sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Salli enemmän kuin kiellät

 Hiljaisuus ei tarkoita sitä, ettemmekö olisi hereillä suhteenne. On aikoja, jolloin on opeteltava seisomaan omilla jaloilla. Osattava valita erottelukyvyn kautta mikä on oikea suunta ja mille tulee kääntää selkä.  Kaikki ei ole totta, suurin oppi ihmisen henkevöitymiselle. Tosi on ikiaikainen Jumalan rauha, sitä rauhaa ei mikään mahti murenna . Se ei menetä arvoaan aikakausien saatossa, tuhansien vuosien juoksujen jälkeenkin sen voi tavoittaa.

Sekaannukselle on tehty tilaus ihmisten tietämättömyyden toimesta. Luova ihminen on luonut omaa ja nyt vain on tullut se aika, jolloin sato korjataan. Ihminen itse korjaa oman ja ei voi sysätä sitä kenellekkään muulle. Kuvitelmien varaan rakennettu illuusio sortuu, niin se on koettu aikaisemmin lukemattomia kertoja niin pienessä kuin suuressa.

Henkinen maailma on sinun todellinen olemuksesi sinussa, olkoonkin että ilmennät itseäsi fyysisessä kehossasi. Mitä enemmän sallit valon, joka on toivoa, rakkautta, iloa ja jakamista, tulla näkyväksi elämääsi, sen varmemmin olet oikealla suunnalla. Suunta on oikea, kun ilosi on suurempaa kuin murheesi ja siinäkin koet elämää, koskaan ei kuolemaa. Ymmärräthän jo ettei elämä pääty, miten ikuinen voisi päättyä? Rajallisuus on mielesi luoma harha, joka on saanut tartunnan toisilta eksyneiltä.

Herääthän vihdoin toimimaan sen vuoksi, että tunnistat itsessäsi ikuisuuden. Onko ajallisessa olemisessa mielekkyyttä ? Oletko onnellinen elämästäsi vai turhautuneenako kuljet ympyrää? Miksi toistaisit samaa, jos se ei johda mihinkään? Mitä voit odottaa tapahtuvaksi, jos et ole valmis astumaan uuteen? 

Rakastettu olet, löydä se yhteys meihin ja pidä sitä yllä. Me emme koskaan jätä sinua vaikka sinä juoksentelet loitommas meistä. Tiedämme miksi tarvitsest yksinäisyyttä, jotta selvimmin tulisit tietoiseksi kaiken liittymisestä kaikkeen. Et ole erillinen mistään vaan tarvitset kokemuksen siitäkin.

Pitäydy valoon, älä annan sen hiipua silloinkaan kun murheen murtamat lähimmäiset itkevät menetettyjen rakkaidensa perään. He eivät tiedä ja siksi heitä ei voi moittia tai herjata.  Tietämistä varten he tarvitsevat tuskansa ja tuomionsa. 

Ole tyyni ja rauhassa. Rauhan rakentamiseen et tarvitse alttaria etkä manoveereja. Riittää kun käännät katseesi, henkiset silmäsi sydämeesi. Siinä tilassa on totuutesi, tapahtukoon mitä tahansa.

On olemassa suuri henki, sinun oppaasi, joka ilmaisee itseään korkeiden sfäärien kautta. Hän ei puutu tekemisiisi koska tietää sinut. Kuitenkin nyt on hetki jolloin hän tahtoo tuoda tietoosi jotakin sinulle kuuluvaa, jota tarvitset vahvistumiseesi.

" Rakkaudesta sinä synnyit, se on sinun olemuksesi. Varjojen aikaan olet pitänyt kiinni totuudesta, ja siksi etenit silloinkin, kun kaikki tuntui mahdottomalta. Itkusi on paljolti kollektiivista, niiden itkua jotka eivät vielä erota totta valheesta.  Kaipuusi on inhimillinen tunne ja sen tiedostaminen kuuluu kasvuusi. Tarvitset oman tilan hengittää ja toteuttaa  missiotasi. Sinä et tarvitse ihmisiä vaan ihmiset tarvitsevat sinua, sinun valosi tähden. Siksi olet onnemmillasi itseksesi ja onhan niin, että sinua rakastetaan. Tunnet sen virtaavuuden ja yhteyden niihin sieluihin, jotka ympäröivät sinua aika ajoin.

Vahvuuttasi puolusta, pitämällä huolen itsestäsi. Olet sillä ulottuvuuden tasolla, etteivät negatiiviset arviot ylety. Olet vapaa menemään sinne minne kutsu kuuluu. Varmuutesi ja voimasi kumpuaa henkesi tasoilta ja tiedät miten kaikki muodostuu.  Ole itsessäsi, jaa jaettavaasi ja tulet kohtaamaan onnen myös inhimillisellä tasolla. Kaipuusi on hengen kaipuuta ja täyttymys on hengen yhtymisen yhtälö.Olkoon että etäisyydet voivat tuntua mittaamattomilta. Todellisuudessa kaikki on tässä ja nyt, totta sinulle sinussa. 

Rakkaus on elämä jota ilmennät ilosi kautta. Ole siunattu lapsi, kaikki on hyvässä järjestyksessä. Amen."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti