tiistai 28. kesäkuuta 2022

Kuka hullua uskoo?

 Henrikin kiireet eivät lopu. Vaan hyvän eteen pakertaessa aikaa ei lasketa eikä vaivaa edes ole. Kaiken keskellä tujautan tälle palstalle muutaman osviitan, josko joku onneton saisi jotakin tuumattavaa. Hulluksi nimittelyon syntiä ison kirjankin mukaan. Siitä seuraa ongelmia jos yhtenään hulluttelee vaan jos asiasta sanoo,niin sitä ei lasketa synniksi.

Hullu on persoona, joka on altistunut demonistien myrkyille. Demonisti on on kuin narsisti tai muuten vain nisti. Joku asia on otettu niin viimeisen päälle tähelliseksi, että se valtaa kaikki, joilla on piirun mentävä reikä aurassa. Hulluus tarttuu takuu varmasti heikko hermoisten tai muuten ajattelemattomien piireissä. Oman edun ja itsekkyyden harhoissa olevat, ovat umpi hulluja. He kuvittelevat, että heitä ei sido mitkään lait ja etteivät he joudu vastuuseen teoistaan. He lietsoutuvat aina vain hulluimpiin asioihin ja lopulta romahtavat sököstyksiensa seuraan. 

Henrikin aikaan hullut suljettiin yhteisöistä ja heitä vartioitiin yötä päivää. Nykyisin hullut ovat telkeämässä tervejärkiset eristyksiin ja mitä hulluimmilla tavoilla hullut ovat ottaneet vallan käsiinsä. Heidän keksintönsä ovat niin uskomattoman hulluja että normi ihminen ei voi uskoa, että hulluus vain jatkuu ja laajenee. 

Demonistit mellastavat maailmassa täyttä häkää.Heillä on happy hauor aamusta iltaan. 

Kauanko tätä menoa kestää? Ei vanha Henrikki tiedä, koska kyse on jokaisesta ihmisestä, sieluista puhumattakaan. Nekin jotka jo hujahtivat hengen maailmoihin osallistuvat näille markkinoille. Koko luomakunta on valjastettu joten ei tästäaivan heti päästä selville vesille. Selvät vedet ovat kuitenkin olemassa, koska hullut eivät etene ylös taivaallisille ulapoille. Ei ne syöksyä rojauttavat alimmille syövereille ja osa menee menojaan. Paluu lippua ei ole varattu eikä varata, saa siellä sitten huudella, jotta älkää jättäkö minua tänne pimeään...

Henrikille on vilautettu pohjamutia, ihan vaan sen vuoksi, että osaan jotakin sanoa, kun joku älyää kysyä. Ei ole häävi tila tajunta tallella kärvistellä, muistaa jokaisen jota on satuttanut, muistaa ja tuntee kivun minkä on aiheuttanut ja kukaan ei auta. Helvetti on syöverien syöveri, painajaisten painajainen, kammotuksien kammotus. 

On se sitten nähty tämä hulluus, kun rovioilla käryää pahantekijöiden aikaansaannokset. Oi itkua ja parkua, voi eksytyksen määrää ja laatua. 

Kuitenkin ne jotka yrittävät keikkua vielä Henkan kyydissä, kyllä se sitkeys palkitaan. Älkää uskossanne perääntykö piiruakaan. Pysykää lujina.

Amen ja hallelujaa sanaoo Henkka ja kiipeää pykälän verran yläviistoon


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti