torstai 8. joulukuuta 2016

Sinulle, joka olet sitoutunut tehtäviisi

Kiitos, että pyysit ohjaustamme. Haluamme tarkentaa sinulle muutamia tärkeitä asioita. Tämä kanava on toiminut usean vuoden ja lukiessasi aiempia tekstejä voit varmentaa lähteen oikeellisuutta. On äärimmäisen tärkeä selvittää itselle, mistä lähteestä ja kenen kautta tekstejä julkituodaan. Sinä olet paras arvioija, koska tunnet itsessäsi onko kirjoituksissa totuutta. Totuus tarkoittaa tietoa, joka voidaan tutkia ja ymmärtää. Siinä ei pidä olla mitään hämärää tai outoa, vaan terveen järjen ja sydämen viisauden kautta asiasisältö kestää kriittisimmänkin tarkastelun. Lähde on Jumala ja hänen hyvä henkimaailmansa. Kanavoijan tulee ilmaista itsensä omalla nimellään ja hänen tulee myös kestää kriittinen tarkastelu. Kaikenlainen edun tavoittelu ei kuulu tähän tiedonantojen sarjaan ja niimpä niistä ei pidä periä maksuja eikä kirjoittaja saa siitä taloudellista hyötyä. Hänen elämäänsä siunataan ja hänen puolestaan rukoillaan.

Tehtäviisi sitoutuminen on tuonut sinut tähän hetkeen, Haasteet, vaikeudet ja vastoinkäymiset ovat jalostaneet henkistä ulottuvuuttasi ja vieneet toisaalta suunnattomasti energiaa keholtasi. Juuri nyt ja vielä hetken sinun tulee sallia itsellesi lepo. Tunnet kyllä, milloin voima palautuu jäseniisi ja kanavasi vahvistuvat. Asiat tapahtuvat oikea-aikaisesti ja saat kaiken tarvitsemasi tuen.

Henkinen ulottuvuutesi kaipaa hoitamista, mikä tarkoittaa meditoimista, luonnossa liikkumista, hengittämistä ja irtipäästämistä. Rukoileminenkaan ei ole pahitteeksi. Nuku ja lepää aina, kun tunnet siihen tarvetta. Hyvinvointisi on ensiarvoista elämäntehtäväsi loppuun saattamisessa. Me teemme oman osuutemme ja olemme kiitollisia tästä yhteydestä.

Kaikki on olemassa, nyt on aika antaa asioiden virrata. Ole turvallisella mielellä, sinua rakastetaan ja sinusta, lapsistasi ja kodistasi pidetään huolta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti