysymys on esitetty ja sen äärellä on oltu aiemminkin. Miksi joku kärsii? Me tiedämme, sen vuoksi että luonne ja henki oppii ihmisenä elämisen syvimmät merkitykset. On ryhdyttävä henkisiin harjoituksiin, luomaan yhteys omaan luomisvoimaan, joka saavuttaminen on mahdollista. Se vaatii kurinalaisuutta, päättäväsyyttä ja tahtoa sekä rukousta ja hiljentymistä. Maailma ei tarjoa parannusta vaan taivas tarjoaa. 

Kyse on Jumalan puoleen kääntymisestä ja oman osuuden tekemisestä. Uhriksi asettautuminen ei ole ratkaisu vaan syöksee ihmisen yhä suurempaan hätään. Omien voimavarojen etsimiseen ja löytämiseen on olemassa keinoja, joita voi turvallisesti harjoittaa.On etsittävä oikeasta suunnasta, sisimmän itsen syvimmistä kerroksista, yhteydestä omaan jumalalliseen alkuun.

Ei ole tarpeen edes tietää miksi, vaan on lähdettävä etsimään vastausta miten? Kaikki tieto on olemassa. Suurin este on tahdon valjastaminen ja ryhtyminen päivittäisiin harjoitteisiin. Rukous opastuksen saamiseen on yksi keino päästä hyvään alkuun. Yksin on vaikeaa, jopa mahdotonta edetä, siksi on lähdettävä yhdessä toimimaan.

Esimerkkejä ihmeparanemisista on olemassa runsain mitoin. Kyse niissä on juuri oman parantavan voiman aktivoinnista. Paljon on tehtävää ja uudenlaisen ajatuksen omaksumisessa on suurin haaste. Haaste ei ole este vaan mahdollisuus löytää kaivattu voima. Auttajien etsiminen ei ole pahasta vaan hyvästä. Avun pyytäminen on ensimmäinen merkki muutoksesta ja sen myötä voima alkaa kasvamaan.

Joka uskoo, se paranee. Usko siis paranevasi ja saavuta tavoitteesi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti