maanantai 8. lokakuuta 2018

Kuuntele, mitä sanon

Kuiskaan sinulle tuhannesti, mutta suljet korvasi edelleen. Et suostu kuulemaan ja samalla silmäsi eivät kykene erottamaan totuutta.

Tarvitsen sinun käsäsi korjaamaan tehtyjä virheitä. Tarvitsen sinun luovaa kykyäsi ratkoa ongelmia niin ettei kukaan loukkaannu suorista ja rehellisistä sanoista. Tarvitsen sinua toimimaan elämän edistämiseksi, koska vain yhteistyömme avulla saavutamme tavoitteemme.

OLET KEHOASI ASUTTAVA HENKI

Tunnetko itsesi ja vaikuttimesi? Kuinka paljon olet vapauttanut itseäsi ajattelemaan omilla aivoilla? Paljonko on paljon elämässäsi? Olipa kyse tuskasta tai onnesta. Mikä riittää sinulle vai yhäkö elät syvässä vajeessa ja riittämättömyydessä kaiken suhteen?

Mitä haluat tapahtuvan arjessasi? Katso asioita, älä kiinnity tunteisiin. Paljonko on asioita, jotka tulee hoitaa kuntoon? Katsoessasi mennyttä pääset jyvälle siitä, kuinka paljon olet jo edennyt. Tulevaisuus alkaa tästä eikä sen muoto tule muuttumaan, jos et suostu itse muuttamaan itsessäsi jotakin merkityksellistä. Sinä olet ja luot elämäsi.

Olet ilmaissut halukkuutesi parantaa maailmaa. Niemesit sen tärkeimmäksi tehtäväksesi ennen kuin synnyit nykyiseen kehoosi. Kaikkien kokemuksien keskellä et ole kadottanut missiotasi, mutta olet kyllä onnistunut hankalaittomaan omaa elämääsi. Et voi vapautua vastuusta, koska syyn ja seurauksen laki koskettaa myös sinua.

Puhun sinulle asioista, joita haluat kuulla. Rentoudu ja hengitä uutta elvyttävää energiaa. Tarvitset sitä, jotta pääset etenemään. Kysymys on aina sinusta ja siitä mihin ryhdyt. Ollessasi virtauksessa saat tarvitsemasi. Luojamme on luvannut pitää huolta ja hänen sanansa on totta. Pyri sisäiseen virtaukseen ja anna meidän ajatuksien, ideoiden ja inspiraatioiden myös virrata tajuntaasi.

Muista saat aina tarvitsemasi, kun pysyt henkisessä virtauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti