tiistai 3. helmikuuta 2015

On puhetta ajan laadusta

Rakas lukija, haluamme ilmaista itseämme tänään, ajankohdan laadullisuudesta. Ilmaisumme kuulostaa vähän vieraalta, mutta haluamme selventää tiettyjä ilmiöitä, tapahtumia ja kohtaloiksi nimeämiänne prosesseja. Henkinen ulottuvuus antaa hyvin selkeän ja mutkattoman selvityksen tapahtumille, jotka muutoin voivat jäädä epäselviksi tai vaille järkeä.

Näemme sinun elämäsi, näemme menneisyytesi ja tämän hetken. Olemme täysin tietoisia valinnoistasi ja niihin johtaneista syistä. Persoonallinen itse, ei ole useinkaan selvillä käyttäytymisensä ämotiiveista eikä syistä, miksi jotkut asiat tapahtuvat elämässäsi. Sattumanvaraisuus on tyypillistä sille, jolla ei ole vielä herännyt käsitystä omasta henkisestä ulottuvuudesta. Henkinen ihminen, joka jo kykenee ymmärtämään vastuullisuuttaan, pyrkii aina huomioimaan laajemman tarkoituksen ja merkityksen tapahtumille.

Moni ihminen potee tänään, huomenna ja ensi kesänä suuria vaikeuksia elämässään. Vaikeudet ovat kasaantuneet ja ihminen joutuu kamppailemaan maallisen-ja henkisen itsensä välillä. Pelko ajaa ihmistä tekemään asioita, jotka lopulta suistavat hänet todellisen toden kokemiseen. Todellinen tosi on se, että ihmisellä on ikuinen sielu, joka elää eri aikakausina oppiakseen tuntemaan itsensä henkisenä, ikuisena olentona. Ne jotka ovat lukinneet ajattelunsa, uskonsa ja koko elämänsä pelosta juontuvaan elämään, heräävät kivun ja menetyksen kautta. Heidän tilanteensa aiheuttaa surua ja tuskaa. Jokaisella ihmisellä on vapaa tahto tehdä ja toimia elämässään parhaan tietonsa mukaan. Silloin, kun on kyse ihmisestä, joka kiistää oman henkisen alkuperänsä kiistää myös Jumalan, joutuu käymään läpi oman Jumalattoman polkunsa. Ihminen ei usko, joten ei ole olemassa ketään tai mitään, keneltä anoa apua, tukea ja lohdutusta. Voitte kuvitella, miten järkyttävää elämää ihminen silloin elää. Muistutamme kuitenkin, että jokaisella sielulla on oma enkeli, joka tarjoaa lohdutusta, mutta vasta sitten, kun ihminen, oman vapaan tahtonsa kautta, sitä pyytää.

Koettelemuksien aika saattaa itsekkäät ihmiset pelon ja ahdistuksen keskelle. Kyse on siitä, että heille tarjoutuu tilanne ottaa ensimmäiset askeleet kohti Jumalaa ja omaa henkisyyttään. Se toimiiko ihminen niin, vai kiroaako hän, on jokaisen omassa tahdossa. Jumalan lait toimivat jokaisen sielun kohdalla täydellisen oikeudenmukaisesti.

Mitä sinä teet, kun pelko vyöryy elämääsi?
Mitä sinä teet, kun maailmalta alkaa kuulua sodan melskettä?
Mitä sinä teet, kun ihmisiä tapetaan, raiskataan ja mestataan?
Mitä sinä teet, kun uutiset tuovat olohuoneeseesi tuhon ilmapiirin?

Rakas, eikö nyt ole se ainoa oikea hetki lisätä valoa? Valo on rakkaus ja rakkaus on Jumalan energia. Ymmärrä, että ei Jumala halua sotaa eikä tappamista. Ihminen vastaa omista teoistaan ja niin kauan kuin yksittäinen ihminen kykenee tappamaan, hän tuomitsee itsensä kärsimykseen, jonka pituutta ja kestoa, emme mekään voi tietää. Niin voimallisia te olette, te kykenette ottamaan hengen sisarilta ja veljiltä, mutta samalla voimalla, te voitte valita veljeyden ja huolenpidon. Kumpaan ryhmään sinä kuulut? Tappajiin vai rakastaviin? Siitä tässä ajassa on kyse ja jos et osaa valita tekojasi, niin muista, että on vahvoja tekijöitä, jotka voivat ottaa sinut mukaansa pimeyden töihin huomaamattasi.

Nyt on tuhoamisen tai eheäksi tekemisen aika. Jokainen tulee valitsemaan koska se on Jumalallisen lain täytäntöönpanoa. Kyse on mittasuhteiltaan valtavasta kohtalosta ja jokainen ihminen on omalta osaltaan luomassa todeksi todellista.

Haluamme antaa sinulle tämän rukouksen, jota toivomme sinun toistavan meditaatiosi alussa. Mietiskele sanoja ja anna niiden virrata läpi tajuntasi, kehosi ja koko olemassa olosi.

Jumalani, minä olen olemassa tässä elämässä ja haluan tehdä oman osuuteni sen suhteen, että Kristus kirkastuu meissä. Tahdon kiinnittyä rakkauteesi kaikesta sielusta ja sydämestä. Vahvista minua, etten anna pelon tarttua itseeni eikä mihinkään osaan elämääni. Auta minua pukemaan ylleni valon viitta, joka suojelee ja varjelee minua ja kaikkia niitä, jotka koskettavat minua elämällään. Olkoon enkelisi suojanani niin, etten joudu harhaan, näinä vaikeina aikoina. Kiitos, että saan tuntea sinun rakkautesi. Kiitos, että voin ymmärtää edes osan siitä, missä vaiheessa ihmiskuntana olemme. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti