tiistai 15. marraskuuta 2016

Älä elämää pelkää, älä sen kauneutta kiellä...

Katson Sinua ja näen ihmisen, joka on sälyttänyt sydämeensä surua, pettymystä ja pakenemista. Näen ihmisiä, joiden keskellä koet yksinäisyyttä. Määrittelemätöntä joukkoon kuulumattomuutta, josta kukaan muu ei ole välttämättä tietoinen. Yksinäisyyttä, hyltätyksi joutumisen pelkoa ja tunnetta ettei kelpaa ettei ole tarpeeksi.

Kaikki juontaa juurensa aikaisempiin kokemuksiin elämästä. Toisessa kehossa toisaalla. Olet kokenut elämää, joka on ollut täynnä raadantaa ja työntekoa. Sinnikkyytesi on suoraa seurausta siitä. Tiedät, että vain tekemällä asiat valmistuvat. Olet kovin ankara itsellesi ja silloin kun uuvut, annat itsellesi luvan välinpitämättömyyteen. Siitä ei seuraa mitään hyvää, tiedät sen. Toisaalta yrität niin kovin olla hyväksytty, mutta haet tunnustusta väärästä suunnasta. Sinun tulee hyväksyä oma itsesi, se joka olet. Ei se joksi muut sinut kuvittelevat. Et päästä ketään yksityisyyteesi vaikka suurin toiveesi liityy siihen, että jossakin täytyy olla joku, juuri sinua varten. Joku joka kykenee ilmaisemaan tunteensa sinulle avoimesti ja salailematta. Ikävä on merkillinen aavistus, jolle et näytä voivan mitään. Se kulkee vierelläsi kuin varjo. Kaikkihan on kohtuullisen hyvin, mutta mitä tehdä sille ikävälle, joka huutaa?

Olet kokenut syvän rakkauden edellisessä elämässä ja ikävöit häntä. Sielusi täydellistyttäjää, joka ei ole arjessasi nykyisessä elämässäsi. Sydämesi kipu on rakkauden kaipuuta.Muistutan sinua tässä siitä, että tämä nykyisyys missä elät on tärkeä vaihe kasvussasi. Siinä kasvussa että alat nähdä itsesi riittävänä. Jos et hyväksy itseäsi, toisetkin voivat viestittää samaa viestiä. Se tuntuu musertavalta ja ilo katoaa elämästäsi. On kuin varjo estäisi sinua vapauttamasta todellista itseäsi.

Opettele hengittämään syvemmin. Energiavaje kiertyy sydämesi ympärille ja olet kovin huolissasi siitä. Anna itsellesi anteeksi ja hyväksy eletty elämä kaikkine vivahteineen. Olet selviytynyt asioista, jotka tuntuivat jäävuorilta tai suunnattomilta esteiltä. Anna itselle lupa olla se joka olet. Hengitä se tieto kehoosi ja mieleesi. Vapauta hartiat jännityksestä ja riittämättömyyden tunteesta. Usko minua, olet aivan riittävä sellaisena kun olet. Älä oleta toisten ajattelevan sinusta negatiivistä, koska et voi tietää, mitä heidän ajatuksissaan on. Heijastuksesi johtaa tietynlaisiin ajatuksiin. Puhu suusi puhtaaksi ja anna asioiden sujua. Sinulla on lupa ja tila siinä mitä pidät kotinasi.

Todellisuus muodostuu siitä mitä uskottelet itsellesi. Ala nähdä itsesi hyvinvoivana ja iloisena ihmisenä. Näe polkusi valoisana jota astelet pystypäin. Sinulla on kaikki avaimet niihin oviin joita haluat avata. On aivan sama mitä muut sinusta ajattelevat, koska olet jo iso " tyttö", joka tietää mistä elämä koostuu.

Pane merkille unesi, koska voi olla, että saat mieluisia vieraita. Syö hyvää ja ravitsevaa ruokaa, juo riittävästi vettä ja meditoi. Tarvitset hengellesi ravintoa ja sitä saat mielenrauhan hiljaisuudesta. Saatteeksi sanon, että elämäsi eheytyy sinun eheytymisesi myötä. Ponnistele sitä kohti ja opettele rakastamaan elämää, itseäsi ja koko luomakuntaa. Niin täytät tehtäväsi tässä elämässä. Pidä itsestäsi huolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti