torstai 17. tammikuuta 2013

Henkenä hengissä ikuisesti

Mikä mystinen matka! Aina olemassa, matkalla kohti, monen kokemuksen läpi, kotiin. Koti on paikka, jossa olen se mikä olen oikeasti. Henki, sielu.

Sulkeudun aika ajoin aineen sisälle. Se osa matkaa on kaikkein vaivalloisin, koska en muista kuka olen. Harhailen kaltaisteni keskuudessa ja kukan ei tunnu muistavan, tietävän eikä ymmärtävän kuka on, mistä on tullut ja mihin menossa. Kaikki on silloin epäselvää, mutta jokin minussa pakottaa jatkamaan etsimistä. Merkitystä elämälle, itselle ja toisille.

Jossakin vaiheessa tulen tietoiseksi. Yhtä äkkiä näen kaiken selkeämmin. Valo lisääntyy, ymmärrys kasvaa ja ihmetys. Ihmetys ja ilo siitä, että on kaikesta huolimatta edennyt oikeaan suuntaan. Suunta ja sisältö on tärkeä, niitä ei pitäisi unohtaa.

Olen elänyt lukemattomissa kehoissa, elämissä ja kohtaloissa. Olen niistä koonnut opin ja oivalluksen ikuisuudesta itsessäni. Voin kertoa, että kaikki se on ollut vaivan arvoista, koska nyt tiedän kuka olen. Vaikeinta on oppia antamaan anteeksi ja rakastamaan ehdoitta. Se on koko elämän tarkoitus. Juuri sitä varten olen matkannut läpi avaruuksien, että kokisin rakkauden itsessäni. Rakkaus tarkoittaa Jumalaa ja elämää. Rakastaessani elämää, rakastan Jumalaa ja sen kautta itsessäni oleva ikuinen valo liekehtii ja soi.

Viimeksi eletty kehollinen elämä, oli täyttymys. Kykenin taistelemaan taisteluni itseni kanssa. En ylpistynyt, en riidellyt, en satuttanut lähimmäistäni. Ja jos satutin, pyysin anteeksi. Anteeksi antamista oli paljon, koska aiemmin en täysin käsittänyt, että vastaan kaikesta itselleni. Jumalan luokse pääsee vain puhtaalla sydämellä. Siinä on ihmisen kehollisen elämän suurin vaiva, haaste ja vaikeus.

Olenko enkeli? Niin voi sanoa. Minulla on siivet, mutta ei sellaiset kuin kiiltokuvissa. Ne ovat energiaa, joka kuvaa minua. Niissä on oma sävynsä, jolla on aivan oma merkityksensä.  Sen haluan sanoa, kaikella on merkitys. Jumala ei ole luonut mitään ilman merkitystä. Ihmisen itsensä  tulisi ottaa selvää ja löytää oma merkityksensä. Sillä matkalla olemme kaikki. Jumaln rakkaus ympäröi Sinua. Se ei koskaan jätä sinua, vaikka sinusta voi tuntua ettei ole mitään eikä ketään. Meitä henkiolentoja on toimissa ja työssä koko ajan. Sitä sinun on ehkä vaikea käsittää, koska et näe tai tunnista meitä. Aistisi eivät ole virittyneet taajuudelleni. Henkistyessäsi tulet aistimaan henkimaailman läsnäolon helposti. Silloin vuorovaikutksemme voimistuu ja alat saamaan ohjausta. Tarkoitus on, että teet elämässäsi oikeita asioita suhteessa henkistymiseesi. Kaikki on kiinni sinusta ja athdostasi. Henkimaailma ei valitse eikä tee asioita pyytämättä. Toisaalta jos pyyntösi perustuu itsekkyyteen ja omii etuihisi, emme voi auttaa sinua. Pitäydymme Jumalan suunnitelmissa, niissä ei ole poikkeusta.

Tulen ilmaisemaan itseäni aika ajoin tällä kanavalla.. Mietiskele, rukoile ja tee. Nyt on tekemisen aika aluillaan. Ole tarkkana ajatuksiesi suhteen, sillä uuden ajan energiat voimistuessaan, mahdollistavat luomiseesi uuden voiman. Saat sen mitä ajattelet. Käännä sydän vaihde päälle ja kykenet toimimaan oikeasta lähteestä päin. Niin matkantekosi helpottuu ja energiasi vapautuu turhasta murehtimisesta. Hengitä syvään, päästä ilo pintaan ja vapauta itsesi. Autan sinua siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti