perjantai 25. tammikuuta 2013

Tähti ainesta

Minä haluan ilmaista itseäni, koska on paljon asioita, joista on vääriä käsityksiä tai ei ole käsitystä ollenkaan. Henkimaailma on eri energiataso kuin fyysinen, kehollinen taso. Energia laatujen ymmärtäminen on olennaista, jotta saa jonkunlaisen käsityksen elämän moniulotteisuudesta. Fyysinen keho on materiaa, jonka koostumus on samaa, kuin universumista löydetään. " Olet tähti ainesta, myös kehollisesti, henkisestä aineksesta puhumattakaan."

Sielu on universumin "kiertolainen", jonka tavoite ja merkitys on tulla täydellisen tietoiseksi omasta olostaan, alkuperästään ja merkityksestään. Jumalan totuus sitoo maailmoja ja energia on Jumalan luomisvoima. Sillä on sisältö, merkitys ja vaikuttavuus kaikkeen kaikessa. Ihmisen matka, on elämän kokemuksien kautta tapahtuvaa oppimista. Henkinen täydentyminen näkyy ihmisen tietoisuudessa. On tasoja, joilla ihminen ei tunne itsestään mitään. On tasoja, jolloin henki elävöittää myös aineen. Elämän mestarit, ovat tästä esimerkkejä. Jokainen sielu on sillä matkalla, että hän joskus saavuttaa täyden tietoisuuden itsestään, Jumalallisesta alkuperästään ja luomisvoimastaan. Niin paljon kuin sielu on esillä ihmisessä, niin hänen edistystään voidaan tavoittaa.

Jumala on rakkaus, jonka rakkauden määrää ihminen ei voi ymmärtää muutoin kuin henkisessä ulottuvuudessa. Fyysisten aivojen ja järjen avulla, sitä ei voida käsittää eikä määritellä. Henkinen energia on läpäisevää, joten ajan ja tilan esteitä ei ole. Jo se tekee mahdottomasti vangita Jumallaista energiaa ihmisen luomilla ja kehittämillä mittareilla. Etsikää kokemuksia ja selittäkää ne, niin olette paljon lähempänä Jumalallista. Rakenteet ja kaavat, eivät tee elämälle oikeutta. Sen tekee vain elämä itse itsessään.

Kaikilla asioilla, kohtaamisilla ja kokemuksilla, on ihmisen niille antama merkitys. Henkinen merkitys on tarkoin Jumalan luomassa järjestyksessä. Ihmisen järki, äly ja ymmärrys laajenevat vain henkisen edistyksen kautta. Siinä on yksi merkittävä totuus. Ei ihminen ole välttämättä viisas henkisessä eli Jumalallisessa, vaikka hänellä olisi kirjaviisautta tohtorien väitöskirjojen verran. On olemassa ihmisiä, joila on sydämen viisutta, vaikka kirjoista oppimista ei olekkaan. Kirjaviisaus on kuollutta, koska siinä toistetaan jo usein havattua, elämän viisaus on luovuuden ilmausta ja siinä on myös Jumalan läsnäoloa.

Ylennä mielesi eli pyri henkisesti lähemmäs pyhää hiljaisuutta. Antaudu ja päästä irti alemman mielen, itsekkyyden, pelon ja kontrollin tarpeesta. Tee se rukouksessa ja ole varma, että sinua kuullaan. Saat vastaukset ja vahvistukset, joita kaipaat. Muistathan, että ajatuksetkin ovat energiaa ja niiden avulla luot elämääsi. Luominen on tekoja ja valintoja, jotka vievät sinua joko eteenpäin tai pitävät sinua paikoillaan. Aina ei ole tekemisen aika, on myös ajattelemisen aika. Juuri niissä hetkissä luot tulevaisuuttasi. Jos ryntäät tekemisestä tekemiseen. elämääsi ohjaa silloin sattumanvaraisuus. Silloin et välttämättä ole oman elämäsi keskiössä vaan täytät muiden odotuksia.

Matkasi jatkuu, ole varma, että pääset selvyyteen. Se on Jumalan tahto.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti