tiistai 8. syyskuuta 2015

Yhdessä rintamassa

Rakkaat sisaret ja veljet. On kysymyksiä, joihin emme voi antaa suoranaisia vastauksia, koska nyt on aika, jolloin ihmiskunta on valinnan edessä. Jokainen valitsee ja jokainen saa seuraukset omaan elämäänsä, joko ihmiskehossa tai henkimailmassa. Jumalallinen oikeudenmukaisuus tulee ilmi ympäri maapalloa ja myöskin henkien asuttamia paikkoja. Ajanlaatu ilmaisee hyvän ja pahan. Ilman toista ei ole toista. Kaikki kuuluvat yhteen ja kaikki vaikuttavat kaikkeen. Erillisyyttä ei ole missään muodossa, tilassa eikä ajassa.

Jumalallinen kipinä, jonka Luoja viisaudessaan loi ihmisen sieluksi on saavuttanut, mitä suuremmassa mittakaavassa, totuudellisen tilan. Ihminen on luonut ihmiskunnan sisäiset lait, asetukset, oikeuslaitokset. Sisäiset luomukset kuvastavat tilaa, missä ihmiset elävät arkeaan. Se perspektiivi kertoo, että luomuksissa on paljon erhettä. Ihminen luo systeemejä materialistisesta kannasta ja se ei kestä. Aine ei ole ajattelevaa, vaan ihmisen henki läpäisee aineen. Mikä nyt murenee on uskomusjärjestelmistä tuhoisin ja se aika on tullut täyteen. On alku ja on loppu.

Ne teistä, jotka olette sinnitelleet läpi vuosituhansien ja päättäneet tuoda tähän aikaan valon, olette nyt avainasemassa. Tiedätte, että pimeys ei voi voittaa, koska Jumalallinen rakkaus on voittamaton. Paljon tulee tapahtumaan valintoja, jotka voivat saattaa teidätkin epätoivoon. Kootkaa silloin ihmiset yhteen, niin kuin Jeesuksen ajan sanansaattajat, opetuslapset, jotka rukoilivat ja vahvistivat toinen toisiaan hiljaisuudessa. Älkää jättäkö ketään yksin, vaan vahvistakaa verkot, niin että kaikki saavat tiedon. Yhteisyydessä on voimaa ja kaiken sen voimakentän keskuudessa istuu itse Pyhä läsnä. Messias Jumala, joka läsnäolollaan antaa teille voimaa, rohkeutta ja kyvykkyyttä toimia oikein.

Me henkimaailman sanansaattajat teemme työtämme lakkaamatta ja voitte ajatella, että olemme yhteisrintamassa kanssanne. Työtä tulee olemaan paljon. Työ tulee olemaan aika ajoin hyvin haastavaa ja vaikeaa, koska osalla ihmisiä on niin paljon epätoivoa, epäuskoa ja pelkoa. Pelko liittoutuu vihaan ja viha synnyttää väkivaltaa. Varmistakaa heikoimpien sisarien uskoa siitä, että kuolema on siirtymistä. Ja ne jotka lähtevät kuoleman kautta, siirtyvät meidän hoiviimme sen mukaan, miten he ovat leiviskänsä hoitaneet.

Tekemisen aika on käsillä. Tämä on ollut tiedossa aikojen alusta ja nyt valmistautukaamme työhön.
On tärkeää järjestäytyä toimimaan oikein ja tehokkaasti. On tärkeää luottaa johdatukseen, jota me annamme teille unien tai intuitioiden kautta. Herkkyys ja voima on voittamattomia, koska vain siten toimien tavoitteisiin päästään.

Miksi näin tapahtuu? Jotta ihmiskunta ottaisi todesta oman todellisen olemuksensa ja vastuunsa tekemisistään. Sattumaa ei ole ja kaikella on seuauksensa. Kasvu tapahtuu asteittain omien luomuksien keskellä Jumalallisen lain ja oikeudenmukaisuuden mukaan. Kasvunne on saavuttanut pisteen, joka todentaa luomuksienne sisällöt ja seuraukset. Käännekohta vaatii jokaista ottamaan kantaa ja tekemään todellisia asioita. On niitä, jotka tarttuvat aseisiin. On niitä jotka piiloutuvat. On niitä jotka epäröivät ja niitä, jotka lähtevät kuolemaan oman käden kautta. Kaiken sen keskellä te teette omaa osuuttanne.

Kirjoittakaa, puhukaa, toimikaa yhdessä ja yksin. Rukoilkaa, meditoikaa ja lisätkää valoa kaikilla keinoilla. Valojen aalto pyyhkiytyy sydämestä sydämiin lopulta. Kuinka pitkään prosessi kestää riippuu uutteruudestanne ja siitä, kuinka syvään pahuus on juurtunut niihin, jotka ovat eksyksissä.
Älkää eksykö. Olkaa uskossanne vahvoja ja tietäkää sekä tuntekaa, että olemme kanssanne.

Jumalan rakkaus ilmenee teissä. Te olette hänen suojeluksessaan vapaantahtonne kautta. Vaikeuksien keskellä levätkää. Kerätkää voimia ja jakakaa taakkoja yhdessä. Me luotamme teihin niin kuin te olette luottaneet johdatukseenne. Yhdessä olemme vahvoja. Amen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti