sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Rakkaus ei käyttäydy sopimattomasti

Lukijamme tervehdimme teitä, hyvin tietoisina, elämänne tämän hetken haasteista, mutta myöskin mahdollisuuksista edetä kasvussanne. Kasvaminen on sielunne teema ja tietynlaiset ristiriidat syntyvät persoonanne haluttomuudesta etenemiseen ja uudistumiseen. Persoona ja keho nivoutuvat kiinteästi yhteen, henki sielu asuttaa kokonaisuutta energioiden kautta. Maalliseen energiaan kiintynyt persoona ei voi ymmärtää energiatasojen vaikuttavuutta vasta kun tietoisuutensa laajenemisen kautta oivaltaa todellisen olemuksensa.

Rakkaus on Jumalan olemus ja kaikkeus etenee myös luojansa tahdon mukaan. Olette Jumalan luomuksia tai lapsia, joiden sielu värähtelee rakkaudesta eli Jumalasta. Ymmärrys elämää kohtaan laajenee kokemuksien kautta ja kokemukset tapahtuvat syy-seurauksien mukaan. Kasvu ja eteneminen rakkaudelliseen suuntaan on luonnollista ja tietyllä tapaa pakotettua. Vapaatahto tarkoittaa valintaa eli saatte aina valita mitä teette, miten suhtaudutte ja mihin kiinnitätte huomionne. Luotte tulevaisuutta ajatuksienne, sanojenne ja tekojenne kautta. Vastaatte niistä itsellenne, olosuhteisiinne ja ihmissuhteisiinne. Kaikki ihmiset kuuluvat siihen elämän kudokseen jonka keskiössä toimitte tapojenne kautta ja mukaan. Näemme kuinka koko elämännekenttä värähtelee ajatuksienne, toiveidenne ja tekojenne mukaan. Harmonian tilaan pääsette ainoastaan rakkauden värähdellessä sisimmästä ulkoiseen elämään. Tämä on Jumalallisen oikeudenmukaisuuden perusta ja siitä ei ole olemassa poikkeuksia.

Se miten kohtelette itseänne, toisianne, luontoa ja kaikkea mikä on ulottuvillanne vaikuttaa. Ette ole irrallisia tai yksinäisiä, koska elämänne ei ole ainutkertainen viivähdys. Yksinäiseksi itsensä tunteva on voinut aiemmin toimia niin, että hän tarvitsee kokemuksen yskinäisyydestä. Muistutamme teitä kokemuksien tärkeydestä ja siitä, että kaikella on merkitys vaikka teistä voi tuntua, että merkitystä ei ole.

Rakkaus ei käyttäydy sopimattomasti-tema jota haluamme korostaa teille. Kohtelette usein itseänne mutta myös läheisiänne huonosti. Syynne ovat aina itsekkyydestä kumpuavia tapoja, joita toteutatte osin huomaamatta, mutta toisinaan tarkoituksella. Tarkoitetut kovat ja loukkaavat sanat jättävät jäljen omaan energiaanne, mutta myös iskeytyvät lähimmäisen sisimpään. Miksi toimitte niin? Se yllättää meidät täällä, koska näemme tietoisuutenne tason ja kykynne. Miksi vedätte energioitanne alhalle, kun kerran olette jo osaltanne hyvin tietoisia kaiken vaikuttavuudesta? Samalla tavoin, kun vähättelette itseänne, kohtelette kaltoin kehoanne tai ette välitä. Mikä tekijä itsessänne on vielä vanhojen pimeiden energioiden vallassa, että valonne ei sinne ylety?

Tämä teema on erityisen ajankohtainen, koska koko ihmiskunta on siirtymässä korkeammille tasoille. On selvää, että ihmissuhteissa käydään suurimmat kasvaminen kokemukset. Jokaisella ihmisellä on oma tiensä ja kenenkään meistä ei pitäisi estää tai pakottaa toista. Rakkaus eli Jumala meissä on kärsivällisyydessään mittaamaton, mutta meidän on vihdoin vapautettava itsemme negatiivisista pitämisistä ja pakottamisista. Jumaluutesi kärsii suunnattomasti, kun pidät kiinni rakkaudettomuudesta johtuvista malleista. Ette rakasta elämää, kun sallitte kärsimyksenne jatkua sillä verukkeella, että ette tiedä mitä tulisi tehdä. Pitäytyessänne
maallisiin statuksiin jäätte niiden vangeiksi ja elämänne hiipuu.

Kohtele itseäsi rakkaudella ja anna sen näkyä ulospäin. Huolehtiminen ja toisista välittäminen on kunniakasta, mutta sitominen ja riippuvuus on pahasta. Näettekö nyt oman kudoksenne, tunnetteko sen värähtelyn? Värähteleleekö se rakkaudessa vai välinpitämättömyydessä?

Luotte tulevaisuutenne nyt. Olette asiantuntijoita elämänne suhteen ja tiedätte vaikutuksenne määrät ja laadut. Haluatko kohottaa energiavärähteitä niin, että kaikki ympärilläsi tulevat siitä osallisiksi? Haluatko vapauttaa itsesi vanhentuneista malleista ja tavoista? Niiden suhteen joudut tekemään työtä itsekurillisesti ja päättäväisesti.

Neuvomme on, että alat sanoittamaan viestejäsi rakkaudellisesti ja oikeudenmukaisesti. Puhut totta etkä vähättele tai vääristele. Huomaat kuinka taakkasi kevenee, kun pääset uudelle eheyttävälle tasolle. Rehellisyys itseä ja elämää kohtaan on tie totuus ja päämäärä. Voit olla rehellinen loukkaamatta toisia. Voit ilmaista totuuttasi lempeästi ja muut kuulevat sinua. Lempeytesi vahvistaa yhteyttäsi todelliseen olemukseesi ja niin toimien saavutat tasapainon. Tasapaino on tietoisuutta Jumalallisesta rakkaudesta ja siitä, että olet sen keskiössä. Sinä olet keskiö. Sinä Olet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti