perjantai 2. joulukuuta 2016

Kaikilla on merkittävä elämä

Haluamme muistuttaa Teitä ettei ihmisissä ole yhtäkään sielua, jonka elämä olisi merkityksetön. Laajempi näkemyksemme ja tietämyksemme tuo esille kaiken, josta teillä ei voi olla tietoa. Näemme polkunne alusta asti ja voimme seurata jalanjälkiänne, kuin katselisimme elokuvaa. Joskus meidän on palautettava muistoja tai aavistuksia myös teille. Syynä voi olla se, että olette suuntaamassa askeleitanne sopimuksienne vastaisesti ja tarvitsette hienovaraista ohjausta. Emme voi tehdä puolestanne asioita, emme päättää tai puuttua tekemisiinne. Olette vastuussa valinnoistanne ja kestätte seuraukset, joko heti nykyisessä elämässänne tai myöhemmissä vaiheissa. Pyytäessänne apua toimimme äärimmäisen hienovaraisesti, koska teidän on kyettävä toimimaan myös yksin ja itsenäisesti. Pyyntöönne reagoidaan monella tasolla ja saatte tarvitsemanne avun. Avun laatu ei useinkaan ole suoranaisesti sitä mitä pyysitte, koska useinkin pyyntönne toteuttaminen johtaisi kaaokseen tai suuriin vaikeuksiin jossakin elämänne käänteessä. Tiedätte kyllä, koska olemme yhteistyössä kanssanne. Teeme palveluksia mielellämme, koska yhteytemme olemassa olo kasvattaa henkistä valoa joka puolelle.

Kovin usein arvioitte ja arvostelette toisia kaltaisianne. Ihmettelemme sitä, koska ette jostakin syystä opi pitämään ajatuksianne kurissa. Ne harhailevat sinne ja tänne, tuottavat mitä merkillisimpiä päätelmiä ja uhkakuvia. Pelko asuu niin syvällä sisimmässänne, että kadotatte harkintakykynne ja ryntäätte suinpäin ongelmiin. Jos malttaisitte mielenkuohujen keskellä hengittää ja rentoutua, huomaisitte selkeästi oikeamman suunnan. Suuntanne on aina oikea, mutta voitte tehdä elämästänne turhauttavaa ja uuvuttavaa päättämättömyydellänne ja hosumisellanne. Teillä ei voi olla kiire minkään asian kanssa, koska aikaa on loputtomasti. Jos sallisitte itsellenne rauhan, etenemisenne olisi sopuisaa ja miellyttävää.

Ihminen joka toimii ja elää toisin, kuin muut, aiheuttaa aina arvostelua, ihmetystä ja jopa tuomitsemista. Massatietoisuudessa ei voi olla poikkeuksia koska poikkeus haastaa toisia tutkimaan omaa itseään, valintoja ja arvoja. Mitä enemmän ihmisiä havahtuu tutkimaan toimintaansa, sen suurempi paine kohdistuu koko systeemiin ja ennen kaikkea systeemistä hyötyviin yksilöihin ja ryhmiin. Muutoksen allot vyöryvät läpi ihmiskunnan ja nämä erilaiset yksilöt lisääntyvät huimaa vauhtia. Koko ihmiskunta on murroksen kourissa ja tarkoituksena on, että muutos saavuttaa viimeisemmätkin hyvin pian. Hyvin pian on määre, joka aiheuttta teille paineita, koska pohditte heti omaa tilannettanne. Suosittelemme teitä tarkistamaan asenteitanne ja uskomuksianne. Kuinka paljon käytätte negatiivista energiaa, toteuttaessanne elämäänne? Olette juuri siinä, missä teidän tuleekin olla. Muutospaineiden ilmaantuessa, ryhtykää työhön heti. Enään ei pitäisi jarrutella ja estellä välttämättömiä uudistuksia.

Kuuntelette uutisia, kauhistelette maailman melskeitä ja sama tilanne on omassa itsessänne, mittasuhde on vain erilainen. Kauhistelujen sijaan, kannattaa suunnata ajatus korjaaviin ja eheyttäviin tekemisiin. Sallimus tarkoittaa myönteistä tapahtumaa joka vahvistaa kokijaa henkisesti. Sallikaa itsellenne hyviä asioita, toteuttakaa niitä joka päivä. Tiedätte kyllä mitä tehdä, koska erottelukykynne on laajentunut.  Miksi pitää yllä pahaa, kun kerran on mahdollisuus olla hyvä? Sitä kannattaa itseltä kysyä ja ehkä myös tuoda asia esille niiden kanssa, jotka yhä edelleen kylvävät negaatiivisuutta. Paha ei pysähdy sillä, että suljette ovenne ja laitatte verhot kiinni sielunne ikkunoissa. Vain valo ja rakkaus pysäytytää pahuuden etenemisen. Te olette eturintamassa ja teiltä odotetaan tekoja. Itseasiassa Te itse odotatte omia tekojanne, koska olette sopineet keskenänne tästä urakasta. Sopimus on tehty aiemmin ja sen sitovuus on täydellinen. Siksikin sydämenne hakkaa niin kiihkeästi, koska se muistuttaa teitä tehtävienne vakavuudesta ja suuresta merkityksestä.

Me olemme tukenanne ja teemme osuutemme ilolla ja kiitollisuudella. Älkää antako masennukselle tilaa tai mahdollisuutta. Liittykää valoon ja tulette huomaamaan, että ihmiskunta on ottanut paikkansa Jumalallisessa suunnitelmassa.  Amen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti