sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Minä kyllä kestän

 Syvyyksien syvyydeatä kuuluu hento laulu. Se polveilee ylöspäin, kohti korkeimpia ja korkeimpia ulottuvuuksia. Se ei väisty eikä jätä etenemistään kesken. Kuulet sen heleyden, kun maltat istahtaa hiljaisuutesi äärelle. Kysyn sinulta, mksi itket? Miksi itket, kun sinulla on kaikki ja enemmänkin, kun uskallat unelmoida. Minä kestän kyyneleesi, mutta kestätkö sinä? Eikö nyt ole juuri se sunnuntai, jolloin kaikki hyvä mahdollistuu elämääsi? Kysyn, mitä on se hyvä, jota kaipaat? Missä kohtaa olet unohtanut, ettei ero ole todellista. Se ei voi olla, koska ne jotka ovat samasta syntyneet, kuuluvat yhteen aina.

Mikä on ajan määre? Hengessä on ikuisuus, joka ilmenee elämänä.Minkä lisän sinä tuot tuohon elämään, on kysymys, johon toivon sinulta vastausta. Mihin sinä käytät elämääsi? Huokaamiseen, joka pakahduttaa sydäntäsi, joka haluaa rakastaa. Rakasta siis, jaa siitä ja huomaat ettei se koskaan vähene eikä lakkaa. Siinä on sinun tuskasi, kun et rakasta vaan sidot itsesi vanhaan kaavaan. Se ei enää päde. Sitä ei ole olemassakaan. 

Mielesi voimalla luo todellinen tosi. Näe ja aisti kuinka uudistut täyteen kukoistukseen. Sinä olet jo siinä, usko minua, joka askeleitasi seuraan. Edelläsi en enään kulje vaan siunaan askeleitasi. Olet vapaa, luotamme sinuun ja kykyysi edistää elämää kaikella henkesi valolla. Siinä on sinun lohtusi ja päiviesi määre, siitä löydät kaipaamasi. Koskaan et ole yksin, vaikka yksinäisyyttä voit tuntea. Sekin on niin tarkoitettu, että kykenet rakentumaan etkä rajoituksiin rajoitu.

Olemme yhdessä, siinä tiedossa on hyvä elää. Voit kuivata kyyneleesi ja hengittää valoa. Mikään ei tule olemaan niin suuri este, ettetkö sinä sitä läpäisemään kykene. Tunne voima, joka väreilee, läpäisee ja kasvaa. Siitä on sinun tehtäväsi rakentuva, että totuuden tuot tiettäväksi. Kaikki eivät kykene, mutta sinä kykenet sanoittamaan niin, että hekin tulevat ymmärtämään. Ryhdy siis työhön. Sinauksin saatamme sinut matkaan, älä pelkää äläkä uuvuta itseäsi. Kuuntele ja pane merkille, hiljaisuudessa puhuu Herra sinun Jumalasi.

Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti