maanantai 28. syyskuuta 2015

Hengen inspiroimia sanoja

Rakas lukija, olet oman luomuksesi, elämäsi, keskiössä. Voitko uskoa sitä? Uskotteletko, että kaikki on sattumaa tai joidenkin muiden ihmisten aiheuttamaa? Meidän ulottuvuudessamme, jossa kaikki näkyy tiettyinä kuvioina, energian virtauksina, alkusyyt tulevat esille seuraamuksellisuuksina. Voimme havaita, mitä on alkujaan tapahtunut ja mitä siihen on liittynyt, miten se on laajentunut, kerännyt ympärille, aina vain uusia juonteita. Lopputulos tai voisiko sanoa; välitulos tuntuu, näkyy ja tulee havaittavaksi nyt hetkessäsi. Lopputuloshan on se, että kaikki ovat kotona, Isä Jumalan luona, valossa ja kirkkaudessa.

Olet osa suurta kaikkeutta. Sana kaikkeus tarkoittaa kaikkiallisuutta, universaalia ulottuvuutta. Sinä olet osa ja ilman sinua, jotakin puuttuu. Jokainen olento on liittynyt alkusyyhyn jo luomisen alusta. Jumala on Luoja, joka luomuksissaan tulee ilmi, sitten kun luomus muistaa, kuka hän oikeastaan on. Kyse on todellisesta tarkoituksesta, jota jokainen ihmisenä elävä sisimmässään etsii, kaipaa ja haaveilee.

Halutessasi löytää, etsi oikeasta suunnasta. Niin kuin tiedät, suuntia on lopulta vain kaksi. Ulkoinen maailma ja sisäinen todellisuus. Voi olla, että olet suunnannut huomiosi vain ulkoiseen ja nyt olet sen tosiasian äärellä, että et ole löytänyt etsimääsi. Turhautuminen, tyytymättömyys, uupuminen, ahdistuneisuus ja masennus ovat merkkejä siitä, että huomiosi on kiinnittynyt vain ulkoiseen. Maailma, maailmallisuus ja materialismi ei tunnista henkisyyttä eli sisäisyyttä. Siellä ei ole onnea vaan kilpailu, kiire ja kuolema. Kuolemalla tarkoitamme tässä sitä, että ihminen luo oman todellisuutensa uskomuksiensa kautta ja koska materialistilla ei ole uskoa Jumalaan, niin ihminen kuollessaan kuolee. Toki hän syntyy uudelleen, mutta hän ei tiedosta olleensa olemassa ennenkin. Materialisti pelkää kuolemaa, koska hän ei kestä ajatusta luopumisesta. Hänen uskomisensa liittyy rahaan, omistamiseen ja valtaan. Voi olla, että hän käy kirkoissa tyynnyyttääkseen ulkoisia tekijöitä, mutta henki ei voi puhua hänelle, koska hän on suuntautunut vain ulkoisiin manoveereihin.

Henkinen sisäisyys on tietoisuuden tila. Se on olemassa oleva, elävä ja vaikuttava. Ihminen on yhteydessä siihen vapaan tahtonsa kautta. Havaittavana tilana sitä voidaan kuvata sielun rauhana ja tyyneytenä, luovuuden virtauksina ja ilona. Henkisyys on ihmisenä kasvamisen väylä. Ymmärrys siitä, että ihminen kasvaa, edistyy ja henkistyy, vapauttaa. Vapautuminen tarkoittaa pelottomuutta ja oikeamielisyyttä kaikkia kohtaan. Tilan antaminen kaikelle, ilman että yrittää manipuloida tai pakottaa. Jumalalliseen johdatukseen luottaminen, kuvastaa henkistymisessä edistyvää sielua. Elämälle myöntyminen on rakkaudesta kumpuava tapa toimia. Rakkaus on Jumalan ilmentymä ja mitä rakastavammaksi kasvat, sen lähemmäksi pääset autuutta ja onnea. Sitä tilaa ei maailma voi viedä sinulta tapahtuupa mitä tahansa.

Tänään ihmiskunta muuttuu. Ulkoiset tekijät ovat puuttuneet asioiden kulkuun. Energia-aallot, jotka sykäyksinä pyyhkivät kaikkia ja kaikkea, tulevat murtamaan materialistien ylivallan. Kyse on Jumalallisten voimien yhteenliittymästä. Isä Jumala on katsonut parhaaksi nopeuttaa asioiden kulkua, koska niin moni sielu on rukouksissaan pyytänyt Jumalallista väliintuloa. Aika muutokselle on kirjoitettu profeetioihin ja nyt se on käsillä. Kysymyksiä, mitä tulee tapahtumaan,on turha esittää, koska kaikki on jo nähtävillä. Ihminen osoittaa omalla toiminnallaan puolensa. Ne jotka sulkevat sydämensä ja kouristuvat omaisuuksiensa yli, joutuvat luopumaan. Luopuminen tarkoittaa menettämään omistamisoikeutensa. Ne joilla ei ole mitään omistettavaa ja joilla on avoin sydän, saavat täyteyden. Jälleen kaksi todellisuutta. Elämä jatkuu, koska se on ikuista.

Jumalallinen armo pyyhkiytyy yli ajan ja tilan. Mikäli ihminen herää ja tarttuu ojennettuun käteen, hän pelastaa itsensä. Jos hän ei sittenkään taivu, hän jatkaa taisteluaan toisaalla. Moni tulee riistämään henkensä, koska he eivät kykene uskomaan. Kysymys on uskomisesta ja ymmärryksestä. Uskotteleminen on vanhan ajan keino yrittää pitää yllä ulkoiseen maailmaan kuuluvia statuksia. Se ei voi tulla kyseeseen enään, koska uskottelemisella ei ole todellista ymmärrystä saati uskoa. Totuuden aika ei pidä sisällään mitään valheellisuutta. Valheellisuuksien murtuminen tulee olemaan suurin shokki tietämättömille, välinpitämättömille ja materialisteille. Shokki se tulee olemaan myös monelle uskovalle, koska niin paljon on perustunut valheelle ja petokselle, missä tahansa ihmisen luomassa rakenteessa.

Ulkoinen maailma ei anna vastauksia, koska se on sotkeutunut luomuksiinsa. On vain kyettävä olemaan omassa tilassa mahdollisimman tyynenä ja rauhallisena. Tehtävä asioita ja huolehdittava omalta osaltaan eteen tulevista pulmista. Olivatpa pulmat omia tai lähimmäisten. Henkistyminen etenee joka rintamalla ja herääminen voi olla hyvin tuskallinen kokemus. Myötätunto on lääke, jota voi antaa ja jakaa. Jokaisen on kuitenkin tehtävä oma henkilökohtainen ratkaisunsa täydestä totuudesta.

Rukoilkaamme: Taivaallinen Isä, me rukoilemme kaikkien sielujen puolesta. Vahvistu Sinä heissä niin, että he havahtuvat valitsemaan tien ja totuuden itsessään. Auta niitä, jotka harhailevat epätoivoissaan, että kohtaisivat lähimmäisen, joka voi heitä opastaa. Vahvista Sinä heitä, jotka tuntevat tuskaa lähimmäistensä takia. Anna heille viisutta ymmärtää, että jokaisella olennolla on vapaus valita se, mihin he voivat uskoa. Suojele ja varjele niitä, jotka kaikesta vastustuksesta huolimatta tekevät rohkeasti työtäsi, auttavat, huolehtivat ja opastavat toisia, heitäkin jotka tulevat kaukaa vieraista maista ja kulttuureista. Vahvistu meissä ja siunaa meitä, ettemme ala epäillä tai jäädä toimettomuuteen. Nyt tarvitaan jokaista käsiparia, jokaista rakentamaan uutta maata ja taivasta. Ole turvanamme nyt ja aina. Amen




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti