sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Vastauksia etsitään väärästä suunnasta

Rakas lukija, on ilmeistä, että olet päätynyt tälle sivulle syystä, että etsit vastauksia ja vahvistusta itseäsi askarruttaviin kysymyksiin. Kysymykset kumpuavat koettujen tilanteiden muutttuessa vaikeiksi tai ahdistaviksi. Mitä tämä tarkoittaa? Miksi minulle käy näin? Eikö tämä jo riitä? Olisiko jotakin, mikä helpottaisi?

Elämä on kokemuksien kyllästämä matka. Voitko ajatella, että olet itse ollut vaikuttamassa matkasi reitteihin ja päämääriin? Samalla, kun etenet kokemuksesta toiseen, luot mekitystä itsellesi. Sattumanvaraisuus on hienon hienojen verkostojen labyrintti, jossa kaikilla osallisilla on tarkoin määritelty paikka ja tarkoitus. Ihmisenä et voi nähdä tätä, mutta henkisessä tilassa oleville se on reittikartta.

Olet paljon enemmän ja voimakkaampi, kuin tiedät. Elämässä on kysymys tietämisestä ja tiedon kautta luomisesta. Sattumanvaraisuuden tuntu katoaa, kun oivallat vaikuttavuutesi elämääsi. Et ole uhri, jos et halua olla. Halusi ja motivaatiosi kannustaa sinua etenemään tiettyyn suuntaan. Päämäärätön elämä ei voi johtaa toivottuun lopputulokseen tai kokemukseen. On tosin olemassa ihmeitä, ne palvelevat korkemmantason oppimiskokemuksia. Ihmeet viitoittavat tietä ihmisen sisimmän itsen ja maailmankaikkeuden tutkimiseen. Ihmeillä on aina muassaan hyvin merkityksellinen viesti. Jo se, että osaat iloita ihmeistä ja annat niille arvoa, viestii henkisestä olemuksestasi.

Väärä suunta eksyttää matkalaisen, oikeaan suuntaan tarpovat löytävät perille. Jumalallinen järjestys pitää kuitenkin huolta myös väärään suuntaan menevistä. Heidän vapaa tahtonsa ja päättäväisyytensä määrääväät, kuinka pitkään matkaa tehdään ennen kuin käännytään oikeampaan suuntaan. Juuri tässä on ihmisenä kasvamisen ydin. Ymmärryksen, tiedon, kokemuksen ja intuition yhteensulattaminen. Utopioiden, luulojen, uskomuksien ja tietämättömyyden keskeltä löytyy totuus, mutta se ei voi avautua muiden toimesta. Niin kauan kun vastauksia etsitään ulkoa, toisten ihmisten ohjeista, oma sisäinen ovi pysy suljettuna.

Ytimesi on ikuinen ja sen oivaltaminen avaa ymmärryksesi. Ikuisuus voi ahdistaa maallista ihmistä, koska tietämättömyys henkisestä olemuksesta pimentää ja pienentää mahdollisuuksien ilmituloa. Tuijottaessasi mustaa pistettä, et voi nähdä sitä suunnatonta valonmäärää minkä keskellä katsomasi piste kelluu. Kuvittelet kaikkeuden ja kaiken päättyvän tuohon ja siitä muodostuu uskomus elämän rajallisudesta. Et vain suostu näkemään valoa ja silti se on kaikkialla. Juuri valo täyttää avaruuden, viimeistä pisaraa tai pistettä ei ole olemassa muualla, kuin henkisesti tietämättömän ihmisen ajatuksessa.

Ihminen kuulee asioita, joita hän ei ymmärrä. Hän kieltää niiden vaikuttavuuden ja jatkaa hapuiluaan. Mikä estää häntä tutkimasta asioita? Miksi hän ei rohkaistu ottamaan selvää? Ne jotka ovat edenneet kasvussaan siihen pisteeseen, että ymmärtävät elämästä henkisen ja aineellisen tason, voivat kantaa huolta läheisten hapuilusta ja tietämättömyydessä elämisestä. On luonnollista jakaa kokemuksellista tietoa, mutta siinäkin on oltava järkevä. On aivan turhaan vakuutella ulottuvuuksien välisestä yhteydestä, kun kuulijaa kiinnostaa vain se, miten saa hankituksi itselleen leipää. Tai kun hän on omien uskomuksien kautta sidottu kuvitelmaan elämän rajallisuudesta.  Juopa henkisesti virittyneiden ja materialistien välillä on valtava. Materialisti uskoo rahaan ja henkisesti sitoutunut Jumalaan. Jokainen voi pohtia, kumpi kestää aikakausien paineet ja säilyttää voimansa? Maailmalliset illuusiot sortuvat, mutta Jumalallinen järjestys säilyy.

Tänään ihmiset kiirehtivät etsimään vastauksia entistä tuskaisemmin. Aika ja kehitys on saavuttanut pisteen, että totuus tulee esille. Mikään vääryys ei voi pidempään kätkeytyä ja hämmennys on suuri, kun ikuiseksi uskotellut kuvitteelliset totuudet murenevat. Mitä tapahtuu ihmiselle, joka on uskonut ja elänyt väärien uskomuksiensa mukaan? Paniikki ja hätä ovat seurausta havahtumisesta. Kaikki ei olekkaan niin kuin on uskoteltu.  Järki on Luojan lahja ihmiselle ja juuri järjen kautta ihminen alkaa vähitellen löytämään oikean suunnan. Umpimähkäinen etsiskely vie voimat ja tuskaantuminen estää oivalluksen syntymisen. Järkevää on pysähtyä vapaaehtoisesti. Istua ja rauhoittaa oma ajatus. Hengitys on avain ajatuksen suuntaamiseen. Paniikki laantuu sinä siunaamana hetkenä, kun ihminen alkaa toimimaan sisäisestä itsestä päin.

Neuvomme sinua rauhoittamaan itsesi tavoilla, jotka sopivat sinulle. Ole läsnä, älä hätäile äläkä anna minkään viedä sinua kaaokseen. Olet rantautumassa kaaoksesta tyyneyden ulapoille. Eikö jo se lohduta väsynyttä matkalaista. Päästä nyt irti ja ala kellua. Anna kehollesi lupa rentoutua ja hengitä. Olet ollut eksyksissä ja päättämättömyytesi vuoksi uupunut. Eheytyminen alkaa vapautumisen tunteena ja jatkuu jatkumistaan. Erottelukyvyn ansiosta saat selkoa itsestäsi ja ympärilläsi vellovasta maailmasta. Sinä olet paljon enemmän, Lepää ja voimistu henkisesti. Rukoile ja pyydä vahvistavaa apua. Meidän tehtävämme on olla läsnä ja auttaa, kun sallit sen. Muistutamme, että samankaltaiset vetävät toisiaan puoleensa. Älä vedä negatiivisia energioita lähellesi vaan pitäydy meissä, valon, ilon ja rakkauden kantajissa. Valinta ja vastuu on sinulla. Saat seuraukset omaan elämääsi ja ne on mentävä läpi.

Muistutamme sinua tämän hetken merkittävyydestä. Olet kokemuksiesi summa. Miksi enään juoksentelisit paikasta toiseen, kun löydät kaikki tarvitsemasi vastaukset itsestäsi?  Hoida itsesi kuntoon, tasapainota energiasi ja laannuta hermostosi. Rukoile ja pyydä ohjausta ja muista kuulla sisimpäsi hentoa ääntä. Me emme käytä kovaäänisiä emmekä mekaanisia äänentoistolaitteita. Tuomme tietoisuuteesi hienon hienoja inspiraatioita ja oialluksia, johdatamme luoksesi ihmisiä, kirjoja, ohjelmia, joista löydät selkeitä suuntaviittoja. Se miten toimit kuuluu vastuullesi, me siunamme etenemistäsi ja kuljemme rinnallasi. Et ole yksin vaikka voi olla, että tunnet itsesi yksinäiseksi.

Kotimatkasi alkaa, ole valmis ja luota.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti