lauantai 1. joulukuuta 2018

Ilosta elätte

Tervehdimme teitä ilolla, koska tahdotte tietää ja ymmärtää, mitä tarkoittaa se yhteinen kokemus, johon te toisinaan päädytte. Päätyminen on kuin matka, jonka yksi käännekohta on saavutettu. Elämä on matkalla oloa, ei pelkästään ihmisenhahmossa vaan myös henkien maailmassa. Liikkeellä oleminen on kasvun ja edistyksen kannalta tärkeää, koska missä muualla voisitte kasvaa, kun edetessänne kokemuksesta toiseen? Ne ajat, kun olette olleet jumituksissa ovat vieneet suunnattomasti voimianne, jopa niin, että jossakin kokemuksessa toivoitte kuolemaa. Ne ovat olleet synkkiä aikoja ja silloin naurunne oli kadoksissa. Se on ollut poissa ja sen poissa olo vei mielentilaa aina vain synkemmäksi ja vaikeammaksi. Silloin olimme hyvin huolissamme, mutta sitkeytenne ansiosta jaksoitte ottaa askeleita oikeaan suuntaan. Siinä me olimme kuiskuttelemassa korviinne ohjausta ja Luojan kiitos, otitte ohjauksesta vaarin.

Jumalan tarkoitus on näyttää ihmislapsille, kuinka sponttaania elämä voi olla. Luottamus on pelon poissaoloa. Ihminen on omassa erillisyydessään määritellyt ajanjaksot, tunnit ja minuutit. Ihminen on kuvitellut omaa tärkeyttään sillä, että kontrolli määrittää hänet itsensä ja elämän sisällöt. Kuvitelma ei koskaan vastaa todellisuutta. Mielikuvitus voi yltää puolimatkaan, mutta ei käsittämään kokonaisuutta. Kuinka paljon maailman ihmisiin mahtuu turhaa huolta, murhetta ja pelkoa? Energia on takkuista, harmaata ja uuvuttavaa. Me nämme ja tunnemme sen vastuksellisuuteena, hankaluutena jossa muhii epäonni ja ahdistus.

Puhutte aina 50% osuudestanne. Se on oikein ja kuvastaa luomisvoimaanne. Me täällä teemme omaa osuuttamme joka tapauksessa. Tarvitsemme kuitenkin teidän apuanne saadaksemme aikaan tiettyjä energiamuutoksia. Kysymys on energioiden liikuttelemisesta, kun nauratte. Te ette vielä kykene näkemään sitä riemukasta ilotulitusta, mitä energioissa tapahtuu, kun nauratte. Kipinä suihkut yltävät korkeuksiin ja niin kuin tiedätte tulen alku on kipinässä. Tuli puhdistaa kaiken, se jopa sulattaa teräksen. Miettikää, mitä sydämenne nauru tekee?

Tummat ja raskaat energiat katoavat. Niistä ei jää edes tuhkaa, koska niin täydellistä työtä teette, spontaanisti ja suoraan sydämestä. Muistutame teitä sydämen merkityksestä henkiseen yhteyteen. Sydän on keskiö, jossa taivas ja maa kohtaa. Henki ja aine.  Sydämen kautta tapahtuu hengen elävöityminen ja sieluyhteyden syntyminen. Mieli ja pää yhtyy sydämen tuleen, jonka polttoaine on Jumalan rakkaus.

Haluamme muistuttaa teitä siitä, että sallikaa meidän kannatella teitä. Sallikaa itsellenne olla lapsia, koska sitähän te olette, taivaallisen Isän rakkaita pienokaisia. Hän tuo kauttanne valoa ja energiaa, jossa ihminen, kanssa kulkija, voi havahtua omaan jurouteensa ja siihen, että muutos on paranemisen alku. Valo karkoittaa pimeydet ja varjot. Se on teidän tarkoituksenne, että te tuotte ilon ja naurun valoksi ihmisille. Älkää olko huolissanne, tehkää omaa osuuttanne niinkuin se teistä tuntuu. Kuulkaa sydämene kuiskeesta, milloin on aika siirtyä eteenpäin. Älkää epäilkö itseänne, koska silloin epäilette meitä. Olemme kuin lapsen vahteja ja meidän on katsottava peräänne ja pidettävä teistä huolta. Se on meille kunnia tehtävä samalla tavoin, kun te huolehditte omista lapsistanne, niin mekin teemme suhteessa teihin.

Taivaallinen Isänne on rakkauden ja ilon isä. Hänen tahtonsa on, että ihminen oppii tuntemaan hänet. Antakaa siis kipinäkimppunne singahdella ja toteutatte taivaallisen isän tahtoa. Kysymys on paljon merkityksellisemmästä asiasta, paljon laajemmasta ja voimakkaasta. Haluamme vahvistaa uskoanne, koska maailmalla puhaltelevat kylmät tuulet, jotka voivat saattaa ihmisen epätoivoon. Kuulkaa lähimmäistenne sanattomat viestit, kun he viivahtävät luonanne. Läsnäoleminen ei tarvitse sanoitusta, koska hiljaisuudessa puhuu taivaallinen Isä.

Kiitos rakkaat lapset. Maailma ei teitä tunne, mutta taivaallinen Isänne tuntee. Siunauksin katselemme etenemistänne. Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti