tiistai 22. marraskuuta 2016

Terävöitä ajatuksiesi sisältöä ja suuntaa

Tervehdimme sinua lukija. Etsit vastauksia, oivaltavia sanoja, jotka voisivat antaa sinulle suuntaa ja sisältöä. Etsintäsi tarkoittaa muutoksen tarvetta. Haluat päästä selville, kuka olet ja mitä varten olet elämässä.

Neuvomme on; pysähdy ja anna itselle aikaa. Tarvitset sitä hahmottaaksesi itsesi, joka on pirstaleina kymmenissä eri kohteissa. Tarpeelliseksi kokemasi asiat ja tekemiset eivät palvele todellista pyrkimystäsi, haluasi selvittää tarkoituksesi. Miten näkisit syyt, kun seuraukset murentavat persoonaasi ja henkyhteytesi ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Seirauksena on kaaos ja uupuminen. Uupumuksen tuntemuksesi vietittävät kurssin korjaamisen tarvetta.

Olet antautunut samaan, kuin suuri osa ihmiskuntaa. Olet unohtanut todellisen olemuksesi, todellisen itsesi ja nyt maailmankaikkeus ajaa läpi uudistavaa energiaa, joka herättää sinut pitkästä ja tuskallisesta unesta. Erheesi ei ole sinun keksintöäsi, vaan se on kehittymisen seurausta, jota on johdettu materialistisesta lähtökohdasta.

Jumala, joka on kaiken maailman Luoja, toimii henkisessä tasossa. Materialisti ei voi kohdata totista Luojaansa, koska oma uskomus estää ylevöitymisen. Ylevöitymisellä tarkoitamme henkistä uskoa ja tietoista käsitystä elämän synnystä ja merkityksestä. Koskien myös omaa itseä, ihmistä joka ilmennät itseäsi siinä kehossa, jossa henkesi nyt on. Henkesi elävöittää kehosi koska eihän keho voi olla elävä itsekseen.

Pysähdy ja tutki arkeasi. Mihin aikasi ja energiasi kuluu? Minkä osan annat itsellesi, sille henkiselle, mikä on pysyvää ja totta? Tiedämme, et paljoakaan pohdi asiaa, koska sinut on saatu uskomaan, että se on olematonta tai se on jotakin outoa, pelottavaa tai jopa tuomittavaa. Haastamme sinun ymmärrystäsi-mikä rakkaudessa on väärin? Henkesi on rakkaudesta syntynyt ja kaipaa kiihkeästi tunnistamaan sen. Ristiriita jossa olet johtuu tästä. Persoonasi taistelee rakkautta eli henkisyyttä vastaan.

Antautua rakkaudelle tarkoittaa henkisen itsen tunnistamista ja Luoja Jumalan liittoa. Ei Jumala ole koskaan sinua hylännyt, mutta sinä olet suunnannut huomiosi maailmaan, joka ei Jumalaa tunne. Muista, että olet enemmän kuin ruumiisi tai kehosi. Eikö ole luonnollista tulla tietämään ja tuntemaan itse kokonaisena olentona eikä vain kehona?

Universumi on liikkeessä enemmän kuin aiemmin. Uutta kirkasta energiaa virtaa lakkaamatta läpi kaiken, myös sinun. Vanhat uskomukset, instituutiot ja laitokset murenevat. Se mikä on rakennettu väärinperustein ei kestä. Kysymys kuuluu, mille perustukselle sinä olet elämäsi rakentanut? Vastaa ja havahdu toimimaan nyt.

Muutos tulee olemaan valtava, koska koko ihmiskunta ja universumi laajenee kohti uusia henkisempiä tasoja. Myös sinä muutut ja kun etsit vastauksia, muutoksesi on jo täydessä käynnissä. Katso taaksepäin, mitä on tapahtunut? Näe muutokset kasvuna, koska olet selvinnyt niissä. Ajattele lopulta muutoksessa ei ole kysy muusta kuin antautumisesta ja hyväksymisestä. Vastaan hangoittelu viivästyttää prosessin etenemistä. Mihin vielä tarvitset kipua ja tuskaa?

Hengitä kehoosi valoa. Tee se täysin tietisesti ja pane merkille muutokset. Jokin liikahtaa ja muuttaa suuntaa. Olet jo perillä. Anna meidän auttaa sinua ja tee oma osuutesi. Hoida ihmis-suhteet kuntoon, pyydä anteeksi ja anna anteeksi. Kerää energiasi omaksi onneksi ja terveydeksi. Huomaat vahvistuvasi ja kykenet ratkaisemaan haasteesi helpommin. Pelkosi väistyy ja vähitellen olet täysin tietoinen omasta osuudesta maailmankaikkeudessa.

Hoida asiasi kuntoon ja luota. Luota rakkauden voimaan, koska se on Jumalallinen. Älä epäröi enää vaan ryhdy toteuttamaan tehtävääsi. Olet merkittävä olento luomisen ketjussa. Sinun aikasi on loistaa.
Loista siis ja säkenöi. Ole siunattu ja muista, että olet Jumalan luoma, ikuinen sielu. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti