sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Perustaminen

Tämä blogi on perustettu henkimaailman toiveesta. Olen tiedostanut tämän jo viime vuonna, mutta olen siirtänyt perustamista monista syistä. Tarvitsin ja tarvitsen harjoitusta, koska viestien välittäminen on hyvin herkkää ja keskittymistä vaativaa. Energiatasolta toiselle siirtyminen on oma prosessinsa ja arjen asiat vaativat oman osansa. " Mikäpä se on henkimailmassa köllöttely muta kun täällä täytyy tätä risurekeä vetää perässään."

En kykene sanomaan, minkälainen blogi tästä tulee, mutta sen tiedän, että liikennettä maailman ja taivaan välillä tulee olemaan, ajanlaadusta johtuen. Henkimaailman johdatus ja ohjaus tuo tälle blogille juuri ne lukijat, jotka tarvitsevat vahvistusta ja tietoa hengenmaailman olemassa olosta, muodoista ja elämästä elämien välillä. Sielun kuolemattomuus on se vankka perusta, mille kirjoitukset, viestit ja toteamukset rakentuvat. Minä olen pieni adapteri, linkki kahden ulottuvuuden välissä ja suhtaudun vakavasti, vastuullisesti ja suurella kiitollisuudella uuteen tehtävääni.

Henkitiimini on tehnyt lujasti työtä tämän eteen. Yhteyksien saaminen kuntoon vaatii työtä niin siellä, heidän ulottuvuuksissan, kuin täällä maatasossa. Meillä ihmisillä voi olla kuivtelmia siitä, että kaikki systeemit toimivat heti, kun toive tai ajatus siihen suuntaan on luotu. Ajatus ja toive on alku ja sen jälkeen alkaa yhteyksien solmiminen eri tahojen ja tasojen välillä.

 Plogin rakenne tulee olemaan sen laatuinen, että ensin tuodaan esille henkimaailman perusteita niin laajasti, kuin se on tarpeellista ja toivottavaa. Sen jälkeen syvennytään energioiden ymmärtämiseen ja sitä kautta energioiden siirtämiseen, yhteyden rakentumiseen. Perusta luodaan niin vankaksi, että jokainen lukija voi omalla ymmärryksellään ja tietoisuudellaan selvittää asioiden tosiasiallisuuden. On tärkeä muistaa, että nyt ei ole kysymys siitä mitä uskot, vaan siitä totuudesta, minkä perusta on Jumalan laissa, luonnon laeissa. Uskomukset ja uskottelut ovat ihmisen mielikuvitukseen tukeutuvia kannanottoja ja usein, niillä ei ole tekemistä Jumallallisen järjestyksen kanssa. Ihminen on luova olento ja hän voi luoda ja on luontutkin oman maailmallisen todellisuutensa. Tästä osoituksena ovat ne lukemattomat tutkinnat hengellisyydestä, raamatusta, Jeesuksesta ja hänen elämästään. Uskontojen ja lahkojen määrä kuvastaa ihmisen kykyä käyttää mielikuvitusta.  Jumalan todellisuus on eri. Totuus ja laki, joka on Jumalan olemuksen yksi ulottuvuus, on niin paljon laajempi, syvempi ja merkityksellinen, että ihmisen mielikuvituskaan saati ymmärrys eivät yksikertaisesti kykene sitä käsittämään. Sitä voi opetella ja se on jokaisen sielun opetusohjelman ydin. Henkisessä kasvussa on kysymys tietoisuudesta. Uskonnoilla ja lahkoilla on oma tärkeä rooli ihmisen kasvussa, mutta on tärkeä käsittää, että kukaan ei yksin omista Jumalaa. Kaikki ihmiset ovat Jumalan luomia ja meissä kaikissa on kipinä jumaluutta. Kasvun ja laajnenemisen kautta, elämien kokemuksissa jokainen saapuu kotiin eli täyteen tietoisuuteen omasta osuudestaan Jumalan luomistyössä.


Olemme jokainen henkiä. On niitä henkiä joilla on fyysinen päällyste eli fyysinen keho ja on niitä henkiä, joiden päällyste on energiaa. He ovat niitä, jotka ovat jättäneet fyysisen kehonsa ja siirtyneet kuoleman kautta henkimaailmaan. Sielun perspektiivi on se Jumallalinen tosi, minkä mukaan elämämme etenee. Sielu on se elävöittävä elementti,  joka saa kehomme eläväksi. Keho itsessään ei sitä tee.Sielu asuttaa tiettyä kehoa tietyn ajan ja kun tehtävät on suoritettu, oppi saatu, niin se jättää kehon. Keho kuolee ja maatuu maaksi. Henkinen olemassa oleminen ja sen tiedostaminen vapauttaa ihmisen kuoleman pelosta. Juuri siksi  monet kuoleman raja kokemuksissa käyneet sanovat, että kuolemanpelko katosi ja tieto tämän elämän tärkeydestä lisääntyi.

Jumalan laki on ikuisen elämän laki. Me olemme osa sitä, uskomme siihen tai emme. Vapaan tahtomme kautta luomme elämäämme ja jossakin vaiheessa yllämme kasvussamme siihen, että alamme hahmottaa Jumaluutta itsessämme. Tuolloin pyrimme tasoittamaan elämämme niin, että valintojemme avulla, käännämme suunnan kotiinpaluuseen. Emme suostu seuraamaan pahaa vaan alamme rakentaa hyvää. Hyvän rakentaminen on merkki henkistymisestä. Tie on pitkä, vaikea ja vaativa, koska tietämättömyytemme elämissä olemme rikkoneet Jumalan lakeja. Karman mukaan maksamme jokaisesta ajatuksesta, sanasta ja teosta itsellemme, omaan elämäämme. Perhe ja ystävät sekä ne joiden kanssa väännetään kättä, ovat juuri niitä sieluja, joiden kanssa on eletty ennenmkin. Siksi ja juuri siksi, on huolehdittava, että riidat tulevat sovituiksi anteeksi antamisen kautta juuri tässä elämässä. Miksi viedä epäsopu seuraavaan elämään? Tämä on se tärkeä viesti, jota henkimaailma haluaa tuoda julki. Sopikaa riitanne, pyytäkää anteeksi, antakaa anteeksi ja vapauttakaa itsenne kielteisestä karmasta.

Viime vuoden 21. joulukuuta tapahtui suuri avautuminen. Maailma ei loppunut siinä mielessä mitä materialistiset ihmiset uskottelivat. Muutos tapahtui henkisyydessä. Henki on nyt nousemassa ja aine taantumassa. Mitä se tarkoittaa, näkyy maailmassa ja ihmisten elämissä. Hengen nousu tarkoittaa Jumallaisen energian voimistumista, kirkastumista ja läpitunkevuuden kasvua. Pimeys on väistymässä eli tietämättömyys kaikkoaa, koska jokainen maanpäällä elämäänsä elävä sielu tulee tiedostavammaksi. Jumallailnen totuus ihmisen alkuperästä tulee esiin. Yhteys kaikkiin ja kaikkeuteen kasvaa ja voimistuu. Ihminen astuu esiin aineen harhoista ja aloittaa valtavan työn niin itsessään kuin luonnossa. On niitä jotka ovat tietoisuudessaan edelläkulkijoita ja juuri he näyttävät suuntaa, mutta jokaisen ihmisen on tehtävä muutokset omassa itsessään. Henkistyminen tarkoittaa täyttä rehellisyyttä elämää ja omaa itseä kohtaan. Se on se suuri merkitys, jonka edessä ihmiskunta tulee olemaan ja jo on. Valheelle, ahneudelle, itsekkyydelle, rakkaudettomuudelle ja omien etujen ajamiselle ei tule olemaan sijaa uudessa maailmassa. Rakneteet, joissa muhii vanhan maailman energiat, tulevat murtumaan silmiemme edessä. Se energian virta, Jumala,  jossa jo olemme, ei salli vääryyttä eikä valehtelua. Jokainen osallistuu omalla tavallaan, omassa elämässään, arvo valinnoissaan,  tähän valtavaan prosessiin. Niin paljon kun elämässä on valetta, niin paljon  täytyy muuttua. Muutos tulee joka tapauksessa, koska kehityksen sykli pitää sisällään niin paljon valoa, että pimeyden on väistyttävä. Ihminen on tämän prosessin ytimessä, koska hän on Jumalan kanssa, kanssa luova.

Henkimaailmaa koskee samaa prosessi ja ne jotka ovat tuomassa viestiää hengen heimolaisilleen, ovat sitoutuneet tehtäviinsä täydellisesti, koska he tietävät mistä on kysymys. He eivät arvuuttele, uskottele eivätkä spekuloi. He ovat lähempänä Jumalaa ja tietävät. Uuden ajan aamussa koko luomakunta käy läpi kirkastumisen tarnsformaatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti