lauantai 24. lokakuuta 2015

Matkalla

Rakas lukija, haluamme muistuttaa sinua asioista, jotka toisinaan unohdat tai et ole tullut ajatelleeksi. Siinä lukiessasi näitä rivejä, muodostat magneettisen kentän, joka värähtelee sillä taajuudella, minkä olet omaksunut, mitä pidät yllä tunteidesi, ajatuksiesi ja uskomuksiesi kautta.  Me tunnemme värähtelysi, näemme hehkusi tai hehkumattomuutesi. Olet todellakin elämäsi Luoja, vaikka voit uskomuksiesi vuoksi väittää, jotakin aivan muuta. Olet paljon enemmän kuin kehosi. Senhän sinä tiedät, mutta et ehkä vielä kokonaisuudessaan sitä ymmärrä.

Energian laatu ilmenee värähteinä. Laatu muodostuu valosta tai sen puuttumisesta. Valo on henkisessä merkityksessään tietoisuuden ilmeneminen. Käytännön arjessa valoa tarvitaan näyttämään ja täyttämään pimeyttä, että  kykenisit havainnoimaan esteet tai mahdollisuudet, matkatessasi paikasta toiseen tai nähdäksesi minkälaisessa tilassa olet. Valo läpäisee pimeyden ja pimeys väistyy.

Tietoisuutesi kuvastaa tätä samaa. Mitä enemmän valoa, sen vähemmäksi käyvät varjot ja lopulta pimeys katoaa. Siirryt valoon omien pyrkimyksiesi kautta. Valinnat johtavat aina johonkin. Henkistymistä voidaan kuvata sanalla puhdistuminen tai puhdistautuminen. Ihminen itse toimii enemmän valosta päin, kuin pitämällä yllä varjojaan.

Sinä olet juuri oikeassa ajassa, tilassa ja tietoisuudessa. Oikeus tarkoittaa pyrkimystesi tämän hetkistä tilaa. Olet todellakin ainoa asiantuntija suhteessa elämääsi, koska kyse on sinusta ja luomuksestasi. Voit aina halutessasi saada selvyyttä ongelmiin tai esteisiin, pysähtyä ja tarkistaa, mitkä tekijät itsessäsi toimivat vielä varjojen alaisuudessa. Koska vain  varjot estävät sinua ymmärtämästä. Varjot voivat olla pinttyneitä ajattelun malleja siitä, että sinua on kohdeltu väärin tai joku muu on saanut sinut toimimaan tai tekemään rakkaudettomasti, itsekkäästi tai muutoin väärin. Suurin henkinen opetus on, ettei ole olemassa muita kuin sinä, luomassasi elämässä. Toiset ihmiset ovat kasvun kumpaneitasi, ei vihollisiasi.

Loukatuksi tulemisen tunteesi kumpuavat siitä osasta sinua, jossa on vielä hämärää. Tarvitset kokemuksen, päästääksesi irti erillisyyden tunteesta. Arvottomuuden tunteesi nousee esille hylätyksi tulemisen pelosta. Muistutamme taas, rakkaudessa ei ole pelkoa. Kyse on lopulta aina rakkaudesta.
Tullaksesi siksi, joka olet oikeasti, hengitä tämä totuus koko olemukseesi. Olet rakkaudesta lähtöisin, maailmojen matkalainen, etsimässä ja löytämässä oman valosi ja samalla oivaltamassa rakkauden alkulähteen. Jumala on rakkaus ja Sinä olet Jumalan säde. Yksi erityisen merkittävä säde, koska jos sinua ei olisi, maailma ei olisi sitä, mitä se on ja mitä se tulee olemaan, miltä tahansa tasolta havainnoitaessa. Sädehtimisesi on suurin ilo kaikille meille.

Tiedämme sinun ikäväsi. Olemme kokeneet omamme, joskus aiemmin. Tunnemme sinun surusi, koska juuri suru rakentaa sinussa sitä rakkaudellisuutta, jota niin kovin kaipaat. Suru ja ikävä eivät hukuta sinua enää alleen, koska olet edennyt jo sen verran, että ymmärrät elämäsi suunnan ja määränpään. Itke vain lapsi, koska niinä vaikeina aikoina, kun tunsit olevasi eristyksissä ja yksin, emme voineet lohduttaa sinua niin kuin nyt. Olit luonut itsellesi häkin tai vankilan, jonka läpi ei päässyt kukaan, emme edes me. Nuina aikoina valosi alkoi elää. Nuina vaikeina vuosina tai vuosisatoina tietoisuutesi alkoi herätä. Kuvittele, kuinka pitkän matkan olet taivaltanut, läpi pimeiden laaksojen ja rotkojen, oppaanasi vain heikko valon kajastus, jossakin taivaanrannassa. Kuinka sinnikäs oletkaan, et ehkä voi sitä kokonaisuudessaan käsittää, mutta me näemme ja muistamme.

Muutoksen aika avaa ymmärryksesi ja herkkyytesi aistia elämää kaikessa siinä, mitä ennen olet ihmetellen ja epäillenkin pohtinut. Herkkä ja vahva-sitä sinä olet. Vahvuutesi voi olla matkakumppaneistasi pelottavaa, koska sinä et horju totuuden edessä. Voit katsoa totuutta silmiin ja todeta, niin se on. Ei selityksiä eikä sepityksiä. Siitä me onnittelemme sinua ja voit olla aivan varma, että siitä sinä saat meriittisi, niin tässä elämässä,kuin tulevissa.

Olemme kulkeneet rinnallasi, joskus takana ja joskus edessäsi. Olemme olleet matkakumppaneitasi ja yhteinen taipaleemme jatkuu. Muistathan sen nyt, kun elämäsi on avautumassa uuteen ulottuvuuteen. Uusi ulottuvuus virtaa lävitsesi voimakkaina intuitioina, rakkaudellisina ajatuksina ja tahtona tehdä hyvää. Valosi loistaa ja olemme onnellisia, että kykenet pitämään huolta siitä. Paljon on tehtävää, paljon loppuunsaattamista. Paljon on jäähyväisiä ja paljon tervetulon toivotuksia, muistathan niiden merkityksen kasvullesi ja voit olla niistä kiitollinen. Kaikella on aikansa ja sinä olet valmistatunut hyvin. Ole siis se valo, joka olet. Antaudu elämälle ja anna sen avata viimeisemmätkin ovet. Mikään eikä kukaan voi estää sinua pääsemästä perille.  Sinun aikasi on päästä kotiin. Kotisi on tietoisuus itsestäsi ja elämän rakenteista. Et enää operoi hämärässä, varjosi eivät estä näkemästä ja kokemasta.
Kiitollisuutemme ja ilomme koskettakoon sydäntäsi ja sieluasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti