tiistai 13. lokakuuta 2015

Ole se valo, joka olet

Haluamme tuoda terveisemme ja lohduttavat sanamme kaikille teille, jotka lukevat näitä sivuja. On olemassa paljon tekstejä, sanoja ja selityksiä.  On olemassa totuuden ilmaisuja, jotka eivät jätä tilaa arveluille ilmaisujen lähteestä. Osa tulee ihmisen mielikuvituksen ja ajattelun kautta, persoonallisella tavalla ja niissäkin teksteissä on totuutta. Jokainen ihminen kanavoi jotakin ja jos ei muuta niin omaa henkeään, joka sekin on Jumalan luoma.

On olemassa henkiseen tasoon virittyneitä, joilla on vahvuus sulkea oma mieli sivummalle, jotta henkimaailman auttajat pääsevät aidommin esille. Muistutamme kuitenkin siitä, että kaikessa ilmaisussa persona on mukana. Puhtaasti henkisiä sfäärejä kanavoivia ei ole oikeastaan olemassakaan, koska kaikkihan me olemme henkiä. Ei tee eroa onko henki pukeutunut aineelliseen kehoon vai henkikehoon. Henki on henki, mutta hengellisessä tilassa siis ilman lihallista kehoa, henki tuntee, näkee ja tietää asioiden todellisuuksista enemmän, syvemmin ja pidemmältä ajalta, kuin kehossa oleva henki. Siksi kanavoinnit hengenmaailmoista erottaa siinä, että ne eivät liity tapahtumiin vain tapahtumakuvauksina, vaan niissä on aina syvällisempi syy seuraus suhde mukana. On muistettava, että Jumalallinen totuus on mittaamaton, verrattuna ihmisen aivoista ja  päätelmistä syntyviin oivalluksiin. Ihminen ei välttämättä ymmärrä alkusyytä, vaan hän operoi seurauksien kanssa.

Henkisen kasvun aika on jokaisella yksilöllä oma. Syystä, että jokainen luo oman todellisuutensa. On persoonia, jotka luovat mitä mahtavimpia kokemuksia olematta täysin selvillä, miten kaikki oikeastaan tapahtuu. He eivät näe omaa osuuttaan tapahtumien kulussa selvästi. He voivat olla äärimmäisen luovia ja voimakkaita, mutta henkinen avautuminen on vielä kesken. Tietynlainen sattumanvaraisuus ja kohtolokkuus ovat hyvin tunnusomaisia. Heidän potenttiaalinen heräämisensä on vain ajan kysymys. He avaavat henkiset instrumenttinsa ja kaikki asiat sellviävät kerralla. Heistä kasvaa voimakkaita edelläkävijöitä. He eivät pelkää mitään, koska he tietävät ja ymmärtävät Jumalalliset lainalaisuudet. He eivät jää seuraamaan sivusta, vaan rientävät eturintamassa toimimaan, paremman maailman paljastumiseksi.

Energian laadut ovat muuttuneet ja muuttuvat edelleen. Esimerkkinä voisimme mainita hiekkapuhalluksen tekniikan. Hiekkapuhalluksella puhdistetaan ajanpatinoimia rakenteita, ruosteisia työkaluja, monenlaisia puhdistusta kaipaavia rakenteita. Nyt hiekkapuhallusta tehdään Jumalallisista sfääreistä päin. Hiekan tilalla on hienon hieoa energiaa, joka läpäisee kaiken. Energia ryöpyt tulevat aaltoina, jotta saavutetaan paras tulos. Kuinka paljon on puhdistettavaa? Niin paljon, kun ihminen on erottanut itsensä rakkaudesta.  Ihminen on osa ihmiskuntaa ja nyt meneillään oleva energeettinen suursiivous koskee kaikkea maanpiirissä ja universumissa. On mahdotonta yksilöidä tätä prosessia, mutta jos luot silmäykseen tuttavapiiristäsi, niin pääset jo tunnistamaan, kuinka paljon puhdistettavaa on.

Energia aallot saavuttavat kaikki. Ei ole olemassa yhden yhtäkään, joka ei koe tätä prosessia omassa elämässään, omassa itsessään. Ne joilla on henkisyydestä tietoa, voivat jouduttaa omaa prosessiaan tekemällä asioita aina vain enemmän rakkaudelliseen suuntaan. Ne, jotka ovat sitoutuneet aineelliseen tasoon, joutuvat kokemaan asioita, jotka avaavat heidän lukkiutuneet sydämensä. Henkisen tien kulkijat ovat vuosisatojen saatossa muokanneet itseään tähän suuntaan vapaaehtoisesti ponnistelemalla. Ne, jotka yhä edelleen kouristuvat itseensä ja omaisuuteensa, tulevat kokemaan valaistumisen eri tavalla. Kipu ja menetyksen tunne, ovat suuria herättäjiä.

Kaikki on Jumalallisessa järjestyksessä. Ihmisen on tehtävä oma osuutensa. On kysytty, miten käy niille, jotka eivät löydä rakkautta sydämestään? Voimme lohduttaa teitä. Kaikista huolehditaan, ketään ei unohdeta. Vapaa tahto on Jumalallinen laki ja samoin oikeudenmukaisuus. Kaikki saavat ansionsa mukaan, koska jokainen valitsee tapansa toimia tai olla toimimatta. Ne, jotka pyytävät sydämestään ohjausta ja apua, saavat sitä heti. Ne, joiden sydän ei avaudu, toimivat yksin tai samansuuntaisissa ryhmissä. Jeesuksen opetuksien mukaan,
jokainen saa ansionsa mukaan ja ansiot tulevat koettavaksi tässä murroksen ajassa.

Suurien kansainvaelluksien aika haastaa kaikkia. Oletko sinä valmis kohtamaan lähimmäisiä vieraista ja oudoista kulttuureista? Näetkö sinä saapuvissa ihmisissä lähimmäisen vai vihollisen? Äärimmäisen tärkeä kysymys, joka odottaa antaamasi vastausta. Jos kykenet ajattelemaan asian toisesta näköalasta, entä jos sinä olisit hänen tilallaan? Mitä silloin mahtaisit ajatella?

Jeesus opettaa, sisariudesta ja veljeydestä. Olemme kaikki Jumalan lapsia, eikö meidän tulisi tehdä asiolle jotakin? Neuvomme on, että puhdista sielusi silmät niistä epäuskon ja epäluulon roskista, joita olet silmiisi saanut. Tee se rakkaudella ja katso mitä tapahtuu. Alat nähdä selvemmin ja ymmärryksesi avartuu. Kaaos syntyy vihasta ja selkeys rakkaudesta. Niin paljon, kun on kaaosta, niin paljon on vihaa, epäsopua ja rakkaudettomuutta.  Rakkaus parantaa ja siitä tässä prosessissa on lopulta kyse. Rakkaus ei arvioi kannattavuutta tai hyötyä. Sillä ei ole rahalla mitattavaa määrettä. Se on Jumalan olemus meissä ja teissä.

Rukoilemme ja pyydämme, että te teette myös niin. Liitytte valoverkkoon, jonka voima antaa kaiken tarvittavan juuri oikeaan aikaan. Olkaa vahvoja mutta herkkiä. Olkaa totuudellisia mutta joustavia. Olkaa ystävällisiä mutta tarkkoja. Olkaa valossa, olkaa valo ja saattakaa lohdutuksen tarpeessa olevat tähän valoon, joka on Jumalan rakkaus. Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti