maanantai 22. elokuuta 2016

Aika on riisua naamiot

Rakas lukija, Sinä joka luet näitä sanoja. Kokemuksesi elämästä on muovannut persoonastasi sen miltä näytät, miten toimit ihmisten parissa, mitä pidät tärkeänä ja mitä et. Muistutamme sinua, että olet niin paljon enemmän kuin se mikä näkyy. Olet ikuisuuksien matkalainen, jonka sisimmässä sykkii linkki kaikkialliseen rakkauteen, Olet sielu matkalla kotiin. Kotiin matkustaminen on aina juhlimisen arvoinen tapahtuma. Matkasi on ollu pitkä, vaikea ja joskus tuntunut jopa mahdottomalta. Olet selvinnyt sitkeytesi, päättäväisyytesi ja tietoisuutesi avulla. Kuitenkin haluamme osoittaa sinulle tässä kirjoituksessa asioita, joita olet jättänyt huomiotta, mutta jotka ovat olleet läsnä elämässäsi aina.

Tiedollisen persoonasi kautta olet varma asioista ja ilmiöistä. Kaikessa tapahtumissa on syy, joka tulee ilmi tilanteiden niin vaatiessa. Elämä ilmiöineen on luomuksesi. Uskot minkä tiedät ja tunnet todeksi, torjut ja vähättelet niitä asioita, tapahtumia ja "sattumia", jotka eroavat käsityksistäsi. Fyysisellä tasolla tämä pätee, koska ihmisen on vaikea ja miltei mahdotonta yltää ymmärryksessään, että kaiken takana on Jumalallinen järjestys. Jumalallisuuden käsittäminen on ihmisen ymmärrykselle mahdotonta. Aivot eivät kykene yksistään selittämään elämää ja sen ilmiöitä. Fyysinen taso on rajoittuneisuudessaan pienen pieni siivu kaikkeutta. Kuitenkin ihminen keskittyy yleensä tähän siivuun ja jättää samalla huomiotta sen valtavuuden, missä elämä ilmentää itseään. Elämästä voi käyttää sanaa Jumala. Eli ihminen keskittyy yleensä tähän pienen pieneen siivuun ja jättää samalla huomiotta sen valtavuuden, missä Jumala ilmentää itseään.

Sinulla on hyvin merkittävä tehtävä. Olet olemassa siksi, että ilmentäisit Jumalallista järjestystä elämässäsi. Jumalallinen järjestys sikiää rakkaudesta. Ikuisuuden merkki on joko makaava kahdeksan numero tai ympyrä, jossa ei ole alkua aikä loppua. Se kuinka tietoisuutesi laajenee, kasvattaa näitä merkkejä joka suuntaan. Se tarkoittaa muuttuvaa ymmärrystä ja tietoisuutta sisäisestä itsestä eli sielusta. Voit kuvitella yhtä elämää yhtenä pisteenä tällä ilmentämisen tasolla. Mieti kuinka monta pistettä täytyy olla, jotta viiva syntyy. Kaikissa pisteissä olet sinä ollut olemassa. Olemassa olosi ulkoiset puitteet muuttuvat, mutta sisin itse on aina läsnä. Juuri se on tarkoitus, että ymmärrät elämiesi takoituksen ja sen, miksi juuri nyt olet siinä missä olet.

Olet keskellä luomistapahtumaa. Kauttasi virtaa Jumallallinen energia, joka ilmenee ajatuksina, sanoina ja lopulta tekoina. Teot ovat se taso, jossa ajatus tulee fyysiseen tasoon havainnoitavaksi. Katsoessasi elämääsi nyt, tunnet ja näet sen sellaisena, kuin se on. Liittäessäsi siihen henkisen tason ymmärrät heti, mitä sinun tulee seuraavaksi tehdä. Mitä sinun tulee tuoda fyysiseen maailmaan, jotta tarkoituksesi tulisi toteutetuksi. Moni ihminen on täysin tietämätön näistä tasoista, koska heidän aistinsa ja ajatuksensa askaroivat pelkästään siitä missä he ovat nyt, eikä siitä mitä tästä puuttuu ja sitä mitä se voisi olla. Osa ihmisestä ilmentää elämää tällä tavoin, koska heidän tuntemuksensa henkisestä puuttuu. Heillä ei ole yhteyttä Jumalalliseen tietoisen mielensä kautta. He operoivat tietämättömyydessä ja tekevät asioita, joiden seuraamuksista heillä ei ole mitään käsitystä. He luovat omaa kasvualustaansa, koska kaikki tulee ihmiselle takaisin muodossa jos toisessa.

Sinä tiedät mitä olet tullut ilmentämään tähän maailmalliseen tilaan. Olet tietoinen tehtävien määrästä ja siitä mikä sinua velvoittaa tekemään asioita tietyllä tavalla. Olet kohdannut ihmisen, jolla on merkitys mitä syvimmillä tasoilla. Persoonina olette hyvin erilaisia, mutta henkitasolla tunnistatte toisenne täydellisesti. Johdatus toimii aina oikea-aikaisesti, mutta ihminen päättää mitä tekee ja mihin ryhtyy. Siihen ei voi vaikuttaa kukaan vaan siinä todentuu ihmisen oma tahto.

Haluamme valaista muutamia asioita, joista sinun on syytä olla tietoinen itsessäsi. Näemme elämänpolkusi ja tunnemme surusi. Suru ei oikeastaan ole surua vaan yksi keino muurata oma itse tietynlaisten tapojen ja maneerien sisään. Olet oman tiesi kulkija, teet asioita omalla tavallasi, käytät aikasi ja energiasi monenlaiseen tekemiseen. Tässä haluamme muistuttaa hajoamisen ja hajoittamisen vaaroista. Osaamisesi on korkealla tasolla, joten voit tehdä monta asiaa saman aikaisesti.  Kuitenkin sinun tulee muistaa, että aika on rajallinen fyysisellä tasolla. Hengen tasolla aika on ikuisuutta ja kaikki luominen tapahtuu siellä. Operoidessasi lukuisten projektiesi kimpussa voit jättää vähemälle huomiolle todellisen elämäntehtäväsi. Se on haaste, jonka esitämme tässä. Onko sinulla varaa hukata tätä ainutkertaista tilaisuutta toteuttaa missiosi? Maailmassa pätee rajallisuuden lait ja mikäli jokin asia ei saa syntyä tietyllä hetkellä, se ei synny lainkaan. Se voi toki ilmentyä, mutta sen merkitys jää vähäiseksi eikä se anna sitä tyydytystä sielullesi, mitä se alunalkaen voisi antaa TAI MIKÄ SEN MERKITYS ON LAAJEMMIN.

Haluamme tällä tekstillä avata mieltäsi ja ajatustasi. Yhteys on luotettava ja tunnet sen oikeaksi sydämessäsi. Mitä sinun tulee tehdä? Kaikki tärkeä on jo ilmennetty, mutta se on jäämässä ohimeneväksi, keskeneräisyytensä vuoksi. Keskittymällä oleelliseen ja saattamalla ne toimet näkyviksi, mitkä tunnistat tärkeiksi. Kokoamalla tahdon ja innoituksen näkyviksi toimintatavoiksi, asiat alkavat sujua. Muistutamme edelleen, että kaikki tarvittava on jo olemassa fyysisellä tasolla. Kyse on vain sinusta ja liikkeelle lähtemisestä. Olet luonut mukavan elämän itsellesi, jossa kaikki on sinulle (fyysiselle itsellesi) tuttua ja turvallista. Hallitset arkeasi siltä osin, mutta todellisuudessa sinun on aika lähteä liikkeelle. Kysy itseltäsi mikä sinua pidättelee?  Mistä asioista et halua luopua tai päästää irti? Me näemme asian turvallisuudentunteena ja pelkona. Vastaparit, jotka kiertävät kehää siinä elämän kehällä. mistä puhuimme aiemmin. On elämää, joka kumpuaa suoraan Luoja Jumalasta ja ihminen on osa sitä, täydesti ja antaumuksella. On elämää, joka on samalla kehällä, mutta polttoaineena onkin pelko, joka on rakkauden vastakohta.  Kaikki vaikuttaa oikealta, mutta lähde on väärä.

Rakkauden virta on totuus. Totuudessa eläminen ei ole ihmiselle helppoa, koska sekoittavia ja puuduttavia asioita kasautuu elämän arkeen väistämättä. On kokemukset joista asenteet, ajatukset, toiveet, tiedot luulot ja uskomukset kumpuavat. Kaiken sen keskellä on ihminen, oman luomuksensa lumoissa ja voi pitää totena sitä, mikä ei lopulta ole kuin oma luulo tai uskomus. Kaiken sen keskeltä on löydettävä tie ulos elämään. Jumala on tarkoittanut ihmisen vapaaksi ja onnelliseksi. Kysymme lakkaamatta ihmisiltä tätä kysymystä. Mikä estää sinua olemasta vapaa ja onnellinen?  Sitä kysymme myös sinulta ! Minkä kokemuksen annat sitoa elämääsi, niin ettet päästä itseäsi vapaaksi?

Luota Jumalaan ja voita epäilyksesi. Epäilys on seurausta pettymyksistä joita olet kokenut. Älä anna niiden hallita itseäsi enää, koska ne ovat tehneet tehtävänsä. Olet saanut sen opin, jota varten ne olivat osa arkeasi. Hengitä energiakeskuksesi tasapainoon ja vapauta jännitykset mieleltäsi ja keholtasi. Se on sinulle helppoa, koska tunnet energioiden virtaamiset.  Kaikki on kiinni energioiden vapaasta virtauksesta, estyneisyys ja varuillaan oleminen viittaa energiatukkoihin systeemisi sisällä. Vapauta ne korkeamman tietoisuutesi avulla.

Löydä joustavuutta elämääsi ja ole itsellesi armollinen. Elät elämää, joka tulee olemaan viimeinen ihmiskehossa. Olet ottanut opiksi, mutta et ole vielä valmis. Tehtävää on paljon, mutta muista, että et koskaan ole enään yksin. Kokemuksesi pettymyksistä on tuskallinen, mutta vähitellen rohkenet hengittämään enemmän. Hengitä Jumalallista valoa kehoosi, mieleesi, tunteisiisi ja sielusi laulaa. Laulusi on kaunis kuulla, koska siinä ilmenee pyrkimyksesi tehdä hyvää. Katso elämääsi rakkaudellisin silmin ja luota.

Kiinnitä huomio niihin salaperäisiin virtauksiin ja tuntemuksiin, joita koet. Se on merkki henkisestä tasosta ja meistä. Haluamme vakuuttaa sinua avaamaan sydäntäsi vähän kerrallaan valon, ilon ja osallisuuden tulla. Sinulla on kaikki mitä tarvitset, mitään ei sinulta puutu. Maailma ihmisineen ovat suuren murroksen keskellä, sinä kuljet eturintamassa ja siksi sinun on aika astua esiin. Jumalallinen sielusi on valmis, miksi siis persoonasi pitäytyy kaavoihin, jotka estävät?

" Rakkaudesta syntyy koko elämä. Hengitä rakkautta energiasysteemiisi ja vapauta itsesi. Riko rutiinit ja vanhentuneet käsitykset itsestäsi, tavoistasi ja tottumuksistasi. Ole se itse jonka tunnet olevasi. Sinun aikasi on nyt. Nyt on ikuisuuden ilmeneminen elämässäsi. Ole turvallisella mielellä, et ole koskaan yksin. " Amen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti