maanantai 7. syyskuuta 2020

Minusta sinä elät, sanoo Herra

Rakas Lapsi, syntynyt vasta. Silmissä tuhansien tähtien säihke ja sielussa iki aikainen viisaus, todeksi tulleena. Mitä siitä otat käyttöösi nyt? Millä aiot elämäsi kirkastuttaa? Syntymä on taivaan ja maan yhtymä, jossa maa ottaa vastaan taivaasta tulleen. Kuolema on maan omistusoikeuden päättymisen hetki ja taivaan salien ovet aukeavat tulijalle. Hänelle, joka teki työnsä sopimuksien mukaan, taivas on lepo. Koti johon palataan keräämään voimia.

Me emme lakkaa olemasta vaikka et näe tai havaitse meitä kehosi aisteilla. Meidät tavoittaaksesi sinun on tehtävä itsessäsi päätöksiä. Tehtävä valintoja henkesi vahvistamiseksi.Tiedäthän jo ne toimet, olet ne ottanut itsellesi ja toteen on tullut näytetyksi, miten Jumalallinen ohjaus toimii. Siitähän tässä on kysymys, tänä armon aamuna. 

Kuinka paljon ponnosteluja? Kuka niitä enään muistaa, kun lapsi on syntynyt ja elossa! Yksikään kirjain ei häviä, niin kuin yksikään oivallus ei lakkaa vaikuttamasta matkalla, joka on sielun matka. Kysymys on sinusta. Olet kuka tahansa, joka lukee näitä rivejä. Elätpä missä maanosassa, kulttuurissa, uskonnossa, aina kysymys on sinusta. Sinulla on täysi määräämisoikeus itseesi, elämääsi ja tekemisiisi. Taivaan tahto on yksinkertaistettuna rakasta toisia kuin rakastat itseäsi. Tai rakasta itseäsi että voit rakastaa muita. 

Antaudut vihdoin. Itket ja kiität itseäsi, että kekenit nousemaan alennustilasta ylös. Muistit rukoilla, siunata ja kiittää. Silloinkin kun pimeys kätki sinut tuskaisaan kuoleman pelkoon, silloin kun kukaan ei puristanut sinua syliinsä ja lohduttanut. Silloinkin sydämesi vapistessa huusit meitä apuun. Annoimme sinun murentua, koska vain murentumisesi mahdollisti tämän, missä olet nyt. Kipu on poissa. Tuska on kaikonnut. Hiljaisuus on laskeutunut pyhään yksityisyyteesi ja tuonut sinut kotiin. Omiesi yhteyteen, meidän täyteen yhteyteen, eikö siinä olekkin kiitettävää kyllin?

Nyt on pyhän yhteyden syntymisen hetki. Antakaamme itsellemme lupa viipyä tässä tilassa riittävän pitkään. Sinä ja me etenemme jokainen omalla tavallamme mutta yhdessä rintamassa. Ole turvallisella mielellä, kaikkki on hyvin. Olet hyvissä käsissä, parhaissa ikinä, Jumalallinen on kääntynyt puoleesi ja siunaa sinua. 

Syntymäsi on kaikkien ponnistelujesi päätelmä. Elämä jatkuu ja toimet eivät vähene. Sinussa loistaa Jumallinen valo joka tulee kirkastumaan entisestään. Ota siis vastaan siunauksemme ja vielä suuremmat siunaavat meitä. Amen. Hallelujaa ja kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti