keskiviikko 31. elokuuta 2016

Tunnista ja tunnusta itsesi

Rakas lukija, elämän matka on kokemuksien värittämä opinpolku. Et voi muistaa, ehkä aavistaa, mitä sinun on mahdollisuus oppia tästä matkaosuudesta, jolla nyt astelet. On vain hyvä, että et täysin ole tietoinen aiemmista matkoistasi, koska se vain saisi sinut entisestään hämmentymään. Muista kuitenkin, että kaikki tieto on sinulla. Sitä ei ole talletettu minnekkään vaan voit itse löytää tarvitsemasi, kun maltat kuulla, mitä sisimpäsi sinulle sanoo, intuitiosi puhuu.

Herkkyytesi on voimasi, kun opit säätämään mielenpauhusi oikealle taajuudelle. Tällä taajuudella puhumme myös me, sinun vanhat tutut kanssakulkijat, joista voit käyttää nimitystä, mikä sopii ajatusmaailmaasi parhaiten. Me olemme tehtävissämme tunnollisia ja vastuullisia, koska kaikkien etu on, että sinä etenet omalla tielläsi. Etu siksi, että sinun varttuessasi henkisesti, mekin edistymme. Samalla tavalla, kun sinä opastat lapsiasi, etteivät he turhanpäiten loukkaisi itseään tai saattaisi itseään vahingollisille teille, niin mekin toimimme sinun suhteesi. Sinä päätät ja vastaat päätökisesi seuraamuksista, me kuiskimme ja viittelöimme oikeaa suuntaa. Emme tee puolestasi vaan sinun tehtäväsi on toteuttaa suunnitelmiasi. Meillä on tietoisuudessamme sinun koko matkasi eri aikakausina, eri kehoissa ja kulttuureissa. Sen voimme kertoa, että olet elänyt hyvin värikylläistä ja vaihtelevaa elämää. Toisinaan et ole halunnut olla missään tekemisissä minkään vähääkään henkisiin asioihin liittyvien asioiden kanssa. Se johtuu kovista kokemuksista uskomuksiesi ja tietosi vallankumouksellisuudesta. Olet ain elänyt edellä aikaasi ja se on väistämättä aiheuttanut hankaluuksia yleisen käsityksen suhtaan. Vallanpitäjät eivät ole katsoneet tekemisiäsi hyvällä silmällä ja niin kuin historiasta muistat, miten heitä on kohdeltu. Sinun silloiset kehosi kokivat kovia ja se jätti haavan myös sisäiseen itseesi. Nykyisessä elämässäsi paraneminen on todellistunut ja tämä aika sallii sinun puuhta omia omimpia asioitasi puuttumatta tekemisiisi.

Haluat tietää nuista ajoista enemmän ja erityisesti siitä keiden kanssa jaoit kokemuksiasi. Suuri osa niistä sieluista on tuttujasi, niin hyvässä kuin pahemmassakin. Tunnistat heidät, joten emme ala nimeämään heitä. Olet tuntenut virittyneisyyden, mutta persoonallisella tavallasi et ole viisveisannut varoittavista äänistä sisimmässäsi. Tänään ne pahemmat kokemuksien jakajat eivät ole enää arjessasi ja se on loistava oikeansuuntainen askel sinulle. Olet vapauttanut itsesi heidän vaikutuspiiristään riitelemättä tai satuttamatta itseäsi sen enempää. He elävät omaa luomustaan ja eivät enää voi viedä voimavarojasi. Siunaa heidän polkuaan, koska se on suurin rakkaudellisin teko, mitä voit heille osoittaa.

Nuo ajat, jolloin sait haavoja sisimpääsi suisti sinut karmallisiin ihmissuhteisiin, joiden vuoksi matkasi mutkistui. Kuitenkin kokemuksesi ja herkkyytesi kasvoi ja vahvistui niin, että tänään olet juuri siinä, mihin kuulut. Paljon on muutoksia ja niin kuin tiedät, muutokset koskettavat koko ihmiskuntaa. Sinulla on erityisen tärkeä tehtävä tehtävänä ja luotamme kykyysi toteuttaa se. Muista rukoilla ohjausta, jos epävarmuutesi ja tunnekuohusi ottaa liikaa valtaa. Sinun ei tarvitse olla huolissaan, koska kaikki asiat sujuvat arjessasi kuitenkin hyvin. Hyvin sinun itsesi kannalta mikä tarkoittaa sitä, että onni kääntyy vastaisuudesta myötäiseen. Hoida asiat ajallaan ja luota. Olet järkevä ja myönteinen persoona.

Muutokset ravistelevat maapallon asukkaita. Puoleemme käännytään entistä enemmän ja nekin, jotka eivät ole ennen rukoilleet, ovat astumassa rukoilemisen energioihin. Se juuri kertoo murroksen ajasta. Itseriittoista ja itsekkäät ihmiset tulevat kokemaan kovimman romahduksen, koska he lapsellisuuksissaan ovat kuvitelleet voivansa turvata omaisuutensa ja onnensa omien lakien ja säädöksien avulla. Köyhemmät mutta hengessä rikkaat selviävät tästä muutoksesta helpommin, koska he tietävät mistä tässä on kyse. Paniikki mitä maailmalla lietsotaan kuuluu tähän prosessiin, mutta sinä älä ala panikoida. Tiedät mitä sinun tulee tehdä ja niimpä voit alkaa valmistautumaan entistä keskittyneemmin tehtäviisi. Aika on saavuttamassa sen, mitä profeetat ovat ennustuksissaan ilmaisseet jo vuosituhansia sitten. Kyse ei ole mistään sattumuksesta vaan suorasta seurauksesta syistä, joihin ihmiskunta on energiansa suunnannut.

Ne joilla on tehtävänä kulkea edellä, kulkevat edellä ja jakavat tietoa. Tieto on valoa, jonka turvin voi nähdä mihin ryhtyy seuraavaksi. Voi niitä, jotka yhä edelleen astelevat sokkoina ja itsekkyyden laput silmillään. He tulevat tuntemaan, mitä ahneus ja itsekkyys tarkoittaa. Raha ei käy maksuvälineenä kovin pitkään, koska hengen murtautumisen seurauksena materiaaliset intressit muuttuvat tomuksi. Mitä siitä, että sinulla on velkaa? Olet ain ahoitanut niin maallista velkaasi kuin pyrkinyt hoitamaan yhteytesi tänne henkisiin tasoihin. Vastuullinen suhtautuminen palkitsee aina, olkoonkin että voisit osoittaa hieman enemmän luottamusta.

Tunnista itsessäsi oleva valo, joka on Jumalallisen itsesi säde. Olet täydesti Jumalallinen olento. Se ei ole maallisesti arvioitavissa oleva meriitti eikä status. Se on sisäisyydessä ja universaalisesti tuntuva voima. Sinun itsesi ja persoonasi erillistävä vaippa on ohuen ohut, mikä tarkoittaa sielusi esiintuloa koko potentiaalissa. Loistat aina vain voimakkaammin valoa ja aurasi hehkuu hyin kirkkaana. Ne epävarmuuden hetket, joita voit potea, juontaa juurensa kauas menneisyyteen. Suuntaa rakkaudellinen ajatus niihin kohtiin ja hengitä itsesi vapaaksi. Et enää tarvi hidasteita, Olet vapaa.

Kirjoita niin paljon, kun mahdollista. Kanavamme toimii moiteettomasti ja tietoa jota tulemme jakamaan on ensiarvoisen merkittävää. Muista rukoilla ja vahvistua meditaatioissa. Olemme niin lähellä sinua, että tunnet sen kyllä. Sinun rakastettusi ovat sinun kanssasi nyt ja aina. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti